Új hozzászólás Aktív témák
-
bp22
csendes tag
A Viber Galaxy S4-en azt írja, hogy nem tudja lekérni a tartózkodási helyemet. Megkérdezi, hogy megváltoztatom-e a vezeték nélküli beállításokat. Ha az igent választom, bejönnek a beállítások, ott mindent bekapcsolok. Viszont ugyanúgy nem tudja lekérni a tartózkodási helyemet. Tud valaki segíteni?
-
bp22
csendes tag
válasz KamuMazsola #2063 üzenetére
Ne vedd a lelkedre, de kipróbáltam, és iszonyatosan lassú.
-
bp22
csendes tag
válasz KamuMazsola #2065 üzenetére
Köszi, de a nyilat megérintve mondja, hogy nem tudja lekérni a tart. helyemet. Felkínálja a beállításokat, ahol már minden engedélyezve van.
-
bp22
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy a telekomos 4g-s netemmel miért nem tudok telefonálni viberen? Kicsöng a hívás, de felvenni nem lehet.
-
bp22
csendes tag
A telekom nem engedi a netes hívást viberrel. A viber out hívással szerintetek sikerülhet?
-
bp22
csendes tag
Ezzel a mobilevoippal működni fog? Nem számít, hogy a telekom letiltotta a netes hívásokat? Pénzfeltöltés nélkül ki tudom próbálni?
-
bp22
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy Facebook Messenger progival ingyenes a telefonálás? Azt írja, hogy a szolgáltató díjat számolhat fel. Telekomos vagyok.
-
bp22
csendes tag
Ha telefonálok a MobileVoip programmal, akkor akit hívok, annak is kell, hogy fent legyen a neten?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hálózatokról alaposan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- XPEnology
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest