Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz morhange #664 üzenetére
Ilyenkor nyiss egy parancssor ablakot és írd be:
ping www.bix.hu /t /l 2048
Ha sok "time out"-ot látsz, akkor tényleg nincs rendben a kapcsolat. Legutóbbi hibabejelentésemnél azt mondta Rubi ÜFSZ, hogy Speedtest már nem pálya náluk. FTP-n nézzek sebességet. No de kérem szépen, mi van, ha FTP hasít, de az oldalak lassan töltődnek be? Teljesen más protokoll a kettő.
Amikor jeleztem, hogy 20% loss van ping www.bix.hu irányba, nem kérdezősködtek tovább.⭐ Stella
-
localhost
Közösségépítő
válasz morhange #664 üzenetére
Az lehet Mac-cím keveredés ... nem állítottál el valamit? Lehet, DNS-hiba vagy DNS-beállítási hiba. Vagy egyéb
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz morhange #709 üzenetére
Egyoldalúan nem változhat a csomagok sebessége/ára.
Anno amikor én Pantelről Invitelre álltam át, mert Pantel eladta Invitelnek a lakossági szolgáltatást, megkerestek, hogy leváltom-e a 16/1 Mbites ADSL-emet 8/1 Mbitesre. Mondtam, hogy nem. Így is maradt.
Digi árai olcsóbbak Rubicomnál, szerintem csak előnyünkre válhat a váltás.
⭐ Stella
-
MicroSystem
csendes tag
válasz morhange #917 üzenetére
Sziasztok, Egyelőre ez király, hisz nem maradunk net nélkül aug 28.-ig
Hogy milyen lesz a Digi netje attól egyelőre fázom, kollégámnál folyamatosan a minimumon a garantalt alatt volt sok sok hónapon keresztül....http://www.speedtest.net/result/576237578.png
http://www.speedtest.net/result/860128075.png
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz morhange #942 üzenetére
Látom megy a köpdösés. Gondolom mindkettő szolgáltatónak vannak gyenge pontjai. Nem lehet mindenkinél minden tökéletes. Ez előfordul Rubinál is meg Diginél is. Akinek Rubi stabil volt és hozta a kívánalmakat, ellenben Digis haverja szívott, annak a Rubi lesz a nyerő, még ha nem is olyan olcsó, mint Digi. Aki meg 3-4ezerért 24/7ben menti el vinyóra az "internettet", az meg Digit fogja isteníteni, és minden más szar lesz...
Én bízom benne, hogy itt Kaszáson a szolgáltatás minősége legalább olyan jó lesz, mint Rubinál a zökkenőmentes időszakban, utána jöhet az öröm, hogy havi 1-2 ezerrel olcsóbb lesz. A hatalmas sávszél továbbra sem érdekel, meghagyom a notórikus töltögetőknek.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
localhost
Közösségépítő
válasz morhange #942 üzenetére
És erre ellenpéldaként jó hír (nem igaz!) hogy a Rubicom szar, mert nagyanyámat két éve a saját házuk előtt egy Rubicomos autó gázolta el, hát ezek már semmire sincsenek tekinetttel?
A Rubinál a 8/4-es csomag így néz ki :
Alap csomag 8 Mb/s / 4 Mb/s 6540/3240 kbit/s 4 688 Ft/hó
az első oszlop a névleges, a második a garantált.[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz morhange #993 üzenetére
Nem mondtak semmi konkrétat. Kérdeztem 1 hónapon belül? Azt mondta körülbelül. Folyamatosan mennek ki címekre, valami területet már mondott is nekem, hogy megtörtént az átállás.
Sokat nem lehet nyerni a személyes szerződésbenyújtással, ők is ugyanúgy postán adják fel a központba. Vagy csak engem vágtak át?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
cvn69
tag
válasz morhange #1016 üzenetére
Ezt már az anyós nem kérdezte meg, de nagyon remélem. Én csak a bekötés mikéntjét beszéltem le vele, pár szóban, mert munkában voltam, nem értem rá csevegni.
Holnap délután, remélem, már minden-ki-derül![ Szerkesztve ]
"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
g0dl
addikt
válasz morhange #1023 üzenetére
Nem ismerem azt a routert, de az 54Mb/s az erősen hasonlít a WIFI maximális sebességére (nem N-es). Szerintem kábelen biztosan tud többet.
Remélem akihez nem jutnak el 20.-ig annak nem kapcsolják le. Mert biza bejelentés nélkül nincs esélyük, és azért a többség szabiját sem otthon tölti.
-
g0dl
addikt
válasz morhange #1254 üzenetére
Én arra tippelek műszakilag a körzetet ahol vagyok még nem sikerült olyan állapotra hozni, hogy bírja a digis sebességeket, ezért inkább nem "állítják át", hogy ne legyen panasz. Inkább azt mondják még nem vagyok a rendszerben. De akkor hogy az ördögbe küldenek számlát, illetve legalább a digis áron küldenék.
Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs