Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz Retro DJ #137 üzenetére
Nézd amit irtál az alapján pont nem vagy igazán IT-s.
Önkormányzatnál rendszergazdai tevékenység tizenx évvel ezelőtt -> ennek ma zéró értéke van.
Multinál ügyfélszolgálat -> dettó
mobiljavitás -> ez nem info, de ebből még lehetne valami de gondolom ez inkább elektronikai szakirány? Vagy mit értesz az alatt hogy mobiljavitás? De ha tényleg van elektronikai tudásod mobiltelefon javitásához akkor bp-en szerintem simán el tudnál helyezkedni valami szervizben.
ha ez kimerül firmware újratelepítésben, akkor megint csak zéró.Egy ilyen önéletrajz alapján én sem hivnálak be (hacsak nem vagy ismerős én meg állami cégnél ).
Ha egyébként az IT-ban akarsz érvényesülni, akkor pl, java, android programozás felé orientálódnék a helyedben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Milyen házat vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arena Breakout: Infinite
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Éjszakai műszak
- Milyen videókártyát?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest