- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A legtöbb amerikai szerint a TikTok egy őket befolyásoló eszköz
- Mindenki AI-t akar, már 2025-re is eladták a HBM chipeket
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Netflix
- Windows 11
- Aliexpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysz
tag
A sültkrumplit még próbálgasd, 10ból 13-asnak kellene lennie. 10-ből 10 pont azért, mert ugyanolyan, mintha olajban sütnéd. A +3 pont meg azért, mert +1: nem tocsog az olajban +1: nincs kurvanagy olajszag a konyhában +1: nem órákon keresztül sül hanem 10-15 perc alatt. Szóval ott még van mit javítani..
Mindenfélét ajánlott benne sütni, ami nem panírozott. Vörös és fehér húsok, ugye halak, de sütöttem benne zöldséget: brokkolit, spárgát, répát ilyeneket.. mind szuper lett. -
elder troll
senior tag
Ha nagyon halvány a hús vagyis a panír színe, akkor kend be minimális zsiradékkal.
Epe problémásnak szoktam olaj nélkül "natúr" sütni a panírozott csirkemelleket, az egy kicsit halovány szokott lenni, saját részre kacsazsírral tuningolom meg, esetleg a tetejére szórhatsz egy kis cayenne borsot is. -
erdey_a
őstag
Paníros hús akkor lesz "sültebb színű", ha olajsprével megfújod, vagy ecsettel kicsit bekened olajjal. Csirkerögöt szoktunk csinálni, teljesen jó lesz. Vagy az aldiban kapható panírozott csirkemellet ugyanígy.
Aldi halrudacska, ropogós bundás halifilé ugyanígy.
Félkész elősütött bagett is mehet bele.
Virslit félig bevágva, kicsit szétnyitva, a nyílásba sajtot tuszkolva kisütni.Vérboci