- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz someone21 #20649 üzenetére
Nálam is elő-elő fordul, hogy nem 100%-on áll reggel, ez a töltési folyamatnak is betudható. Legalábbis tudomásom szerint feltölt 100%-ig, utána leáll a töltés és visszaesik valamennyit, csak akkor kezd el újra tölteni. Ez talán pont 5% körülre taksálható. De lehet, hogy nincs igazam.
Sajna a képernyőzártól én is ki vagyok akadva, és nem nagyon találtam más megoldást, én is kénytelen voltam átszokni.
-
Jaffa75
őstag
válasz someone21 #20649 üzenetére
Lassan elkelne egy LP-re frissítés összefoglalóval és jótanács halmazzal kiegészíteni az első hsz-t...
A kérdésem azokhoz szólna, akik gyári visszaállítás (teljes adattörlés nélkül pl.: OTA-n, vagy flashtollal, de a FR pipa kivételével) nélkül telepítették fel a LP-ot:
- mi nem működik pontosan?
- mely appok nem futnak, vgay csak hibásan?
- akksiprobléma van-e? A szokásosnál gyorsabban merül? Illetve feltölt-e 100%-ra?Ha jól sejtem - és ez több fórumtárs hsz-a alapján is így van -, akkor mindezek csak a "nem tiszta" telepítés miatt fordulnak elő... De most kiderül remélem!
-
Bozek
nagyúr
válasz someone21 #20751 üzenetére
Ha már úgyis csináltál gyári visszaállítást, akkor próbáld meg azt, hogy FTF-ből rakod fel Flashtool-al.
(#20754) Agressor: Ki se próbáltad, de már azt mondod, hogy rossz. Ide nagyrészt csak a problémák vannak leírva, amikből én például egyiket sem tapasztaltam. Tökéletesen működik, lehet, hogy azért, mert FTF-ből raktam fel.
-
kelly416
veterán
válasz someone21 #27085 üzenetére
Nagyon nagy okosságot vagy tuti jó tanácsot nem tudok adni, de ha csináltál szoftverfrissítést és nem volt előtte-utána hard reset, akkor mindenképpen ezzel kezdeném a próbát.
Nekem egyszer csinált ilyent, este oda tettem, reggel nyolcvan valahány százalékon állt, az után feltöltöttem usb-n, soha többet nem csinálta. -
kelly416
veterán
válasz someone21 #27088 üzenetére
A gombos kérdésedre egyelőre csak ennyit találtam. De erre majd a nálam jártasabbak szerintem mondanak jobbat is.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ford topik
- Renault, Dacia topik
- Trollok komolyan
- BestBuy ruhás topik
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest