Új hozzászólás Aktív témák

  • Nikk

    senior tag

    válasz BalanceR #9583 üzenetére

    Hát figy... Nem csak 3d játékok léteznek. A 2D-s játékok, nagyon korrektül futnak rajta. Ha mást nem és az ember szeret filmeket nézni (mint most én is flashforward-ot), akkor célszerű ilyen gépet venni. Sok felesleges küszködéstől megkíméli magát az ember...

    Én is csak leszedem, feldobom telóra és már lehet is nézni. Nem kell órákon hosszát a tömörítéssel bajlódni. (DivX/Xvid rulz :) )

    Őszintén a 3d játékokból meg azért nincs annyira sok, amik meg vannak, azok sem olyan húde csuda játékok. Aki meg játszani akar, az vegyen egy normális számítógépet... :)

    A homescreen-en lévő programok nagy része meg tök felesleges. Amúgy is csak egy oldalt látsz belőle egyszerre, ráadásul a weather widget-ek meg amúgy sem frissítik magukat olyan gyakran, arról nem is beszélve, hogy a ferihegyi hőmérsékletet írják ki, ami meg marhára nem reeális hőmérséklet (bazinagypuszta az egész). Gizdulni jól lehet vele, de szvsz fullra használhatatlan. (még weatherbug is, ami ráadásul tiszta BUG... xD ez de szar volt)

    Nah lényeg a lényeg. Ez a teló egy dologgal tud többet mint a többi akár ennél drágább.. Az pedig a DivX. Ez szerintem bőségesen elég indok arra, hogy ilyent vegyen az ember. Csak a sense meg a több RAM miatt tök felesleges más típusú gépet venni.

    Jah és hogy lassú volna a proci benne? Hát őszintén... Annyira nem veszem észre...

    DIGIC

Új hozzászólás Aktív témák