- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- OpenWRT topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
il_v
csendes tag
válasz anonymus89 #1252 üzenetére
köszönöm!! akkor üzenetet szinte úgy lehet küldeni mint a többin? és az mit takar, hogy üzenetekhez csatolni kell az aktuális pozíciót?
-
il_v
csendes tag
válasz anonymus89 #1254 üzenetére
értem.. köszönöm a válaszod, akkor az üzenetküldéshez, amire szükségem van arra optimális lesz számomra?
-
anonymus89
addikt
-
ViberMedia
csendes tag
@il_v -
Hi,
Viber for Symbian offers only our messaging service, and not calls unfortunately.
Both users must have Viber installed and a working internet connection in order to use Viber.If you have more questions, please let me know
==================
VIBER Symbian kínál csak az üzenetküldő szolgáltatást, és nem hívja sajnos.
Mindkét felhasználóknak rendelkezniük kell Viber telepítve, és egy működő internet-kapcsolat használata érdekében Viber.Ha további kérdése van, kérem tudassa velem
-
zseko
veterán
üdv, a Viber hol tárolja a beszélgetéseket? Újra tettem ismerős telefonját, és így bukta az eddigi beszélgetéseit A Vibert kifelejtettem a mentési listáról...
HR24.hu
-
anonymus89
addikt
zseko, roxan erre gondoltok: Backup text for viber
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
roxan
senior tag
válasz anonymus89 #1261 üzenetére
nekem sajnos az üzenetek betoltesenel elakadt, csak teker és nem megy tovább.
-
yodee_
őstag
Üdv mindenki!
Olyan problémám van a 3.1.1 és előző pár verzióval, hogy ha mobil neten vagyok akkor nem küldd képet senkinek, fogadni viszont tudok. Amint fellépek valami wifire szépen küldd. Mi lehet a gond? Próbáltam újratelepíteni, és érdekesség, hogy a telepítés utáni első indítás során amikor bekéri a számot akkor el sem jutok addig csak ha van wifi, mobil nettel csak kérem várjon felirat és pörög a karika. Jelenleg egy HTC One készülékem van, de előtte ugyanez volt a One X-en is. Ez miért lehet?
Köszönöm
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
yodee_
őstag
válasz anonymus89 #1265 üzenetére
Igen.
-
anonymus89
addikt
lsd. #768 havri1: "Pont most írta le a megoldást a support, és én is ebben a cipőben járok.
A HU Vodafone csak a 2 legnagyobb adatcsomagban engedélyezi a vibert, többiben nem. Se flottás se semmiben.
Ez azt eredményezi, hogy aktiválni mobilnetről nem tudod, csak wifiről, de használni már lehet mobilnetről.
Tehát wifi be, aktivál, majd 3g, és műxik."[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
yodee_
őstag
válasz anonymus89 #1267 üzenetére
Az aktiválást Megoldottam, viszont így ezek szerint nem tudok képet küldeni csak wifin? Ez egy kicsit nevetséges... 1 gigás csomagom van
-
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
Van-e köztetek olyan, akinek "Smarttarifa 2" előfizetése van és használja a Vibert? Az érdekelne, hogy a telenor hálózatából (tehát nem wifin) tud-e Viberrel hívást kezdeményezni, ill fogadni? Csak azért érdeklődöm, mert az egyik területi képviselőnél váltig állítja az eladó, hogy ez "csak" az aszf-ben van benne, de a gyakorlatban nem tiltják. Mivel régebbi csomagom van csak úgy tudok hűségakcióban készüléket venni, ha váltok tarifacsomagot, azért kérdezem pont a smarttarifa 2-t.Üdv.: KamuMazsola
-
anonymus89
addikt
válasz KamuMazsola #1270 üzenetére
Szia!
Faterom munkatársa egy Huawei Y300-at vett 9400,-Ft-ért ha jól rémlik ilyen áron pedig csak Smarttarifa 2-vel lehet és van Vibere amit használ is úgyhogy biztos megy igaz míg találtam hozzá egy működőképes vibert le ment a nap.
-
félisten
válasz KamuMazsola #1270 üzenetére
Szia
A tiltás úgy mondják inkább, hogy nem mindig működik. Van amikor sikeres van amikor kevésbé, sokszor egyén függő is a dolog.
Amúgy milyen csomag miatt kell váltanod? 2 napja vettem telót hűség hosszabbítással úgy, hogy már egy jó ideje megszűnt csomagom van És maradt a régi minden.
-
KamuMazsola
őstag
-
félisten
válasz KamuMazsola #1273 üzenetére
És nem tarthatod meg az előfizut? Szerintem azt is meg lehet simán tartani.
-
KamuMazsola
őstag
válasz szabonagyur #1274 üzenetére
Ebben az "Őrült akcióban" azt mondták, hogy nem, mert azt már nem forgalmazzák.
Üdv.: KamuMazsola
-
félisten
válasz KamuMazsola #1275 üzenetére
Aha értem, ekkora átverést akkor... :S Nekem csak sima készülék csere volt és ott nem volt baj, hogy megszűnt tarifám van.
-
KamuMazsola
őstag
válasz szabonagyur #1276 üzenetére
Azt hiszem várok még a cserével, mert ha jól olvasom, csak néhány készülék van az akcióban, nem mind ami elérhető a telenornál. Akciók meg mindíg lesznek, meg a telefonárak is inkább lefele mennek. A smarttarifa és a smarttarifa extra 1-3 csomagokban benne van az apróbetűbe, hogy nem lehet internetalapú hanghívást kezdeményezni, az én csomagomban meg nincs ilyen és a böngészés, valamint google térkép adatforgalma után nem számolják az adatforgalmat. Végül is az adatforgalmi keretemet "leviberezem", ez 3-400 perc beszélgetésre elég, talán ki sem használom mind.
Üdv.: KamuMazsola
-
félisten
válasz KamuMazsola #1277 üzenetére
A honlapon van egy lista róla, hogy mely készülékek érhetőek el ennek az akciónak a keretében, valamint, hogy melyik csomagnál mekkora kedvezmény vehető igénybe
Amúgy az Online felületen megnézheted, hogy milyen áron vehetsz készüléket úgy, hogy megmarad a tarifád.
-
ClioRS
őstag
válasz ViberMedia #829 üzenetére
Hi!
So, it will be available for sure, or there is the possibility we will never get voice calling on symbian?
-
ViberMedia
csendes tag
We are doing everything that we can within the technological and manpower limits, based on the cooperation we get from Nokia and other manufacturers. We certainly did not neglect our Symbian application, and we are still working these days to improve it, and hopefully add our calling option. However, we still can't guarantee anything until we make sure it is technologically possible.
As we said, we will keep you informed with news.
-
ClioRS
őstag
válasz ViberMedia #1280 üzenetére
Thank you!
-
solyom76
senior tag
Sziasztok csak egy kérdésre keresem a vàlaszt..adott egy y300 huawei 4.1 -el telepitettem a vibert nincs is vele semmi komoly csak ha a telefon lezàr akkor megszakad a kapcsolat...a teloban német mobilnet kari van folyamatos 3g vel..otthon a pàrom zte blade telojàn ugyan ez van 50 megàs wifin..köszönöm a segitséget...
Az élet szép..csak élni kell!!! Clevo P15sm..
-
anonymus89
addikt
válasz solyom76 #1282 üzenetére
Általában nem kell semmit sem állítani tudomásom szerint, hogy ha lezár a képernyő akkor ne kapcsolja le....
Melyik verzió van fent viber-ből?
Ismerősömnek ugyanezzel a telefonnal olyan problémája volt, hogy nem hallották a másik oldalon.[ Szerkesztve ]
-
solyom76
senior tag
válasz anonymus89 #1283 üzenetére
Köszi, akkor a másik nekem is az lenne hogy nem hallanak..hogy meik verzió kb egy hete van meg 3.1.1 a playrol...
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz solyom76 #1284 üzenetére
Úgy sikerült megoldani, hogy próbálgattam szépen visszafele a verziószámokat és végül a 2.3.6 vált be tovább nem is néztem.
A play áruházban meg érdemes kikapcsolni az automata frissítést mert ha most működni fog akkor lehet már a frissítéssel nem fog.Remélem segítettem.
-
solyom76
senior tag
válasz anonymus89 #1285 üzenetére
Köszi persze...akkor màr csak az alvós része kell...
-
retroid
senior tag
Domino t mobile kartyaskent tudok viberezni?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
zseko
veterán
válasz KamuMazsola #1277 üzenetére
Ez érdekes, mikor tették ezt bele, nekem smarttarifa extra 3 van május óta, egy hete még simán tudtam viber hívást indítani. Na ezt kipróbálom ma, működik-e.
Most nézem a dátumot ezt mikor írtad, nos én szeptember 1-én telefonáltam utoljára viberrel, akkor simán működött.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
yodee_
őstag
[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
válasz anonymus89 #1291 üzenetére
vodafone-nál csak a 2giga vagy annál nagyobb méretű csomagokban van voip
-
olanor
tag
Segitsegeteket szeretnem kerni mert tanacstalan vagyok.iphone 4 es vodafone elofizetes amirol szo lesz. Tisztaban vagyok vele hogy nem lehet se hivni se kepet kuldeni mert a voda tiltja. de mi a helyzet az uzenetekkel? En nagyjabol megkapom az uzeneteket / feljon az ablak ki irt es mit,azonban ha megnyitom a vibert ott a chat ablakban mar nem latni azt/ de valaszolni egyaltalan nem is tudok.Megall a kuldes reszenel a dolog.Egy honapja kb hogy csinalja elotte tokeletesen mukodott.Probaltam ujratelepiteni, nem segitett. Elore is koszi
-
zpap83
újonc
Sziasztok!
Segítsen valaki nekem!
A Viber PC-s verziónál szeretnék megnézni egy kapott videót, de ezt írja ki a viber:"has sent a video, but your PC does not yet support videos"
Mi a teendő?
-
olanor
tag
Smart 200 volt eddig, nem olyan reg valtottam Matrix 1-re. Erdekesseg hogy a csomag modositas utan meg mukodott egy darabig a Viber.
szerk. utanna szamolva azert 3-4 honapja hogy valtotta csomagot,es eleinte nem volt gond.Google talalatok szerint viszont a matrixban egyaltalan nincs viber,uzenetkuldes sem.
[ Szerkesztve ]
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Próbálom feltenni a Luminára a Vibert, de sajna nem tudom. Nem jön meg az aktiváló kód SMS-ben, és a "kattintson ide, ha 60mp-en belül nem jött meg a kód" rész sem reagál a tapira.
Próbáltam törölni, újra rakni, de semmi.
T-mobile, domino, wifi-n.
Mi lehet a baj?Mindenki a maga szintjén nyomorog!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest