Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszi a tesztet.
Live-Die-Respawn
-
ViharVadász
őstag
No megvan az esti olvasnivaló!
Eddigiek alapján tetszik a játék, grafika szerintem még minimumon is szép[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Sirandrish
legenda
Beszerezném PC-re de a minimumot sem éri el a gépem, szóval marad a tesztolvasás/nyálcsorgatás..
Ergo köszikeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Schuerue
csendes tag
válasz ViharVadász #2 üzenetére
Pedig ez már a visszavágott verzió.
-
ViharVadász
őstag
Hogy érted azt, hogy visszavágott verzió? A 2012-es E3-on látott videóra gondolod ezt?
Ha igen, tény, hogy csúnyább lett ahhoz. De nekem végül is a Saints Row is szép, szóval itt nem lehet panasz nekem[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
WongFeiHong
senior tag
Na ez egy korrekt teszt lett.
-
addikt
Jó teszt, most tolom a gamet.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Trevize1987
aktív tag
Nekem nagyon bejött. Kissé félkész alkotásnak érzem, de ennek ellenére egy marha nagy 9-es szerintem is.
Hangok: a zenék nagyon jók voltak, marhára mentek a játékhoz (nem a számok, hanem a küldetés-zenék), viszont a szinkron tényleg gyenge volt. Aiden mintha egy érzelemmentes fabábú lett volna a hangok alapján.
Játékmenet: nekem az elején nagyon nem tetszett a kocsik fizikája, de hozzá lehet szokni. az biztos, hogy a játék leggyengébb része. a hackelgetés jó lett, a mini játékok ötletesek. az intrude játékok is jók, kellően kevés volt, nem lehetett annyira megunni. lövöldözés szerintem picit gyenge lett, főleg az aim assist-al. ha van két dolog amiben javulnia kell a WD2-nek az a fizika és a lövöldözés.
Grafika: szerintem ez a nextgen. pc-re nagyon szép lett a játék, sokan az ellenkezőjét mondták, nem is értettem ezeket a dolgokat. részletes lett, a fények gyönyörűek, effektek zseniálisak (gőz meg víz meg játékoszkárdíjas lett kábé xD)
Történet: Többet vártam, egy ideig jól vezették, de aztán nagyon leegyszerűsödött és szerintem az a bizonyos mélypont sem kellett volna bele, nekem megviselte a lelkemet.
Van benne tartalom és a hype (még ha mesterségesen generált) is megérdemelt. Ez egy nagyon jó játék lett. Második rész biztos, hogy lesz, a GTA-nak méltó ellenfelet állítottak. Üdítő kis színfolt a mai játékok között.
u.i.: rendőrök elől még easy-n is megszenvedtem néha a menekülést. persze ez a saját nyomorékságom lehetett, de szerintem azt picit túlnehezítették (és persze ha nem figyelsz gyorsan kihívják rád a sünöket)
9/10.
-
törölt tag
Nem akarok ünneprontó lenni , de :
" Azonban egy snadbox játékból csak a fő történetet kijátszani nagyjából olyan,"
Gondolom , hogy ez sandbox akart volna lenni .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyreszt a ketto egyaltalan nem zarja ki egymast (egyebkent en ugy hallom a Watch Dogs sandboxkent is egeszen jol funkcional), az emberek sandbox alatt pedig egybol open world-re asszocialnak, ugyanis maga a fogalom elegge kovetkezetlenul van hasznalva mindenhol, sajtoanyagokkal bezarva.
-
KisDre
senior tag
Open world = Ahogy a neve is sugallja, nyitott=bejárható világ. Pl.: Morrowind-Oblivion-Skyrim, Gothic 1-2-3 (a 4 az Arcania már nem teljesen mondható annak), Risen1-2, Minecraft, Terraria, GTA (bár ha a lezárt városrészeket nézzük... de úgy amúgy open), legtöbb MMO mint a WoW is
Sandbox = Alakítható(!) világ. Pl.: Minecraft vagy Terraria a legjobb példa rá és ha ilyen szigorúan vesszük kevés más igazán sandbox játék van, de kevésbé szigorúan véve a GTA és WatchDogs is annak számít hisz ha épületet nem is bonthatsz, a benne lévő életbe bele-bele túrhatsz.
szerk: A rollercoaster tycoon-ba szokott lenni Sandbox mód, mikor nincs pénz korlát például s csak azt csinálsz amit akarsz. Illetve most így a TransportTycoon jutott még eszembe, szintén alakítható a világ.Igazából nem tűéles határok ezek olykor. Illetve ez nem hivatalos leírás, csak az én logikám alapján felépített jellemzés és különbség.
[ Szerkesztve ]
KisDre.artstation.com
-
mentoloshypo
senior tag
Valóban nem teljesen ugyanaz, de teljesen fölösleges erről vitatkozni, mert sandboxnak mondják az említett játékokat és open world gengszterszimulátorként/hacker játékkén (stb) adják el nekünk, szóval a kiadók se nagyon foglalkoznak az elnevezésekkel. Érti mindenki a lényeget.
-
törölt tag
Nem igazan ertek egyet azzal, hogy alakithato kell legyen adott vilag, hogy tisztan sandboxnak nevezzuk - a fogalom mar boven letezett az altalad emlitett jatekok elott is. Sandbox jatek pont ugyanarrol szol mint kicsiknek a homokozo - beleul es azt csinal ami epp eszebe jut, a szorakozast kulonfele elfoglaltsagok kitalalasa adja es nem az, hogy egy masok altal elore megtervezett feladatot teljesit - ilyen jatek pl a Crackdown, vagy akar a Just Cause is - ott mar ugyan volt foszal, na de azzal senki sem foglalkozott
-
.LnB
titán
Jó cikk lett.
Ez a sandbox-openworld dolog nekem is teljesen új. Ma is tanultam valamit
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sinesol
veterán
Ez a játék komolyan 9-es?
Vicckategória, bugos, csunya, teljesen életidegen a környezet, fizika. Felénél járok kb, de nagyon átlagos.Hype miatti csalodasrol sem beszélhetünk, mivel nemigazan követtem szamon a trailereket, csak az alapjan vettem meg hogy elvileg ez egy uj top cím, ergo valamit kapok a pénzemért.
Hát ez egy erős átlagos 7es semmi több.
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi videót
Ha a Gta V az 10 , akkor elvileg ez kb majdnem ugyanoylan jó ?
Jézusom semmi értéke nincs igy az egész pontozásnak...a valódi 9 pontosakra nézve szégyen...[ Szerkesztve ]
-
- Hol van a rendőrség épülete? A fogdát azt tudom, de ott nincs semmi rendőrségi járgány.
- HOl lehet helikoptert szerezni?
- Miért nem lehet lőni kocsiból?
- Hogy lehet a telefonnal telefonálni? Én úgy látom nem lehet. Túl okos hozzá.
- Ha baleset van, senki nem segít a lángoló embereknek, az autók is ott égnek porrá. Egyszer jött egy tűzoltóautó, de csak ott állt, semmit nem csinált. Legalább lehetne vele oltani mint a GTA-ban...
- A benzinkutakat is szépen fel lehet robbantani.
- A kocsikról nem lehet a gumit elfüstölni sajnos. Bármeddig bírják.
- A kocsikat nem lehet megjavíttatni sajnos, garázsunk sincs ahol tárolni lehetne.
- fegyvervásárlásnál hogy lehet megszerezni a hangtompítós pisztolyt? Az alap helyett egyiket sem engedi betenni. Plusz több fegyverem is van, de csak 3 aktív. A többit hogy lehet előszedni? A boltban írja, hogy olyanom már van, csak lehetetlen használni. Idegesítő.
- A hév-et nem lehet kisiklatni... a vonatok meg nem mennek.Egyébként tényleg szép, főleg ott a kis szigetek körül csónakázni, vagy egy Dodge Rammal zúzni..
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Sinesol
veterán
válasz darkarthur #25 üzenetére
Ja az már alapkövetelmény minden igényesebb játéknál, ha magas értékelést akar, amolyan AAA feature.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Jó kis review lett, köszi
.
-
Wasp_HUN
tag
Valójában a legegyszerűbben a különbség úgy határozható meg, hogy míg az Open World játékok egy történet szál vagy történet szálak mentén haladó játékok amik egy nyitott "pályán" játszódnak, addig egy sandbox játék eleve nem állít feladatokat a játékos elé és főleg nem rejti az előrelépést ezek teljesítéstől függővé. Egy igazi Sandbox játék nem csinál mást, mint a játékos számára eszközöket biztosít, hogy a program limitjein belül bármit is csináljon. Ilyen játékok ahogy te is mondtad a Minecraft, Terraria, Starbound, EVE Online, Everquest Landmark stb.
A GTA és Watch Dogsnál nem alakítod a világot amiben játszol, Akkor talán igaz lenne, ha mondjuk okozol egy közuti balesetet egy jelzőlámpa át álításával, akkor annak lenne valami jelentősége, mert jelenleg a játék simán unloadolja azokat a tárgyakat és reseteli a lámpát nem sokkal, hogy elmész onnan. Így az, hogy hatással vagy a világra nem több, mint illúzió. Az, hogy valami változik a történet miatt pedig nem sandbox elem. Ilyesmi még a COD-ban is szokott lenni... egyszerű srciptelt elem.
Senior Wasp - 1st Legion/HUN Reloaded [RAX]
-
sh4d0w
félisten
-
Sirandrish
legenda
Ha ennyi és ilyen bug lenne MINDEN játékban, akkor a seggünket a földhöz verhetnénk örömünkben..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sinesol
veterán
válasz Sirandrish #34 üzenetére
Ennél több bug nemigen lehet már. Néhány apróság előfordul mindenhol de amik ebben vannak hát az szégyen.
Amúgy nekem autózás közben a Terep 2 rémlett fel, az is kb. ilyen szintű fizikával volt megáldva
Pontosan nem emlékszem mikor jelent meg , de elég régi..[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hát a fentebb linkelt videóban egy olyan bugot sem láttam amitől márazonnalijelleggel kukáznám a játékot..
Sajna kipróbálni meg még nem volt lehetőségem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sinesol
veterán
válasz Sirandrish #36 üzenetére
Nem is a kukázás , el lehet vele jatszogatni, egyedül azt nem értem mire kap ilyen 9 pontokat.
Reális kb a 7 pont, de ugy tűnik divat lett a hype cimeket felpontozni...fontosabb lenne a hype-olók szimpatiaja mint az objektivitás? Ide süllyedtünk?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hjaa..azt nem tudom hány pontot ér/érdemel mert mint fentebb írtam, még nem volt hozzá szerencsém
-
törölt tag
Beleneztem a videoba, a "bugok" nagyja olyasmi (marmint ami egyaltalan bug es nem a keszito altal hianyolt apro featurek) amit normalis ember magasrol lekakkant vagy eszre sem vesz, nem latom be, hogy emiatt miert kellene lehuzni. A Skyrim is mindenhol 9-10 pontokat kapott, holott abban tenyleg voltak bugok (gamebreakerek is), nem ilyen tingli-tangli semmisegek - lehet, hogy a cikkiro a jatekelmenyt pontozza es nem azt, mennyire tud szorszalhasogatni?
-
S1M0N
senior tag
válasz Victoryus #24 üzenetére
- Valamelyik kocsilopós küldetésnél a járgányt valamilyen rendőrségi épület parkolójából kell elvinni, ott volt vagy 6-7 rendőrautó.
- Minek?
- Minek? Ez nem GTA, itt a hackelés a fő fegyverünk, Aiden meg nem olyan bűnöző, aki lőfegyverrel oldja meg a dolgokat, ő egy hacker, nem valami alvilági bűnöző/gettólakó/háborós bevándorló/maffiózó, stb.
- Minek akarsz telefonálni?
- A tűzoltók/mentők jelenléte tényleg eléggé kérdőjeles, néha szirénázva elhúz egy-egy mellettem, de csak megy és megy... A rendőrség is eléggé hülyén működik, volt, hogy üldöztem egy lövöldöző bűnözőt, egy járókelő meg kihívta a zsarukat, erre elkezdenek engem üldözni...
A polgárok meg tényleg hülyék, ha kiszállnak a lángoló autóból, akkor megállnak mellette, míg fel nem robbannak...
Az ellenfelek viszont okosak, ezért sem érdemes rambózni, mert hamar leszednek.- Az most jó, vagy rossz?
- Ez miért akkora gond? Ha kilövöd a kereket, akkor viszont remekül látszódik, ahogy ereszt le.
- A fegyverek/egyéb cuccokat úgy tudod váltogat, hogy a TAB-ot nyomva tartod --> Egérrel elnavigálsz ahhoz az eszközcsoporthoz, amit változtatni szeretnél --> Az egér görgőjével szépen tudsz váltogatni a cuccaid között.
- Felesleges javíttatni, tárolni meg pláne, ez nem GTA... Van kocsirendelő, amiből kedvedre kérhetsz kocsikat. A fizetősekért is elég egyszer perkálni, utána azokat is ingyen kérheted. Pénznek nem leszel híján, a sztori végén járok, mellékküldetésekből leginkább csak a bűnüldözőseket csináltam meg, de a hackelésekkel együtt majdnem fél millió dollárom van.
- Minek akarod kisiklatni? Ez megint olyan dolog, ami nem illik bele a főszereplő jellemvonásába. Ő egy hacker, nem terrorista. Aki mészárolni akar, az bőven megtalálja a számításait, de ennél a játéknál engem pont nem motivál arra semmi, hogy a fél lakosságot a másvilágra küldjem. A GTA játékokban mindig elbohóckodtam ezzel, itt viszont nem érzek rá késztetést.
Amúgy grafikailag nekem a víz az, ami nagyon tetszik, meg Aiden ruházata. A játék zenéi (amik küldetések közben csendülnek fel) nagyon jók, ahol kell, ott pörgős, máshol meg szomorkás, ezen a téren panasz nem érheti a készítőket.
Én leginkább chopperrel szeretek menni, tisztára Batman életérzésem van, ahogy lobog Aiden kabátja, az emberek meg felkiáltanak, hogy ott megy az igazságosztó.
Szerintem jó játék lett, de közel sem világmegváltó, vagy next-gen.
Tény, hogy túl lett hypeolva, de én az optimalizálatlanságból adódó kellemetlenségeket leszámítva nem csalódtam a játékban.
A sztoritól sem kell elájulni, de egy-két meglepő fordulat lesz, benne, a küldetések elég változatosak (bár az alapjuk sokszor ugyan az, a helyszínek változatossága miatt nem unjuk meg), a rengeteg mellékküldetéssel meg szépen meg lehet nyújtani a játékidőt.
Aki nem a GTA érzést keresi a játékban, hanem a hackelés nyújtotta lehetőségeket akarja kipróbálni, az szerintem adjon neki egy esélyt.
[ Szerkesztve ]
-
davidsone
addikt
Én kicsit átverve érzem magam...
Még nagyon bugos, indokolatlanúl nagy a gépigénye, néhol még ronda is nappal!
Nálam max 7pont[ Szerkesztve ]
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
mentoloshypo
senior tag
Ma először volt szerencsém élőben látni havernál X360-on. Totális katasztrófa, őszintén sajnálom azt, aki ezért 14-15k-t adott ki!
Grafika szörnyű, a város inkább szellemváros, alig hittem a szememnek!
Jah, és a lényeg: semmi extra a játékmenetben, és ráadásul unalmas is.Ennyit arról, hogy "akkor dumálj ha játszottál is vele"...
-
Szab24
tag
Nem a bug a fő probléma az csak simán illúzió romboló.
Ami igazán gáz: unalmas a hack de nagyon, unalmasak a szereplők.
Én azt érzem, hogy az ubi játékoknak nincs lelkük, nem azért készítenek játékot, mert élvezik, hanem ez a munkájuk és szeretnének sok-sok példányt eladni (tudom mindenki szeretne, de sok játékon érződik, hogy a készítők szerették.)
Nem tudom, hogy lehetne megoldani, hogy élvezetes, kihívásokkal teli legyen pl. a hack, de itt nem sikerült, a falra tudok mászni az egy gombos vívástól is a AC-kben.
Mennyivel királyabb a batman verekedése valami ilyesmi kellett volna az AC-be és a watch_dogsba is -
köszi! Én szeretek gumit égetni, ha már a való világban drága mulatság, legalább virtuálisan.
Az elején azt hittem, csak városi rész lesz benne, de szerencsére van egy kis vidéki környezet/természet is. A füst/gőz elég szép. Néha kicsit beszaggat nálam is, talán a Phenom X4 kevés neki az R9 270-hez.Azért nekem hiányzik a lövöldözés. Amikor le kell vadászni valakit, akkor teherautóval alig lehet utolérni, a jelzőlámpánál meg vagy belemennek vagy nem. A hidaknál esetleg el lehet kapni. De ha beérnek a kísérő autókkal, azok bezzeg tudnak lőni géppuskával. Kicsit igazságtalan. Azért ebben is vannak elég hentelős küldetések. Amikor a folyóparti gyártelepről kéne kijutni, ott is jönnek vagy 20-an, amikor a fogdából ott is minden zsernyákot le kell puffantani, amikor a parkolóházban kéne likvidálni valami bandát,,, meg amikor a rendszer központjait... az jó móka volt.
No mindegy, nekem tetszik. Kedvencem a plázánál kiállított sportkocsi, az egész életszerű, meg a Dodge Ram vagy olyasmi, illetve a csőrös teherautó.A megkülönböztető jelzéssel ellátott autók elől meg nem húzódnak le... tiszta itthoni mentalitás. A polgárok hülyék. De ha valamelyik hívja a zsarukat, egyszerűen el kell ütni/belelőni és máris meggondolja magát.
Helikoptert akkor lehet szerezni, vagy csak akkor találkozhatok vele legközelebb, amikor megint üldöznek?Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
S1M0N
senior tag
válasz Victoryus #47 üzenetére
Szerintem helikopterezés nincs.
Amúgy a rendőrségi helikopter baromi idegesítő, a benne ülő mesterlövész szinte állandóan célra tud tartani, hiába teszek hirtelen kitérőket, irányváltásokat...
A fogdás küldetést is meg lehet csinálni mészárlás nélkül, a lényeg, hogy a lehető leghamarabb ki kell menni az épületből, mert az elején csak 1-2 rendőr van, a többiek kicsit késve érkeznek a járőrkocsikkal.
Le kell futni a bal oldali lejárón, elkötni egy járgányt, aztán menekülni.
De ha már megérkezett oda több autó, és még nem mentél ki az ajtón, akkor meg lődd lábon őket, így nem halnak meg, és nem is fog annyira csökkenni a megítélési szinted.
Többször nekifutottam ennek a résznek, mire rájöttem a rendőrök szempontjából legjobb menekülési taktikára.
Én szinte mindegyik küldetést meg tudtam csinálni mészárlás nélkül, persze volt, hogy többször nekiugrottam 1-1 résznek, csak hogy a lehető legkevesebbet kelljen ölnöm.
Persze 1-2 embert muszáj volt lelőni, de legalább leütni, amikor meg menekülni kellett, akkor irány a víz, vagy csak futás minél messzebbre, vagy járműbe pattanni.
A lényeg, hogy ne fedezzenek fel, ezért is jó a hackelés, szépen lehet ritkítani az ellenfelet úgy, hogy észre sem vesznek, vagy hogy lőnöd kellene.
Nem jönnek be a lopakodós játékok, de itt sikerült jól összevonni a hackeléssel, nekem ez a megoldás nagyon tetszik.
Persze amikor T-Bone otthonánál jönnek kocsival a rosszarcok, akkor szívesen vetettem be a gránátvetőt.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Én PS4en játszom, és nagyon király a játék. Ahogy a GTA5nél, úgy szerintem itt is már kevés a prevgen konzol egy ekkora sandbox játéknak, de PS4en nem kihalt a város, sok a kocsi. Pont optimális, hogy azért lehessen a járdán is közlekedni autóval szükség esetén, és 5mp alatt ne nullázódjon le a megítélésem.
Szóval minden PS4 tulajnak kötelező vétel. -
Romvr
őstag
válasz Victoryus #47 üzenetére
Én is Phenom II X4-el játszok és R9 270-el, de nálam csak az eszeveszett száguldásnál van 1-2 miklolagg mikor meg-megakad a kép egy-egy pillanatra. Amúgy ultrán minden maximumra húzva teljesen jól megy. Igaz csak 1050p(16:10) a monitorom.
Nekem az egyik legidegesítőbb hiba, hogy kint hagyok az utca sarkán egy
lopottbérelt autót, bemegyek a fegyverboltba vásárolni a háztömb közepén, majd mikor pár perc múlva kimegyek, akkor sehol sincs a kocsi.Kevésbé idegesítő hogy néha tudok úgy vásárolni ruhát-fegyvert-akármit hogy nem vonja le. Azaz ingyen kapom
A legzavaróbb viszont az autózás. Azt iszonyatosan elrontották. Ha nem muszáj inkább megyek metróval és gyalogolok, mert kb két utcasarok múlva totálkárra töröm az irányíthatatlan vackot. Eddig valami bazinyagy terepjárót találtam amit még csak-csak tudtam normálisan vezetni. De az is eltűnős fajta volt, mert kiszálltam, megkerült a háztömböt keresve egy bankautomatát, mikor visszamentem már hűlt helye.
Másik hiba hogy beakadok két pózna közé, vagy egy pad szélébe. Ha el kell kapni valakit ez roppant idegesítő tud lenni.
Az őrök 200 méterről kiszúrnak a tömegben hogy én hekkelem a rendszert.
A ctOS csak ott tud keresni engem ahol éppen vagyok, nem random a várost pásztázza.
Csak én nem tudok az ablakból visszalőni az engem lövő üldözőkre.
100-al belehajtok a szembejövőbe, kamionnal és kicsit meghorpad a motorháztetője, majd megy tovább. Máskor meg polszkival nekimegyek egy keresztben közlekedőnek és kigyullad.
A "civilek" egy tüsszentéstől is meghalnak, ha csak a járda közelébe megyek az autóval már pánikolva rohannak el. (lehet már ismernek hallomásból? Hehe )
Az esőben és este valóban szépen csillog a sok shader és effekt, de nappal kimondottan csúnya lesz a játék.
--
Ezeket leszámítva amúgy képes lekötni. Tegnap este gyorsan elfoglaltam az összes ctOS támaszpontot, egy kivételével és nekikezdtem a tornyoknak is. E mellett sétálgattam a városban és vagy 40 ezer dollárt kalapoztam össze a járókelőktől. Volt egy gazdag-negyed ahol alap szintű bankszámla hekkelésekkel 900-1000 dollárokat is szedtem egy-egy embertől."(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest