Új hozzászólás Aktív témák

  • gippazoid

    senior tag

    válasz bod101 #6957 üzenetére

    Mire gondolsz pontosan a telefonnal kapcsolatosan? Az is a töltőn volt, de nem volt airplane módban. Igaz, az meg fel se töltött. S20 FE és nagyon gondja van a melegedéssel, lelassítja a wifi-t 10 mbit-re ha kicsit is langyos lesz. Ahogy láttam ma reggel, a töltést is lekapcsolta... De ez egy másik történet.

    A Classic 42 mm-es fehér szíja vakító fehér, nőies. Nem mertem bevállalni. A 46 mm-es pedig érdekes módon inkább szürke, mint fehér. Ha visszalapozol, pont erre figyeltem fel a reklámfotókon és meg is kérdeztem itt. Már csak ezért is a 46-ost vettem meg, annak egész tűrhető volt a szürke szíja arra a pár napra, amíg meg nem vettem a barnát hozzá.

    Mert az volt az elképzelés, hogy ezüst tokba szerelt óra legyen, barna szíjjal. Ennek a fekete nem tud megfelelni mert a tokja is fekete.

    Próbáltam venni egy 20 mm-es bőrszíjat, csak mikor feltette az órás, nagyon bénán nézett ki, ugyanis annak a szíjnak az óra felőli végei nem szélesednek ki. Így kénytelen voltam a Samsung gyári szíjat megvenni, mert azzal néz ki jól.

    Gippazoid Novelties Inc.

Új hozzászólás Aktív témák