Új hozzászólás Aktív témák

  • kiro.O

    csendes tag

    Tegnap délelőtt óta fent van a T-s lolli, előtte, utána factory reset megvolt, mindenféle kártya nélkül ment végbe a frissítés és még az SD-t is formáztam. Tökéletesen működik, az akkuidőn nem érzek változást, hívni mindenféle gond (recsegés, feloldódó képernyő) nélkül tudtam, az appok gyorsan nyílnak meg, viszont a gombnyomás után lassabban kapcsol be a kijelző, mint KK alatt, ez picit zavar.
    Na most ami nagyon felb*sz, hogy miért, miért, miért zavarták a google-t vagy a sony-t az eszközök widgetek? Nincs túl sok mobilnetem ezért mindig csak akkor kapcsolom be, ha éppen kell és megőrjít, hogy folyton az értesítési sávból kell ezt megtennem. Külsős app meg nem tudja azonnal aktiválni az adatforgalmat, csak a beállításokba visz.

    Viszont ha már kaptuk ezt a remek screen recording funkciót akkor megkérdezem végre, amit már a telefon megvétele óta nem értek. PlayerPro-t használok zenelejátszásra , ugyanez volt fent a régi JB-t futtató J-men is. A saját menüjéből a kilépés gombbal szoktam bezárni a programot, de valamiért amikor ezt teszem akkor a bezárás után egy pillanatra megnyílik a közvetlenül azelőtt használt utolsó program. Ezt vettem videóra, remélem látszik, mire gondolok. KK alatt is ez volt, most is ez van. Annyira nem nagy gond, csak nem tudom hova tenni, valami ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák