Új hozzászólás Aktív témák

  • Titi76

    aktív tag

    válasz #40935168 #28944 üzenetére

    Érdekes, én nem értem, szinte más típusú telefont használunk:
    1. Soha nem volt ilyen problémám.
    2. Mondjuk nem használok Vibert, de Google+-on, Skypon és amikor régen Vibereztem nem volt hiba.
    3. Szintén tökéletes, ezért nincs aktiválva a Power-os letevés.
    4. Még csak nem is találkoztam hasonlóval. Egyedül akkor várok minimálisat kevesebb mint 0.5mp (lemérni sem lehet egyszerű stopperrel) mikor valamit először nyitok meg pl hívás vagy SMS de akkor is rögtön megjelenik a hívás app csak pl max egy pislogásnyit várok míg a híváslista betöltődik... De ez is csak bekapcsolás után míg nem használom egyszer ezeket. Utána egyből töltődik a hívás a híváslistával vagy az SMS app az SMS-ekkel.
    5. Megint csak tökéletes az enyém semmi hiba.
    6. -
    7. Tökéletesen működik a kihangosító átkapcsolása mindenféle variációval. Akár a kihangosítóval veszem fel, akár a telefonnal. Olyan is volt hogy nem volt bekapcsolva a Bluetoothos SonyEricsson HCB-108 kihangosítóm, bejött egy hívás, felvettem a telefonnal. Beszélgetés közben bekapcsoltam a Bluetooth-t a telefonon és a HCB-108-at is, kb 10mp-en belül össze is kapcsolódtak, aktív lett a bluetooth kihangosítás ikon, megnyomtam és már azon beszéltem. Mindezt aktív beszélgetés közben.

    Hiszek neked mert mások is panaszkodnak, de egyszerűen hihetetlen hogy ekkora szórás legyen 2 SP között.

    Viszont nekem is utolsó Sony-m lesz valószínű. Nem a Sony miatt hanem az egész android frissítés kiszámíthatatlansága miatt. Vagy Nexus vonal, vagy Lumia vagy ami lesz helyette!

    iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion

Új hozzászólás Aktív témák