Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ideje lenne, hogy az Adobe összekapja magát, de gondolom már teljesen megszokták a semmittevést...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
moonman
titán
használjuk az ingyenes program ingyenes alternatíváit?
-
sztikac
senior tag
-
Expertus
csendes tag
Ez egy tök jó kis program az Adobe helyett.
Meet your meat — http://www.meat.org/
-
kingabo
őstag
Fúrja az oldalam a kiváncsiság, hogy az Adobe többi programjában is vannak-e ilyen súlyos hibák? Persze egy ingyenes pdf olvasót többen használnak, mint pl fotoboltot... (bár ez utobbi segítségével építik ha jól rémlik a mac-es botnet hálózatot, szóval használják ezt is)
-
sztikac
senior tag
A Windows nem a linux fizetős alternatívája... Én pl. arra gondoltam hogy ha valaki kiadna egy fizetős pdf readert vagy fizetős böngészőt (torrent klienst stb.) annak mekkora sikere lenne...
Trading 212 ingyen részvény akár 100 EUR értékben: https://www.trading212.com/invite/1ARK9rvplV * XTB 30 EUR értékű ajándék részvény: https://invite.xtb.com/invite?referral_code=Zoltan-wwsnqlf
-
raszputyin
senior tag
Talán volt alkalmad megfigyelni, hogy a Windows "extrái" (IE, Messenger, Media Player, Paint, stb.), amik valójában felhasználói programok és könnyen pótolhatók mással, gyengébb minőségűek, mint a kulcskomponensek. Gyakran külső cég független fejlesztését vették meg kp-ért különösebb tervezés és integráció nélkül.
Szerintem világos, hogy ezekre a Microsoft is "freeware"-ként gondol (tudom, licensz szerint nem), és nem zavartatja magát, hogy a haladó felhasználók jó része kicseréli őket más ingyenes programokra. Tehát tulajdonképpen itt is ingyenest ingyenesre cserélnek az emberek -- ahogy nyilván Te is lepucolnád az új laptopokhoz járó tucatnyi "hasznos" szoftver nagy részét, hogy a kedvencedet tedd fel helyette.[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
válasz raszputyin #11 üzenetére
ezek szerint vagy én nem vagyok haladó felhasználó vagy nem tudom, mert én többségét használom és kvázi profinak tartom. a WMP és az IE mindenképpen minőségi cucc, a Paint is teljesen jó lett a ribbonnal, a Messenger pedig mindig is külön alkalmazás volt.
"Gyakran külső cég független fejlesztését vették meg kp-ért különösebb tervezés és integráció nélkül."
ezt ugye te is érzed, hogy butaság? el sem tudod képzelni, milyen minőségellenőrzésen kell átmennie minden sor kódnak, hogy bekerülhessen egy build-be, nemhogy csak úgy belehányunk egy 3rd party-t... amúgy igen, több Windows kellék külső fejlesztés volt eredetileg, de ezen nem kell fennakadni, ez minden cégnél így működik.
-
max-pain
senior tag
Meg szerencse, hogy a korabbi hirnel abbahagytam az Adobe Reader hasznalatat a javaslat hatasara...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz raszputyin #11 üzenetére
A Paint pl. annyira pótolhatatlan, hogy kénytelen voltam megoldani, hogy menjen Wine alatt, mert ami van alternatíva, az vagy agyúval verébre, vagy teljesen hasznavehetetlen.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
kingabo
őstag
válasz Wolverine #17 üzenetére
Én is ezt használom már vagy a 6-os adobe reader óta. Amíg az adobe-é töltött, addig a foxitban már a 2. oldalon jártam...
@VladimirR: én még nem találkoztam olyan pdf-el amit a foxit nem nyitott volna meg. Lehet ezzel is az lesz, mint az ie-vel, hogy a sz@rul megírt oldalaknál a böngésző kitalálta, hogy mit akartak írni, ott jól megjelenik a többiben meg...
[ Szerkesztve ]
-
domi007
őstag
válasz VaniliásRönk #16 üzenetére
OMFG, LOL ez nagyon ütős..fetrengtem tőle vagy 5 percig
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
-
Killing
addikt
Foxit Reader 1000x jobb.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
floatr
veterán
válasz #65675776 #20 üzenetére
Ezek szerint valóban semmi szüksége az egyébként nem csak "egyszerű szerkezetű pdf-eket" is kezelni tudó adobe termékre.
Egyébként eddig én sem találkoztam nem egyszerű szerkezetűvel, pedig pár gyártónak a specifikációit kénytelen voltam olvasgatni. Egyébként biztos vannak olyan dokumentumok, amikhez csak és kizárólag az Acrobat Reader használható, csak lehet h az max az összfelhasználók pár százalékát érinti.
-
raszputyin
senior tag
Nem azt mondtam, hogy nem ellenőrzik őket, csak azt, hogy ad hoc módon veszik be.
Azt se mondtam, hogy senki nem használja őket, aki eszénél van. De azért messze nem a "state-of-the-art" szoftverfejlesztés mintapéldái (pedig Redmondban erre is lenne erőforrás, ha szükségesnek vélnék; igazuk van). -
moonman
titán
válasz raszputyin #28 üzenetére
"Nem azt mondtam, hogy nem ellenőrzik őket"
nem, te azt mondtad, hogy fogják azt találomra beletolnak mindent, ami megtetszik... maradjunk annyiban, hogy nagyontávolról sincs fogalmad az egészről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Friss szettet kapott az iPad Mini (2024)
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Eladó makulátlan állapotban lévő iPhone 13 PRO MAX
- Lenovo Ideapad 1 82QD00CYHV W, cloud grey.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Eladó Komplett buildem GARANCIÁLIS szinte vadonat új!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest