Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AI növeli majd az ételfutárok bevételeit
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mooka-Miki
senior tag
Jajj de jó lesz az IoT eszközök korában, amikor a gyártók magas röppályáról fognak ívesen tojni az eszközeik biztonságára. Aztán idővel persze már nem is lehet majd "buta" eszközt venni, csak az új csodakütyük lesznek kaphatóak, ahol nem tudod kikerülni ezt a problémakört.
-
anulu
félisten
nekem valahogy a The Tournament című film ugrott be...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Psych0
őstag
Erre csak ennyi:
http://www.synacktiv.com/ressources/TCP32764_backdoor_again.pdf
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
nagyúr
Se így, sem úgy nem jó ez!
Élőerő elalszik, kamerát meg eltérítik, letörlik, stb...Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
macman507
aktív tag
Kíváncsi leszek mi a helyzet a routerekkel, hogy most mégis mi a franc van, jön egy csávó és szétcincálja nekem netről a routerem?
"Okos otthonok" Soha többet ne kelljen ezt így elolvasnom, se hallanom jó?
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
Béééla
őstag
válasz Mooka-Miki #1 üzenetére
Két válasz:
- vedd meg az újat
- ja nincs második, vedd meg az újat!Nem kell összeesküvéseket kreálni, az NSA-nak elég csak a benn felejtett hibákat kiaknázni
Bélabá
-
törölt tag
Volt ebben valami új? X ideje is olvashattunk arról, hogy leskelődnek. Akkor wtf?
Ennyi erővel én meg felfedeztem, hogy a Windows XP-be be lehet lépni Csökkentet módba hálózattal, ha idejében nyomkodjuk az F8-at. Wazze, forradalmi újítás szagú a cikk! -
obligat
senior tag
Nagyon erőltetik ezt az önműködően netről és neten gengszterkedő mosógép/hűtő/telefon/tv/sarokcsiszoló/cipőkanál stb. dolgot. Pedig amíg nincs biztonságos OS/firmware, ez olyan, mint léccel a sörétes csövében a ravasszal játszani. Márpedig játsszon akinek két anyja van. Lassan visszamegyek butatelefonra, már jön a régi c905-be az új akksi. És befejeztem a fejlődést. Nem érdekel. Ha már én is be tudok nézni egy magánházba, akár véletlenül is, akkor ezeknek nincs létjogosultsága. Meg mintha egyre több lapost/tabletet látnék emberek kezében korrekt kis leukoplaszt flastrommal a kameránál. Az én webkamerám is a fal felé van fordítva alapesetben. Okostévém nincs(semmilyen nincs), az energomat nem hiszem, hogy nélkülem nekiállna mosni, de a hűtőben már nem bízom. Mindig az alsó polcon találom meg a sört, pedig felülre pakolom. Összeesküvés, skynet, halál!
--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
Hikvision
senior tag
Mi ebben a nagy szám, hogy az alap jelszót vissza tudja fejteni? Aki profi céggel telepíttet kamerát, átadás előtt minimum a telepítő cég saját formátumú dátum/ügyfél adatokból generált jelszót állít be, felülírva a gyári admin jelszót. Az IP kamera meg többek között ezért is egy erőltetett megoldás, mert a stream-et tényleg könnyű róla leszedni, tavaly 200db IP-rendszert telepítettünk, mert újdonság volt, aztán a 60%-hoz vissza kellett járni, Idén már teljesen átálltunk a HD-SDI-re, csak akkor rakunk IP-t az ügyfélnek, ha mondjuk a koax hálózatot fölöslegesen költséges lenne kiépíteni, mert már van egy meglévő LAN hálózat, mondjuk egy gyárterületen.
20 éve a PH-n.
-
Psych0
őstag
Szerintem nem baj, ha halozaton lehet ellenorizni, beallitani az eszkozeidet. Csak NAT mogott kene tartani, es egy gatewaynek kellene a hozzaferest biztositani.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Gondwana
addikt
-
Hikvision
senior tag
Ígyvan, szép is lenne ha nem lenne default jelszó.
20 éve a PH-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD
- HP OMEN Gaming 16 - ÚJ - GAMER laptop - i7-13700HX, 16GB, 1TB SSD, RTX 4070(8GB)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Compaq 8300 Elite SFF, i5-3470, 8GB DDR3, 120GB SSD, WIN10
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen