-
IT café
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
Árukeresőn írta valaki ezt a véleményt róla
ez tényleg igaz? (kb 4-5 is írták hogy tokot nehéz szerezni hozzá)Hátrányok
Nehéz hozzá strapabíró védő tokokat szerezni.
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
Xiaomi Redmi 3S Prime-t néztem ki, csak igaz hogy itten sokan panaszkodnak a hívás minőségére meg a kamerára?
max 60 ft körül még milyen telefon jöhetne szoba?
a jelenlegit is mikrofon probléma miatt kell lecseréljem szerintem túl sok por ment bele pedig víz és porálló telefon Lenovo A660
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
akkor úgy latom igaz amit itt írtak [link]
mert eddig erre a kérdésemre nem jött válasz de így is kiderült hogy amit másik fórumban olvastam itt is igaz
"Xiaomi Redmi 3S Prime-t néztem ki, csak igaz hogy itten sokan panaszkodnak a hívás minőségére meg a kamerára?
max 60 ft körül még milyen telefon jöhetne szoba?
a jelenlegit is mikrofon probléma miatt kell lecseréljem szerintem túl sok por ment bele pedig víz és porálló telefon Lenovo A660"
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
Szerintetek lesz meg olcsóbb? vagy mar ilyen áron fog kifutni?
jelenleg nálunk a 2/16 verzió 45 ezer ft átszámolva de volt ennél olcsóbb is 42 ezer ft lesz újból ennyi esetleg olcsobb is vagy most mar nem megy lejjebb az ara mert a dollár felment?és kb meddig lesz meg forgalmazva?
[IMG]https://p1.picsto.re/Z6BUs.png
-
spileraaa
senior tag
válasz CoolBoy323 #7329 üzenetére
Amikor legutóbb telefont vettem kinabol akkor nagyjából mar tudtak az itteniek hogy kb 1-2 hónap es elfogy a készlet és utána mar sehol nem lehet újonnan kapni
így gyorsan meg is rendeltem hogy nehogy lemaradjak rólaezert kérdeztem de ha nem tudjatok erre a választ hogy menyi van meg készleten és lesz e olcsóbb akkor lehet azt jelenti hogy meg van bőven és nem lehet tudni mikor fut ki végleg a készlet így értem miért írtad hogy jóstól kérdezzem
-
spileraaa
senior tag
Valaki ismeri ezt az oldalt
úgy látom hogy ez is szlovák mind az eustock (azt a választ kaptam tőlük hogy ők csak tavasztól akarnak terjeszkedni vagyis akkortól lehet fognak ide is) csak szerencsére ez szálit Romániába is ami nekem épen jóhttps://www.mobileshop.eu/mobile-phones/xiaomi/redmi-3s-dual-sim-32gb-y685q-gold/
és mi a különbség a 3s és a 3s prime közt mert ez ahogy látom csak 3s
és ezt tudja a b20 -at?[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz trebrona #7428 üzenetére
Koszi nem látom a b20!
de azt se láttam ahol ez leírtátok hogy mi a különbség a kettő közt lehet elsiklottam felette ... ha nem nagy fáradság bemásolnád köszönöm!
az oldal megbízható? ismeri valaki?
https://www.mobileshop.eu/mobile-phones/xiaomi/redmi-3s-dual-sim-32gb-y685q-gold/[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz trebrona #7430 üzenetére
idézek kettőt ami csak jobban össze zavart lejjebb írom hogy miért
RaVal
A Prime 3GB rám és 32GB belső tárhely. A sima 2GB rám és 16GB belső tárhely. Mindegyiknek hibrid slotja van, szóval a nano helyre megy az sd. [link]Köszönöm!
Ezen leírás szerint a 3S az csak 16GB memóriás és nincs benne ujjlenyomat olvasó. Míg a Prime az 32GB-os és van benne ujlenyomat olvasó.
Ennyi a különbség ? [link]de az oldalon a 3s szinten 3/32 verzió akkor most hogy van? vagy a leírásból kispórolták a prime szót?
https://www.mobileshop.eu/mobile-phones/xiaomi/redmi-3s-dual-sim-32gb-y685q-gold/
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz trebrona #7432 üzenetére
Koszi! így már értem hogy nálunk miért nincs majdnem sehol príme verzió (csak az edigital.ro van)
hanem ennél az oldalnál valami nem stimmel
ha tényleg a 2/16 verzióból nincs ujjlenyomat olvasó
mert itt a leírásnál annál is írjahttps://www.mobileshop.eu/mobile-phones/xiaomi/redmi-3s-dual-sim-16gb/
Features:
Sensors: Fingerprint, accelerometer, gyro, proximity, compassErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz trebrona #7434 üzenetére
koszi azért a türelmet és a választ!
de picit össze lettem zavarva egyik válaszoló így írta a másik úgy ...
akkor most hány verzió is van?
1. 2/16 ujjlenyomat olvasó nélkül
2. 2/16 ujjlenyomat olvasóval
3. 3/32 szinten ujjlenyomat olvasóval
4. 3/32 prime (ez mivel tud többet mind a 3 pontban lévő? )
5. 3/32 pro (román oldalakon ilyet is láttam )na nekem ehhez már késő van holnap újból átnézem ezen az oldalon mi a különbség és mi nem
[link]ui.
időközben rájöttem hogy a 3 ugyanaz mind a 4 -es pont ...[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
Ebben van b20 nekem nem egyértelmű mit hol kell nézni
http://www.stradait.ro/telefoane/telefoane/smartphone/telefon-xiaomi-redmi-3s-dual-sim-32gb-lte-4g-5-gold-xi-600034.html#prettyPhoto
koszi előre is a segítséget!
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
ez akkor mivel 3/32 -es verzió ez is prime? vagyis 3s prime?
http://www.producton.ro/telefoane/telefoane/smartphone/telefon-xiaomi-redmi-3s-dual-sim-32gb-lte-4g-5-gold-xi-600034.html?utm_source=price-ro
kicsit zavaró hogy egyik helyen írják pl edigital.ro de a többi helyen sehol
-
spileraaa
senior tag
válasz trebrona #7465 üzenetére
nem dehogy csak ez az árukereső (románul compari ugyanaz a cég) is össze zavar elégé
http://www.compari.ro/CategorySearch.php?st=Xiaomi+Redmi+3s+32GB
mert itt külön veszi az edigital.ro hogy ott van prime
-
spileraaa
senior tag
válasz sharkypeti #7471 üzenetére
kész megrendeltem mert ahogy észrevettem ennél olcsóbb már nem lesz sőt drágább ahogy nézem és sok helyen már a készletből is kifogytak
köszi mindenkinek a türelmet és a válaszokat
48 ezer ft átszámolva innen
http://www.producton.ro/telefoane/telefoane/smartphone/telefon-xiaomi-redmi-3s-dual-sim-32gb-lte-4g-5-gold-xi-600034.html?utm_source=price-ro[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
Próbálok rövid és tömör lenni
1. védő tok ami megvédi a kisebb esésektől ha véletlenül megtörténne (biztos megfog a jelenlegi is kb havi szinten landolt a földön kicsúszott a zsebemből a legtöbbször de szerencsére komolyabb baja meg akkor sem lett ha a kezemből fordult ki véletlenül )
2. védő fólia
3. szállítson Romániába is (kb menyi idő míg meg érkezik?)köszönöm a választ előre is
ui.
a keresőt használtam van 1-2 kiszemelt is de direkt nem írtam mert lehet kapok jobb ajánlatot[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
ezeket én is tudom ezzel nem vagyok előrébb
saját tapasztalatra lennék kíváncsi kinek mi válót be ... vagyis már megbízható helyről és bevált termék érdekelnefőleg tok területén szeretnék olyat venni ami minél jobban védi vagy fólia sem véd mind egyformán? van fólia és fólia közt is különbség?
legutóbb ilyen problémám nem volt akkor kaptam hozzá tokot és fóliát is 2 ami kitartott mostanáig ez már 3 éve volt idén 4
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz trebrona #6943 üzenetére
Így bő 2 hét használat után is ilyen jó véleményed van róla? sikerült teszteld? nem direkt persze
ha igen lehet én is ezt rendelem kb menyi idő alatt érkezett meg?[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz Viktor0610 #7549 üzenetére
lehet most nem de ki tudja majd ha valaki újból ilyen témában keres kapna egy részletesebb leírást erről a témáról is mint fentebb kaptam is köszönöm is nekik ... de az ilyen felesleges offolasok 1-2 hónap múlva csak arra lesz jó hogy ne kapja meg az igazi választ a kérdésre
zzz03 köszönöm akkor ez lesz kb menyi idő míg megjön?
eu helyről nem lehet beszerezni ahol gyorsabban ide érne?[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz Donki Hóte #7564 üzenetére
(És mint látható, spileraaa kolléga egyáltalán nem olyan világtalan, mint amilyennek tetteti magát
kb ez annyiban merül ki hogy ismerem ctr c es ctr v és azzal másolok és nem copy pastel (vagyis valamelyik régebbi komment volt ilyen hogy is hívják reflink? )
így bemásolok ide szinten ctr c ctr v -el egy kérdést aki feltette az sem kapott rá választ lehet azért mert nincs is
Sziasztok
Tud esetleg valaki olyan vagy ahhoz hasonló tokot mint a "Love Mei" ütés víz por álló tokjai a redmi note 3-ra ?
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
Aki néha poros helyen dolgozik hogy védi a telefonját?
én ezeket rendeltem meg hétköznapi használatnál ennyi szerintem elég
fólia [link]
tok [link]de amikor poros helyen vagyok kb heti 1-2 alkalom akkor hogy tudnék védekezni vagy ti védekeztek vagy nem annyira fontos?
pl egy ilyen adna ilyen esetekben plusz védelmet főleg a por ellen az előző tokkal együtt raknám bele
vagy ez?
[link][ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
Gondolom ez sokba fog fájni
1 hete jött meg és ma sikerült kiejtenem a kezemből a sarkáraha tudom hogy ennyire törékeny megvárom míg megérkezik a tok Kínából üvegfóliát azt raktam rá univerzálist
pedig tényleg 1 m több nem volt mert én ahogy álltam akartam a lépcsőn felmenni és a lépcsőre eset rá vagyis kb 20 cm feljebb eset le így kb 1 m ha zuhant
olyan gyorsan történt minden próbáltam utána kapni lehet ép az volt a baj ha hagyom hogy szépen essen lefele lehet jobban megússza mint így hogy próbáltam elkapni és irányt is változtatót picit ..
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz Psanyi42 #7866 üzenetére
Javítható?
valaki járt hasonlóan sokba fog kerülni vajon csak üveg csere kell vagy több is?
a hivatalos szerviznél jobb vagy ha ismerőssel aki ért hozzá azzal kicseréltetem?készítettem videót is bekapcsol eddig minden működik rajta
youtube. videó
[link]Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
Atyaég!
Nem Te voltál, akinek 100x lett leírva a rendelés, meg még 100x a kérdésekre ugyanaz a válasz?
Erről akkor 3 hétig napi mennyi kérdés lesz?
Inkább rendelek Neked ebayről kijelzőt és bele is rakatom, csak küld ide a telót.31$ a kijelző érintővel és 10$ a szerelés.
én voltam és utólag rájöttem hogy minden áron innen Romániából akartam rendelni a garancia miatt
most pedig nem érek vele semmit vagyis hiba volt annyit variálni
vagyis jobb lett volna ha Kínából rendelem kaptam volna hozzá tokot és fóliát is vagy az se védte volna meg?Annyira bosszantott ez a telefon dolog hogy alig tudtam aludni 1-2 órát
nem is azért mert el ejtettem mert így utólag jöttem rá extra csúszós ez a telefon (és a régit is ha volt rá eset hogy elejtetem de annál soha nem kellet aggódjak érte nem is nyúltam soha utána ha kieset a kezemből megvártam hogy földet érjen )
de ennél utána nyúltam annyira sikerült elérjem hogy ne essen a hátuljára és lehet ép ezzel okoztam a bajt feltétem hogy karcos lesz a hátulja és így megfogtam de nem sikerült már felkapjam és meg akadályozzam a koppanást ezért érkezett a sarkára emiatt nagyon bosszant az egész lehet ha a hátára érkezik olcsóbban megúszta volna igaz ez már "ha" nem lehet tudninem lesz most több kérdés mert
szervizbe küldöm annyi lesz amennyi de ezek után erősen gondolkozok hogy ettől minél hamarabb megválok ha ennyire könnyen törik 1 m magasból félnék használni meg tokkal is ki tudja az menyire védi meg mondjuk most kiderült volna ha lett volna de kinabol meg kb 2 hét mire ide ér[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
A fényképezéshez a gyárit használjátok vagy más programot mert nekem néha elmosódik az alapértelmezettel
Mar nem tudom ki ajánlotta de koszi nagyon jó tok nem csúszik és jó a fogasa is tegnap jött meg
Jan 16, 2017 volt rendelvehttp://www.ebay.com/itm/282240712860?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=581271027565&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
a fólia sajnos valahol elakadt mert csak 1 nappal volt később rendelve de meg sehol sincs
http://www.banggood.com/NILLKIN-H-Anti-Explosion-Glass-Screen-Protector-For-Xiaomi-Redmi-3-Redmi-3-Pro-Redmi-3S-p-1035316.htmlakkor 7 dollár volt most latom akciósan 5
-
spileraaa
senior tag
Hello
[link]
innen rendeltem fóliát jan 17 de szerintem ha eddig nem érkezett meg ezután sem fogezert újból rendelek de most ebayrol
ezek közül valaki tud saját tapasztalatot mondani melyik lehet jó mert mar próbálta és bevált?próbáltam a keresőt használni de ebay kulcsszóra a linkeket nem jeleníti meg
előre is koszi a segítséget
-
spileraaa
senior tag
válasz lócitrom #9775 üzenetére
okes koszi hogy kijavitotad erre gondoltam en is de ebay lenne jo azon belul is eu hogy hamar ide erjen
mar volt egy kepernyo cserem jo lenne mostmar nagyobb vedelemel ellatni megelozni a bajt
-
spileraaa
senior tag
A regi hozaszolasaiamt hogy tudom viszanezni?
amugy Januar 18 rendeltem ezt [link] es ma kihozta a postas vagyis nem is vamoltak pedig a tokot viszont igen
mik lehetnek ezek a problemak ami miatt felkerult erre a listara?
A Blancco adatai szerint a Samsung Galaxy S7 Edge, a Xiaomi Redmi 3S, a Motorola Moto G4 és a Lenovo Vibe K5 a legrosszabbul teljesítő mobilkészülékek –
-
spileraaa
senior tag
ma egész nap a zsebemben volt van rajta fólia és tok is de most hogy elővettem latom középen a selfi kamera mellet megvan repedve és onnan egy hosszabb csík is bal felé majdnem a fél képernyő
igy keprenyo csere nelkul medig birna?
vagy vegyek mas kepernyot legutobb ezt vettem
[link]ez a tok nagyobb védelmet nyújtana?
-
spileraaa
senior tag
válasz royalka #10648 üzenetére
Nem mert miután megrepedt levettem amit a képernyő csere után raktak rá (persze nem ingyen hanem pénzért azért vettem rá mert meg kinabol nem erkezet meg a amit rendeltem pedig eltelt 2 hónap)
de miután megjött lehet jobb lett volna lecserélni hamarabb erre [link] mert ez kb háromszor olyan vastag miután megrepedt utána cseréltem csak le és akkor láttam hogy amit a képernyőcserénél raktak menyivel vékonyabb ennél a NILLKIN-nel
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
Eleg nagy valasztek van kepernyokbol
van aki hasonloan jart es kepernyot kellet csereljen ha igen o melyiket rendelte?a legolcsobbik is jo lehet?
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=LCD Display Touch Screen Digitizer xiaomi redmi 3s&rt=nc&LH_PrefLoc=5&_trksid=p2045573.m1684
koszi elore is a segitseget
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #10641 üzenetére
keprenyo csere nelkul medig birna? a kerdest majus kozepen tettem fel
ugy latszik edig birta mivel mostmar a masik iranyba is megjelent egy repedes
igy a segitsegeteket kerem
a kerdes ugyanaz mind majusban amikor nem kaptam ra valaszt
legutobb ezt vettem (mert mar votl egyszer cserelve)
http://www.ebay.com/itm/Full-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Frame-For-Xiaomi-Redmi-3S-Gold-/322374511126?hash=item4b0f04aa16%3Ag%3AcPgAAOSwjDZYZkyJde lehet most jobb lenen mast valasztani mivel amikor megjott a hatuljan volt kisebb elszinezodes
tudnatok ajanlani mas alternativat?
ez a tok nagyobb védelmet nyújtana?
http://www.ebay.com/itm/FUNDA-FLIP-COVER-libro-para-XIAOMI-Redmi-3-PRO-3S-de-5-soporte-ventana-case-/351590129329?var=&hash=item51dc679eb1:m:mKSpwEJkanS2ly2szNB4loAkoszi elore is
-
spileraaa
senior tag
válasz xabolcs #11596 üzenetére
Ez max akkor jo ha elmegyek par napra kirandulni Budpaestre (Erdelybol) kulonben nem jo
de koszi a tanacsokat
amugy anyi hozatartozik meg a storihoz hogy ujbol en voltam a hibas mind az elsonel mivel valami gatyi foliat raktak ra kepernyo csere utan ami max a karcoktol ha vedet volna es mikor megjot ez a folia (vagy hogy is nevezik) [link] nem raktam fel sporolni akartam ezert vartam a cserevel
mikor megtortent a baj csak utana raktam fel
igy viszont nem derult ki hogy megvedte volna vagy sem de gondolom nagyobb esely lett volna elkerulni ezt
ui. a regi hozaszolasaimat hogy tudom viszanezni? nem kapom sehol ra a lehetoseget
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #11593 üzenetére
legutobb ezt vettem (mert mar votl egyszer cserelve)
http://www.ebay.com/itm/Full-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Frame-For-Xiaomi-Redmi-3S-Gold-/322374511126?hash=item4b0f04aa16%3Ag%3AcPgAAOSwjDZYZkyJde lehet most jobb lenen mast valasztani mivel amikor megjott a hatuljan volt kisebb elszinezodes
tudnatok ajanlani mas alternativat?
-
spileraaa
senior tag
Egy másik csoportban az ewwt ajánlották de ezzel sem kerültem sokall közelebb a rendeléshez mivel 6 ilyet is kiadott
ezek közül melyik lenne jó vagy mik a különbségek?
Details about for Xiaomi Redmi 3S Plus Prime 2016 Gold * Assembly LCD Screen w/ Frame ZVLQ117
ewwt-global [link]for Xiaomi Redmi 3S Plus Prime 2016 Gold * Assembly LCD Screen w/ Frame ZVLQ117
ewwt-oc [link]for Xiaomi Redmi 3S Plus Prime 2016 Gold * Assembly LCD Screen w/ Frame ZZLQ117
ewwt-uk [link]Details about for Xiaomi Redmi 3S Plus Prime 2016 Gold * Assembly LCD Screen w/ Frame OQLQ117
ewwt-oc [link]Details about for Xiaomi Redmi 3S Plus Prime 2016 Gold * Assembly LCD Screen w/ Frame HXLQ117
ewwt-oc [link]Details about for Xiaomi Redmi 3S Plus Prime 2016 Gold * Assembly LCD Screen w/ Frame ZVLQ117
ewwt-uk [link][ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz ekrisztian #11644 üzenetére
itt Erdélyben kevés lehetőség van szervizre
vagyis én kell megvegyem hozza a kijelzőt és úgy berakjak
kaptam is egy eredeti lcd hozza de nagyon drágamáshol nem lehet kapni hozza olcsóbban eredetit?
ez alapján kerestem mert ezt írja az eredeti hátulján is
Item model number: BV050HDM-N07-3800Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
A xiaomi redmi 3s nem tudja egyszerre mind2 símre a 3G?
mert akkor megmagyarázza azt hogy a digi miért nem megy amikor átrakom a netet az orangera gondolom olyankor nincs 3G csak arra amelyikre ép az internet van rakva
a digi igényli a 3G
ha így van új telefon után kell nézek ahol mind2 sím tudja a 3G vagy mindegyik telefon ilyen?
-
spileraaa
senior tag
ujbol betört a képernyője most mar harmadjára le ejtve nem volt és azt se tudom mikor torhetet be
xiaomi redmi 3s prime képernyőjét is kicserélném jó lesz majd tablet helyet
ez a képernyő jó lehet vagy hol tudok utána érdeklődni?
[link]a kérdésem pedig az lenne jelenleg a képernyő kb 25% nem érzékeli ha hozzá érek
a képernyőcsere után ez helyre jönne?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
na végül megkaptam legutóbb is tőlük rendeltem
a kérdésem inkább az lenne hogy majd működni fog e rendesen a csere után?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz kovy79 #15363 üzenetére
az utolsó frissítés óta én is ki ábrándultam a xiaomikbol
ami eddig működöt rendesen most mar nem működik
pl Instagram többször meghal
fb lite nem tudja betölteni a frissítéseket az új posztokat (nincs felrakva messenger ezert néha a lite használom)
a rendes fb szerencsére meg működő képes de ezt is sokall lassabban tölti be pedig 3 gb verziót vettem hogy egy hamar ne kelljen telefont cseréljek de ezek szerint elég lett volna a 2gb iste melyik gyártóra gondoltál a lécserelesnél?
Új hozzászólás Aktív témák
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- Autós topik
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Escape from Tarkov
- BIOS topic
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest