- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
-
frankstork
aktív tag
Ilyen akku megfelelő lesz, nem?
-
Trialbiker
tag
Sziasztok rendeltem egy mágneses töltőkábelt valaki le tudná nekem csekkolni hogy hogy van a megfeleő polaritás? mármint azt szerném tudni hogy a kicsi kínaiak nem fordítva forrasztották e össze. (pl a telefon teteje felé a plusz vagy minusz van?)
Samsung Galaxy Note 20U
-
Grave_444
nagyúr
válasz Trialbiker #30154 üzenetére
Lefele lógjon a vezeték.
-
csadi0011
őstag
Nekem nincs, de ha rákeresel, hogy xperia magnetic charger DIY, akkor ilyen leírásokban említik. A felsőre megy a pozitív.
De várd meg, hátha olyan megerősíti, akinek van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szép estét.
Szeretnék kis segítséget kérni ha lehetséges. Adott egy z1 compact amit elflasheltem. ( Sony feliratig jut csak el). Romtelepítésnél kérdezte, hogy nissa-e a bootloadert, valószínűleg ott csesztem el, hogy kipipáltam.
Tudnátok esetleg segíteni, vagy jó lesz papírnehezéknek?. -
bimbula53
tag
"Amire figyelj oda feltétlen! Két érintkező van a mágnes két oldalán, más-más formájúak. Nem véletlen. Ha fordítva teszed fel töltőre, jobb esetben újraindul, rosszabb esetben volt, akinek meghalt a telefonja. Általában a felirat van felül, a kábel a készülék alja felé kell fusson, de megbízható helyen vett kábelhez vagy fejhez van ilyen jellegű infó. Ha nem, akkor figyelmesen nézd meg az előbb említett csatlakozókat a telefonon és a kábelen/fejen, próbáld megfelelően összetársítani."
Idézet az összefoglalóból, ami választ ad a kérdésre.
-
Trialbiker
tag
válasz bimbula53 #30160 üzenetére
Nem a "felhelyezésre" vagyok kíváncsi, arra rájön az ember hogyha nem megy rá. hanem arra hogyha esetleg a kábelt rosszul készítették magyarul a plusz került a minusz helyére és a minusz a pluszra. Pl ha így forrasztották a kábelt =><= Hallottam már ilyesmiről . A kábel olcsósága miatt próbálom kizárni az esetleges hibát. De mint azt valaki már írta a pozitív van a telefon teteje felé.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 20U
-
bimbula53
tag
válasz frankstork #30153 üzenetére
Az összefoglalóban találsz hazai linket ahol hamarabb hozzá jutsz nem sokkal többért.
-
csadi0011
őstag
-
Bozek
nagyúr
válasz #88471552 #30158 üzenetére
Számítógép felismeri? Ha igen, akkor Flashtool-al rakj fel rá egy gyári szoftvert, FTF-ből. Ez utóbbit meg az XperiFirm-el tudod letölteni. A legjobb, ha a Flashtool-on belül csinálod (utolsó, kör alakú ikon), mert akkor az FTF-et is megcsinálja egyből, nem kell még neked szórakozni vele.
-
csadi0011
őstag
válasz kelly416 #30168 üzenetére
Én nem tudom, hogy melyik megbízható, de fórumtárs szerint a bestmarkt.hu-ról beszerezhető megbízható akksi. És ez benne is van az összefoglalóban, csak nincs említve, szóval aki csak akksit keres, az nem találja meg az összefoglalóban, mert a "Illetve hátlap és ragasztó egy fórumtárs ajánlásával. Köszönjük." szövegben lévő linkben van.
Akku beszerzésnek parts4repair van említve, de ott már régóta out of stock van. Ettől még maradhat, csak említem. -
kelly416
veterán
Összefoglaló frissítve.
-
huniross
tag
-
szekfizsolt
senior tag
Na, tegnap visszakaptam a szervíztől a kis Z1C-t, akkut cseréltek benne (a gari előtti utolsó napon), így lett egy - gyakorlatilag új - Z1Compactom.
És a messenger akku "szívása" ide, vagy oda, de egészen más üzemidőt produkál a kicsike.Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
tantalkondi
csendes tag
Valaki tud csak uveget cserelni a kijelzon?
-
huniross
tag
válasz tantalkondi #30178 üzenetére
Lehet kapni csak üveget?
-
edk-
őstag
Reset után felraktam a 8.5-ös MX ROMot. Időnként felugrik ez a kép teljes képernyőre. Felhőket síró maci az esőben vagy mi a nyavalya. 5let, hogy mi okozza?
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
flash-
veterán
van a gyári kamera alkalmazáson kívül olyan kamera program amivel lehet állítani a fénymérés módját, isot, fókuszt végtelenre? ilyesmi?
probaltam camera fv-t,better camera open camera,stb..egyikben sem találtam fénymérés mód állítást...
-
astonmartin
csendes tag
válasz Stefi_dzsi #27204 üzenetére
Körülbelül egy, két hete nekem is ezt a hibaüzenetet dobálja. Elkezdi és öt percen keresztül pár pillanatra néha feldobja aztán kis szünet. És én nem is dugok bele fülest. Vagy két hónapja, hogy járt benne a gyária, gond nélkül.
Ugyan ez a build számom és Androidom. Réadásul nemrég jött vissza szervízből aksi csere után és a két éves garancia pont most járt le.Utólag látom, hogy 2016 januári hozzászólást kommentelek. Pedig megörültem, hogy aktuális, de rájöttem, hogy már 2017-van. Google dobta be és benéztem.
[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
válasz astonmartin #30184 üzenetére
Próbáld meg kitisztítani a fülhallgató aljzatot.
-
solti
senior tag
Búcsúzom innen, sziasztok: leesett, betört, nem érzékel a tetején... 2,5 év után vége... ( Nem hinném, hogy érdemes lenne javítani)
-
RpPRO
őstag
válasz flash- #30187 üzenetére
Felraktam. Full manualban mindent tudsz állítani (shutter speed, van ISO prioritás, shutter prio, végtelen fókusz, makró), stbstb. 12 MP-ben lőttem pár képet, ennyiből nem tudom megállapítani, hogy jobb-e a képminőség, ha egyáltalán lehet jobb.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
válasz kelly416 #30192 üzenetére
Sokáig én is azt szerettem volna hinni, h q jó hardver, ócska szoftver. Hasonlítva a képeket, azt gondolom, h ez már csak pixelvadászat. FV-5 camera proval összevetve nem látok különbséget. Ugyanazzal a szoftverrel ha egymás után lövök ugyanarról képeket, akkor is nagy lehet a különbség.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Ano
senior tag
Sziasztok!
Jó két éve nem írtam ide ... nem volt miért, mert apróságoktól eltekintve működik a telefon rendesen ... viszont most bajom van vele ...
2 napja kezdte, hogy az aksi kb 40-50% os állapotról 1-2 órán belül lemerül, úgy is hogy készenléti állapotban van (tehát nem telefonálok, nem böngészek, nem hallgatok zenét és nem megy a kijelzője se)
Olvastam az összefoglalóban, hogy az aksi kuka (én is ettől féltem)
2 kérdésem lenne:
- Kit ajánlotok, akihez odaviszem a telcsit és jól megcsinálja az aksi cserét, anlkül, hogy ott kéne hagynom (sok kényes infó van a telcsin és nem szeretném senkire sem rábízni és nem szeretném lementeni róla az adatokat, majd törlés és a csere után újra belakni ... 2,5 éve amióta megvan még 1szer sem kellett újratelepítenem!!!)
- kb mennyibe fáj egy aksi csere mindenestül (még jó nekem ez a telcsi és nem szándékozom lecserélni, ha ésszerű áron ki lehet cserélni benne az aksit!)
A segítséget előre is köszi!
Synology RT6600AX felfedezés alatt
-
Coempi
tag
Az Ebay-en és sok más helyen találni jó áron akksit (eredeti Sony-t is találni, link). Szerintem, ha megnézed a videót a youtube-n, a cserét te is meg tudod csinálni, nem őrdöngősség. Arra figyelj, hogy ragasztókészletet is rendelj, esetleg hátlapot, ha azt is cserélni akarod.
Nekem a ragasztások nem bírták a meleget, ezért kellett hozzányúlni, de még én is meg tudtam csinálni.
Lassú vagyok!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest