Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
A nagy BME-n már nem tanítják az assembly-t az ifjú programozókank. Barátnőm viszont éppen most tanulja és teljesen ki van halva, hogy miért kell ezt megtanulnia . Én is tanultam, de én használom is, mert hobbim a mikrokontroller programozás.
A sok jump teszi am átláthatatlanná, meg nagyon erősen ajánlott a kommentezés.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
buherton
őstag
válasz GhanBuri Ghan #20 üzenetére
AVR-nél a címke helyére az adott utasítás sorszáma kerül. AVR-nél az indirekt címzés vagy 20-30 utasításba kerül . Elég jó programméret növelő. Interruptnál mag van adva, hogy a memória terület mely részére fog ugrani, és oda kell tenni egy jumpot, és már lehet is írni a megszakítást . Azért egyszer megnéznék egy teljes körű ethernet vezérlés assembly kódját .
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
buherton
őstag
válasz julius666 #23 üzenetére
Melyik szak? Mert én a mérnök infóra gondolok.
Remélem tudod, hogy az FPGA-t konfigurálni szokták, ugyanis nincs benne hagyományos értelembe vett programtár/memória, hanem CLB, IOB, DCM és társai vannak amiket konfigurálni kell.
(#29) Jester01: Én bűnöm, hogy nem írtam bele, hogy az indirekt szórakozás C-ben történik.
Hmm nem is olyan rossz .
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest