- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Nagyon tetszenek, de az áruk borsos, mint általában.
<< Heimdal >>
-
Graphics
Jómunkásember
Na, akkor kitisztult, tehát a Noctua-ban része van a Kolink / Coolink -nek is. ha jól értelmezem.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
törölt tag
Drágább, mint egy használt i3 Sandy. Ami nem lenne gond, ha sokkal jobb lenne, mint egy fele ennyibe kerülő Ninja. Én sem tudom minek vettem anno Matterhorn-t. A design elcsábított, a nikkel talp meg nem vezeti olyan jól a hőt, mint az olcsóbb társa. Hiába, az ár nem minden.
-
A gyártójuk szerintem mindig is egy volt,sőt a thermalright-al is,kísértetiesen egyformák a specifikációs papírok és néhány kiegészítő elem.Egyébként nagyon királynak tűnik ez a hűtő,de ennyiért túlzás.
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
ViiiiktorOC
senior tag
Minél csendesebb! Ennek örülök, viszont nem hiszem hogy valaha ennyi pénzt kiadok majd egy ilyen jó hűtőért. :\
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
válasz Silentfrog #8 üzenetére
Nekem sincs olcsóbb,de a kisebb darabot túlárazottnak érzem.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
F e Z o
veterán
Csak az a venti színösszeállítás ne ilyen lenne. Nem tudom melyik mérnök agyéból pattant ki ez a ***barna-mackóbarna párosítás.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
MZperX75
addikt
Nagyon szuper! Én ennyiért veszek CPU-t(APU).
Nem az én hűtőm. Akkor inkább vizezek +pár ezres és kapok egy H70-est. -
mghltm
addikt
a noctua hutok a kezdetek ota coolink gyartmanyok.
eleinte egy az egyben vettek at oket, kesobb modositasok utan: nikkeleztek a talpat es a rezcsoveket, ezaltal minosegibb termek hatasat keltve. nem hiaba hasonlit annyira a d14-es a corator ds-re. a rogzitojuk teljesen megegyezik.
(#11) sephi az avatarod alapjan az ember azt gondolna, szereted a barna-mackobarna szint
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
törölt tag
14S hatékonyságával vannak kételyeim, kihasználhatták volna azt a részt is, ahova nem került hőleadó felület a venti mögött.
Illetve nagyon speciális kialakításúra sikerült a légkavaró, problémát jelenthet a cseréje, mert csak 12-est lehet "fel-klipszelni" helyére.
Lehetne -még mindig- venti nélküli opció mondjuk 15K-ért -
Fecniii
tag
ajánlom a honlapjukon jobb felső sarokban lévő hölgy képét,na onnan vannak a színek
-
Fecniii
tag
válasz ricshard444 #17 üzenetére
-
törölt tag
Jók is ezek a Noctua hűtők, én is nemsokára megkapom a Noctua NH-D14-et, lehet borsos az ára, de hát nagyon minőségi darabról van szó, és azért a komplett vízhűtésü Corsair H100i-it is odaverik. Ha úgy nézzük olcsóbban jön ki, és kapsz egy nagyon jó léghűtőt. Tuning szempontjából is kiváló
Minőséget meg kell fizetni -
-
Cheesy
őstag
Kialakításra, méretre, nem tudott egyelőre meggyőzni egy olcsóbb Alpenföhn Triglavval szemben... Bár nem tudom a Noctua venti mennyivel minőségibb/tartósabb egy Alpenföhnnél.
www.vakbelmutet.hu
-
kromatika
veterán
A venti sokkal jobb,de a Noctua mindig is túlárazta a hűtőit.Tény hogy a D14 nagyon jó,de az is,hogy Alpenföhn, SCYTHE,Thermalright hűtők között fele pénzért akadnak olyan típusok,ami csak 2-3 fokkal gyengébbek a D14-től,és csak extrém tuningnál jönnek ki ezek a különbségek.A cikkben szereplő hűtők,szerintem nagyon túlárazottak,és nem igazán jó ár érték arányú hűtők.
-
Aakisan
senior tag
Szépségek és tényleg jó minőségiek.Felraknék egy ilyet ,elhajlana az alaplapom
Új hozzászólás Aktív témák
- Noisbeblocker NB-eLoop & Lian Li UNI FAN ventik
- LEGRAND 311063 KEOR SPE jó akksi, hosszú üzemidő szinuszos szünetmentes 2000 VA UPS
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest