Új hozzászólás Aktív témák

  • gippazoid

    senior tag

    válasz helixP #8701 üzenetére

    Szerintem mindenki nagyon jól tudja, hogy az "igazi" topic a teszt alatti. Teszt nyilván lesz, ez azért nem egy tizedrangú gyártó semmire való terméke.

    Igazából ez a naaaaagy szabálykövetés, amely az ország lakosságának 0,1%-ra jellemző a valóságban, valahogy az ontopic vs. offtopic témában olyan magasságokba tör, mintha a legalábbis Svájc lennénk, ahol éjjel 1-kor a zuhogó esőben is megáll a gyalogos, ha piros a lámpa a zebránál, habár autó kilométeres körzetben nincs.

    Én ezt egyszerű hisztinek tekintem, mert egyeseknek nincs jobb dolguk mint b.sztatni a másikat, kötekedni, és elégedetlenkedni (azt nem itt kellene).

    Mert a GW4 számlapja, NFC-s funkciója, meg ki tudja mi minden szintén nem ide való egyesek szerint. Általában az, ami épp nem érdekli. Kivéve, ha az ő problémája. De azt még nem írta le senki, hogy akkor mi is való ide? Akinek nem tetszik, vállalja fel a topic gazdai szerepet, írjon egy összefoglalót amiben le van írva világosan és egyértelműen minden. Na, van jelentkező?

    És azért se teszem ezt OFF-ba, legyen már kicsit kellemetlen a hisztiseknek is, nekem is kellemetlen a nyavajgásukat olvasni!

    Gippazoid Novelties Inc.

Új hozzászólás Aktív témák