- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
laslie92
senior tag
Sziasztok ma lettem gazdája eme remek készüléknek. Azt szeretném kérdezni,hogy ennél a telónál a romolás garancia vesztéssel jár-e vagy kernel csere. És mit ajánlotok kamera javítás érdekében. G2-ről váltottam de számomra az jobb képeket késztett
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
laslie92
senior tag
Sziasztok segítséget kérnék root és recovery felrakásához. Sajnos az összefoglalóban a link már nem működik!
-
laslie92
senior tag
Hát sajnos úgy néz ki átvertek a telefonnal. A bootloader már nyitva van. szóval akkor garancia már nincsnen rá.. Meg a simlock nál a networkra nullát ír ami nem tudom hogy jó e de szerintem ki is van függlenítva így már biztosan nincs rá garancia
-
laslie92
senior tag
válasz PRDZsolesz #18317 üzenetére
Akkor elvileg a garancia él?
-
laslie92
senior tag
válasz kisbancsa #18320 üzenetére
köszönöm! és melyik a legjobb custom rom? sajnos nekem csak 4k slow motion video miatt kéne de ha csak azt teszem fel külön megjelenik a a kamera alkalmazásban. de fekete kép majd kamera leáll. Nem tudom miért csinálja
-
laslie92
senior tag
Sziasztok kérlek titeket egy kicsit világosítsatok fel mit csinálok rosszul.
Adott egy z1 compact készülék Gyári 14.4.A.0.157 es CE rommal.
Ki rootoltam . Volt root jog stb..
Feltettem a dual recoveryt amivel elértem,hogy volt TWRP
Utána feltettem a deodexed modot ami 157 es FW hez való.Wipe data majd telefont elíndítottam jó működik .
Aztán vissza recovery feletettem a 4k+slow motion modot majd reboot
Sikerült is telefon elindult kamera elindult 4k+ slow hol működik hol nem.
A kamera alkalmazás 10-ből egyszer indul el akkor is nagyon lassú és ha például slow motion-ról kiváló automatára át lépek,lefagy majd 1-2 per múlva magához tér.
Szeretném nagyon megcsinálni ezt a 4k+slow modod mert ki is használnám szeretek vele szórakozni de már 3 napja szenvedek és még mindig nem az igazi. Esetleg aki megtenné,és belinkelné itt,vagy privát üzenetben ,hogy miket töltsek le pontosan azt nagyon megköszönném.
Üdv: Laslie
-
laslie92
senior tag
hogy lehetne azt megoldani ha nézem a kijelzőt ne kapcsoljon ki? olyan idegesítő
-
laslie92
senior tag
Sziasztok. Honnan érdemes moat megrendelni a telelefont? Sógornőmnek nagyon megtetszett és szeretne egyet venni, de csak ùj érdekli
-
laslie92
senior tag
Sziasztok mindenkinek nyekereg nyikorog a hátlap? Sőt nekem olyan mint ha mozogna benne. Szerintetek garanciába tudnak vele kezdeni valamit?
-
laslie92
senior tag
5.0 van már akku eredmény? Tudja a kitkat szintet? A 4k és a slowmotion megy rajta?
[ Szerkesztve ]
-
laslie92
senior tag
5.0 ra vissza tudom tenni valahogy a régi launchert? Nagyon zavar a nagy ikon
-
laslie92
senior tag
Vissza tettem a Kitkatet a telefonra a következő hibák miatt. Nem tudom másnál is jelentkezett e a hiba, De ha telefonál az ember nem világító kijelzőnél is lehet hallani,hogy nyomkodom a kijelzőt. És az esetek 99%-ba mindig vonal bontás volt a vége.
A másik ok a billentyűzet. Kegyetlen rosszlett . Nekem alaból nagy kezem van így is kicsik voltak de hogy még kisebb elviselhetetlen.
Az akku tényleg sokkal jobb De ha telefonálni és írni nem tudok vele akkor ez most pont nem érdekel.
A kamera is jobb lett HDR-ben sokkal szebbek a színek. Gyorsabban fókuszál és gyorsabban lehet vele fényképezni is.
Röviden tömören ennyi az 5.0-ról
-
laslie92
senior tag
Valaki tudna küldeni egy 4.4.4-es Home.apk -t? Találtam egy nagyon jó romot csak a z3 launcher van rajta és nagyon rossz,hogy nagyok az ikonok számomra.
-
laslie92
senior tag
Lassított felvétel makrolecsével [link]
-
laslie92
senior tag
sziasztok melyik a legjobb custom rom jelenleg már elég rég használok egyet de mostanában elég sok hülyeséget csinál.
-
laslie92
senior tag
Sziasztok valakinek nincs meg a szülinapp.apk? Sajnos már nem érhető el de Flashtoolsal újra kellet tenni a telefont..
-
laslie92
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget az Szülinapp hoz. Másik Kérdés a T-mobile mennyi garanciát ad a készülékre. ?
-
laslie92
senior tag
válasz kelly416 #20164 üzenetére
Köszönöm akkor még nem késő vissza vinnem. Esetleg valaki tudna gyári T-mobile romot linkelni? Az elsődleges kamerám belülről ketté tört. Az üvegnek semmi baja vagyis a kijelzőnek de belül a kamera ketté tört valahogy. És le sem esett.
-
laslie92
senior tag
Kérek minden kedves fórumozót aki tud linkeljen egy gyári T-mobilos romot. Vissza szeretném vinni garanciába de német 4.4.4 van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
laslie92
senior tag
nem tudjátok mi lehet a baj? Lefrissítettem a 270 es végű frissítésre a telefon fel ajánlotta de sajnos nincs hálózatom..
-
laslie92
senior tag
-
laslie92
senior tag
Sziasztok!
Mit kell kitörölnöm az appok közül,hogy ne jelezzen értesítés szoftverfrissítésről ? Válaszokat előre is köszönöm. Gyári KK rendszer rootolva
Üdv: laslie
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest