- MinDig TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
Aktív témák
-
Ricardo
titán
Jó reggelt!
-
korpicschess
veterán
Reggelt. Alig tudtam aludni valamit..
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Ricardo
titán
válasz korpicschess #45808 üzenetére
Az nem jó, de nézd az előnyét. Nem vagy szétesve az ébredéskor
-
Weeman1
veterán
válasz korpicschess #45808 üzenetére
Sajna én is alig aludtam.
Kínomban reggel 5-től néztem a Jéglovagok-at.Xiaomi 11T Pro
-
Ricardo
titán
válasz Weeman1 #45812 üzenetére
De az. lázas,és ipari mennyiségben dől belőle a takony. Ezt leszámítva aktív és semmi gond.
Voltunk dokinál. neki is a torka piros.Kaptunk gyógyszert. Szedje be aztán mehet bölcsibe. ha nem javul akkor vissza.
A korán kelés meg nem emiatt van. Az sport
Egy időben leszokott róla. Azért nem én voltam az első reggelente a fótumon. Most úgy néz ki megint korán kelős időszak jön .
-
csabám
addikt
Reggelt.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Ricardo
titán
Attis: Gyermek hogy van?
-
nggabi
félisten
reggelt
"szenyor dzsíííí"
-
rankesz
veterán
válasz tariattila #45822 üzenetére
Reggelente a kiscsaj is elköhhenti magát, de nem olyan betegesen, szerintem ez már csak ilyen száraz levegő miatti irritáció...
Vettem tesco-ba billentyűzetet, a kiárúsításos dolgoknál volt, kemény 1900-at hagytam ott érte...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Napot kívánok.
1kg lisztből palacsinta megsütve.
Véleményem szubjektív...
-
rankesz
veterán
válasz zoltanz #45828 üzenetére
Jaja, ugyan az mint a thinkpad-eken. Elég szép pénzekért vesztegetik őket, én meg valami 500-ért hoztam el, annyi hogy egy gombja hiányzik (scrl lock) de a gumiharang ott van a helyén, szóval ha nagy ritkán nyomni kell akkor az is megoldott
Kucku: Jó a trust az árához képest, főleg az a pozitívum hogy halk, tehát ha este netalán játszanánk, akkor az nem zavar itthon senkit...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
bok92
addikt
Jóreggelt!
hackeeeee: Épp tegnap kaptam meg a számlát, és írta is ezt...
Jövő héten megyek be a trébe, és valahogy lemondom.....[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Ricardo #45836 üzenetére
Igaz, pont azért is, mert szinte biztosan sokan vannak olyanok, akiknek nincs sem számlájuk , sem internetük, tehát lehetőségük sincs így fizetni..
Csak ez mellett, ahogy szó volt erről régebben, minden közműszolgáltató ezt akarja bevezetni, elvileg..
Halad a festés, halad a festés.. Elvileg úgy volt, h 2 nap alatt kész lesz, ehhez képest, még jönnek holnap is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Zolesz007
őstag
válasz hackeeeee #45835 üzenetére
Telenornál is kb 1000 éve 100Ft ha csekken fizetem be, vagy az üzletben. (ott is nyomnak 2 A4-es lapot) Mostmár Telenor-online-on keresztül fizetem be én is kártyával. sőt most jóváírtak 1000 Ft-ot, csak hogy ne kelljen küldeniük papír számlát se csak elektronikust.
Fold 5
-
sagit
veterán
válasz Ricardo #45836 üzenetére
Mi mindent online utalással fizetünk (áram,víz,net,2 mobil,szemét stb..)
Mégis ugyan annyit fizetünk mint akiknek küldözgetik a levelet.Úgy lenne korrekt és logikus hogy aki így fizeti be annak ennyivel kevesebb lesz.. talán hajlandóak lennének sokan elintézni. De a számla kiküldése eddig is be volt kalkulálva a szolgáltatás árába, csak most még extrán le akarják húzni "zöld,környezetvédelem stb" jól hangzó jelszavak alatt..
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
tariattila
veterán
aztaqq... menzás rakottkrumpl után egy stellát betoltam... és beb@sztam tőle... a korral járhat ez?
neki is fekszek a zágynak.....micsináltok fijjatalok?
hopp most nézem hogy bekapcsoltam a gépet melegedni..... akkor előtte még egy kávé is legurul... jobbanesik úgy a pihi is...
egy ápolónőkénemárcsaklol[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
-
sagit
veterán
válasz tariattila #45846 üzenetére
van új ics ami érdekes lehet, délután rombolunk?
és beszart a space-ed?
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Jadro
veterán
válasz rankesz #45832 üzenetére
Ne lihegd túl azért. Ez is díjköteles, akárcsak a bankkártyás fizetés, csak eddig más fizette ki. Mindenhol összehúzzák a nadrágszíjat. Nem mellesleg már másik két távközlési szolgáltató régebben bevezette ezt az eljárást. Egyik a telenorvég vállalat, a másikat most nem tudom hirtelen. (Tán a jupszi? )
Egyébként ugyanez a bankkártyás móka is. Számtech boltban általában ugynaezért nem tudsz kártyával fizetni, így olcsóbban tudják adni kicsit az alkatrészeket. Persze bemehetsz mondjuk mediamarktba és megveheted drágábban, de fizethetsz kártyával. Szóval a végén úgyis te fizeted a tranzakciós díjat.
hackeeeee: Nem csak távszámlán műxik. Mobilt pl a my-t-mobile-lal is be tudod fizetni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
rankesz
veterán
Látom Siyah kerneled van fent, nálad nem merül tőle jobban a telefon?
Esténként repcsibe rakom, és most délelőtt épp néztem az akkihaználatot, egész éjjel ébren tartotta valami repcsimód alatt... Vagy te jegelgettél le dolgokat?
Mert én nem, de ha az segít rajta akkor jegelekAttis: Én is megittam egy roki szellárt, és bekótyagosodott a fejem... gyorsan iszok is mégegyet, mielőtt megjön az embörös pizzám...
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- MinDig TV
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD FX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest