Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Remélhetőleg ők majd úgy áraznak, hogy tudják az xbox one s -ben is van 4k-s HDR BD lejátszó és az mindenestűl 250-300 dollár. (ergo 100-150 dollártól drágábban nem adhatják).
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Valahogy ebben nem vagyok biztos
De mire piacra kerül, kijavítják a hibáit és lemegy az ára az xbox alá addigra talán lehet majd kapni hozzá lemezt (filmet) is Persze lehet addigra már mindenkinek 100 Mbit-es szupergyors netje lesz ami megöli a fizikai adathordozókon megjelenő filmeket[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
Tigerclaw
nagyúr
Azért a szupergyors internet még nálunk is nagyon messze van, pedig a statisztikák szerint még jól is állunk. Épp tegnap néztem rá véletlenül a Magyar Telekomos előfizetésemre. Tőlük már csak sat tv-m van, a netem máshonnan, de a Telekomtól továbbra is csak 10Mbites netet tudnék venni (ami valójában 6,7Mbps)
Nem tudom mi lett azzal hogy mindenhol lesz 30Mbites net, de úgy néz ki, hogy az MT csak a pénzt nyúlta le, mivel itt semmit sem fejlesztettek...és kisváros, nem tanya az alföld közepén.
Amúgy inkább azon múlik a 4k-s Blu-ray sorsa, hogy a Netflix, Amazon, iTunes milyen minőségben gondolkodik. A jelenlegi 4k-s stream nagyon gyenge, vagyis minőségben nem említhető egy lapon a sima 4k-s BD kiadványokkal, a HDR-ről nem is beszélve.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Dr. Akula
félisten
Inkább .mkv playert gyártson ha el is akarja adni, beépített torrent klienssel.
-
Hobbbyt
őstag
Az még mindig nem legális, Magyarországon is csak azért nem üldözött mert minden (MINDEN!) adathordozásra alkalmas cuccon rajta van az artisjus adó, amivel kvázi előre fizetünk a tartalmakért.
Na de.. inkább előre fizetek 5-10 ezret mint utólag 250-500 ezret10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Peugeot, Citroën topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG (OLED77G29LA) 195CM 120HZ OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Apple Airpods 2 Magsafe tokkal - 2.5 éves
- LG NanoCell 65NANO766QA 4k Smart Tv!65"/HDR10 pro/Game Optimizer/Filmmaker Mode/ALLM/Garancia
- JBL Tune Flex TWS Bluetooth Vezeték Nélküli Fülhallgató Fekete
- Inakustik AC-1502 Referenz High End Schuko tápkábel - Új, bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest