- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubble6912
csendes tag
Sziasztok
Megérkezett a Nillkin Amazing H+, még felrakás előtt vagyok. Ezzel kapcsolatban kérdezném, simán a gyári fóliára raktátok fel?
A másik, tudtok ajánlni olyan bevált autós tartót, amit műszerfalra is lehet rögzíteni, és az oldal tartók olyanok hogy nem a gombokat nyomják agyon? nem baj ha kicsit drágább, csak stabil legyen.Köszi
-
-
-
bubble6912
csendes tag
válasz forestia #10794 üzenetére
Hali <Magura>
a hátlap matrica, azon kívül hogy jól néz ki,és ahogy mondod a fogása is jó, mi a tapasztalatod? ez is karcálló?
oldalakra, előre is felragasztottad vagy csak hátra?Amúgy feltettem én is a Nillkin üveget, és nagyon jó, elsőre sikerült is, tényleg egyszerű mint a matek lecke. Többet rendeltem, így 2 bontatlan NILLKIN Amazing H+ van eladó. Ha valakinek kell, üzenjen,és megbeszéljük.
köszi
-
bubble6912
csendes tag
Sziasztok
Nem tud valaki olcsó, de jó kihangosítót ajánlani autóba? Sokat nem használom kocsiban, így nagy beruházást nem akarok. Nem kell bele semmi extra, a tartóban elérem a telefont, tudom ott kezelni, gondoltam elég lesz ha egyszerűen kihangosítom a telcsit, de még kiabálva is alig lehet érteni, hallani. (zenét kihangosítva jól szól, de a telefon katasztrófa)
Szóval valami egyszerű kellene csak, amit lehet hallani :9
köszi -
bubble6912
csendes tag
-
bubble6912
csendes tag
válasz desmond18x #12831 üzenetére
Szerintem akkor inkább az eredeti dokkoló. Persze kinek a pap, kinek a pappné
-
bubble6912
csendes tag
válasz enemie #20677 üzenetére
frissítés után nekem is jelezték hogy recseg, alig hallani amit mondok.
ezen kívül a problémám, hogy rocketdial tárcsázót használok, de most nem tudom letiltani a gyári tárcsázót. Bejövő híváskor megjelenik a rocketdial felülete, de azon hiába fogadom a hívást, mert a gyári is megjelenik, csak azon tudok fogadni.
tud valaki megoldást? köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest