Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz Major Lion #5005 üzenetére

    Figy, magas szinten beszélek angolul, megadom a módját a játéknak, értékelem és élvezem a jó sztorikat.
    Ez sajnos nem volt az. Bár a ps4 nem számolja, de kb 60 órát töltöttem el a játékkal, tehát nem csak végigrohantam rajta, és szinte minden side questen túl vagyok (egyébként ezek között sok jobb volt, mint a main story).
    A sztorinak voltak jó pillanatai, amik tetszettek (pl a rhodes-ban játszódó fejezet nagyon élvezetes volt), nyilván csak elvittem chapter 6-ig, de hatalmas hullámvölgyek voltak benne, sokszor, nagyon sokáig leült a történet.
    Igen, a karakterekről az iszonyatosan hosszú játékidő ellenére nem túl sokminden derült ki, Arthur mondjuk nagyon a szívemhez nőtt (high honorral vittem a sztorit).
    A rengeteg random side quest mellé belefért volna az, hogy a táborlakók is adjanak kidolgozott mellékküldit, amiből megismerhettük volna az életüket (nem, az nem kidolgozott, hogy Lennyvel elmegyük postakocsit rabolni). Egyedül Miss Adlernek van ilyen szála (meg Tillynek egy rövidke küldi erejéig), na az tetszett is.
    Ha a main story 20-30%-át kivágják, bőven el is fért volna.
    Szóval én kiállok a véleményem mellett. Jó játék volt ez (és valamikor biztos be is fejezem), de messze nem az év legjobbja, és sztori szempontjából, hogy csak r* játékot mondjak, a gta 5-nek nyomába nem ér.

Új hozzászólás Aktív témák