- Videó stream letöltése
- AI-buborékra figyelmeztet az Európai Központi Bank
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Hálózati / IP kamera
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- SkyShowtime
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Na akkor a sok Youtube videó és/vagy csillagászati ("bolygóbemutató") szoftver értelmét is fogja veszteni ha megcsinálnák még azt, hogy az adott bolygó összefoglaló adatait is megjelenítik...
-
embe
nagyúr
Mint egy falat kenyér. Úgy hiányzott. A következő nyaralásnál figyelembe is veszem majd.
-
Bossyy
tag
Most már biztosan nem szúrom el, hogy a Mars és a Jupiter között merre forduljak, ha a Szaturnuszra szeretnék menni. Remélem hamarosan offline hang alapú navigáció is lesz!
-
matehajagos
tag
Nem értem ezeket a gúnyos hozzászólásokat, szerintem rohadt jó funkció. Én gyakran szoktam csak így nézelődni a Földön, és mostmár mindezt a világűrben is megtehetem, szerintem frankó.
-
core i7
addikt
Az igen nagyon örülök az újításnak Már annak is örültem mikor idén kijött a merkúr hozzá rögtön rá is nézek
-
core i7
addikt
Na Gázóriásokat kihagyták
-
-=MrLF=-
senior tag
A holdon bejelölhetnék az Apollo leszálló helyeket, szívesen ránéznék.
A Marson a rovereket és egyéb már ott lévő üzemképtelen berendezéseket.protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
dajkopali
addikt
egész biztosan fejleszteni fogják, bővítik, pontosítják - írták is, hogy várják a visszajelzéseket
(valahogy nagyon siethettek vele, mert olvastam, hogy néhány helyen elrontották a képeket, fejjel lefelé kerültek be az alkalmazásba - igaz, egy csillagász jelzésére gyorsan javították is)"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
BlackPriest
őstag
meg a sötét oldalán a náci holdbázist
általánosságban: amúgy tök fura, ahogy zoomolok kifelé, fordul is a föld, vajon miért? a térkép nem fordul el. a mars képei szebbek a holdénál az űrállomás elég komoly, fura, hogy ez már kész és üzemel
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Gdi
senior tag
A Google Streetview autó a Merkúron mikor megy?
Illetve az idegen létformák arcát és járműveik azonosítóját, valamint kereskedelmi márkáit ki kell takarni a képeken?''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
core i7
addikt
A Földön húzzátok ki az emberkét az 51 es körzetnél átváltozik ufo űrhajóvá
-
dlaj
őstag
Talán értelmesebb lett volna a kamionos korlátozásokat belerakni.
-
törölt tag
-
enginev3.0
félisten
Ide sokan csak trollkodni jöttek, holott lehetne komoly dolgokról is beszélni
Nekem pl feltűnt hogy nem elég jó a kép, nem látom a holdon a házunkat
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Goxi
tag
Tejóég! Nem is értem, hogy tudtunk eddig élni enélkül?!
-
Kerestem az Európán a Csien űrhajó roncsait, de nem találtam.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
dajkopali
addikt
- jogos
valami olyasmi történt - ha jól értettem -, hogy egyes holdaknál a helyesen tájolt nagy képen egyes képkockákat a szoftver 180 fokkal elfordítva illesztett be, így a kráter nem észak felé nézett, hanem délre - ezt szúrta ki a csillagász"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
iguana
őstag
erre (is) mit mondanak az idióta lapos föld hívők? fotosopp?
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem király, legalább az átlagember, akinek fogalma sincs a körülötte lévő világról, még a végén esetleg ragadhat rá valami tudás.
Amúgy mikor lesz a Marson street view?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Lacok
őstag
Én már azt várom, hogy az Andromédát is bejárhassam.
[ Szerkesztve ]
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
kormoskandur
tag
végre
-
-
iguana
őstag
válasz BlackPriest #32 üzenetére
na jó, ez nekem sok(k). képtelen vagyok elhinni, hogy ezek nem trollkodások.
honnan a jó életből szednek ennyi halandzsa kifejezést, meg áltudományos "szakszavakat"?
nem létezik a balaton...aztán itt a balatoni kísérlet, ami igazolja, hogy a föld lapos.
derék.
beleolvastam még pár bejegyzésbe, de ehhez nem elég a nyugtató. elég is volt.
ezek az emberek betegek. szomorú.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Gdi
senior tag
A sok chemtrail roncsolta az agyukat, ez azért van.
Szerk: off
Meg kapják a tudatmódosító sugárzást, hogy a túlzott képzelgéseikre figyeljen mindenki, ne a valós háttérben irányító erőkre.
[ Szerkesztve ]
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
hoffman_
nagyúr
imádom az ilyet, szerintem a Google Maps (a megkérdőjelezhető monumentális információáramlás ellenére) egy óriási dolog, a Föld kapcsán is imádom, hihetetlen, hogy pár perc alatt be tudsz járni több ezer kilométert és megnézni, hol császkáltál a legutóbbi repülés után
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
törölt tag
mi az a holdon?
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest