Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
válasz Killer01 #2781 üzenetére
A lőszer probléma a legkevesebb. Elmész a profhz ő árul. Felvásárlod ami van nála, mentés--> kilépés---> újraindítás--->betöltés és láss csodát megint vásárolhatsz mert megint van nála lőszer. Pár perc alatt többezernyi lőszered lehet ha van lóvéd.
Én egyébként kipróbáltam az általatok preferált összef fegyvert...maxra fejlesztve. A Vintarnál nincs pontosabb márpedig a hatékony harchoz (és kevés lőszer felhasználáshoz) fejlövés kell.
Én max egy GP-37 -re vagy FT200-ra fogom lecserélni de még nem tartok ott.(#2780) lsc: én csak annyit mondtam, hogy az általad linkeltről nem lehet normális minőségben leszedni semmit. Nyilván keresni kell.
[ Szerkesztve ]
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
M@trixfan
addikt
válasz Killer01 #2797 üzenetére
Nekem is ez a bajom, hogy nagyon nem jön be a mocsár de nem akarom elkapkodni. Jó lenne feltápolva túllépni rajta. Nameg ez a kavarás a traderekkel és a frakciókkal, egyszerűen nincs kedvem mindezt betanulni. Igen kevés időm marad játszani és mindig elfelejtem, hogy most akkor mi a fene van... Szerintem nagyon összezavarták ezt a frakciósdit és az egész PDA-t. SOC alatt sokkal egyértelműbb volt.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
CptMisi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest