Új hozzászólás Aktív témák
-
Sógi
addikt
Gizmo! Ezt még gyorsba letesztelhetnéd mielőtt megválsz a gépedtől
[ROM][SGS_III][09.12][XXELKC OFFICIAL][V1][AROMA INST.] TurkbeyROM JB 4.1.2 ONLINE
(#23749) Yeffy DJ, (#23750) amuba: +1
(#23751) Varszegig: Sokkot fog kapni az agyad tőle
-
Sógi
addikt
A multi window funkcióba, hogy tudok több alkalmazást betenni?
Alig van benne pár lehetőség és a beállításait nem találom...Amúgy nekem nagyon tetszik ez az új funkció, ráadásul feltettem az átlátszót belőle
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
ELK4-hez volt egy mod,ami engedte az összes app-ot,ma ráérek - már hazaértem Szerbiából,elég kalandos úton,"csak" 40 cm hó esett - kipróbálom,megy e ELKC-n...
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
-
Sógi
addikt
Azt megköszönnénk! Nekem deodexed rom van fent, ha esetleg ez érdekes lehet jelen helyzetben.
Az egy punto a képen?
(#23758) amuba: Utána lesek ennek is, de megvárom Zozykot is, kösz!
(#23761) Leonardo91: Valami derengett, hogy már valaki kérdezte, de nincs időm most munka közben keresgélni Így meg már nem is kell
-
Laraxior
titán
válasz Zsolaf #23750 üzenetére
Na akkor ha visszakapom en is felteszem ezt. Akksival hogy banik? Kimeli?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
agabe
addikt
Sziasztok!
Egyik barátom most frissített JB -re (független hivatalos itthoni készülék), és állandóan felugrik neki, hogy leállt az adnroid process media, meg a google process gapps. Nagyjából használhatatlan a telója, de nem akarna gyári visszaállítást csinálni, mert baromi sok mindent használ, és elég részletesen be van állítva .. ICS -el nem volt baja eddig (az esti rendszeres újraindításokat természetesen meg kellett csinálnia, mert anélkül neki nagyon belassult, de az más téma)
Valami javaslat ? Esetleg szervizt hívja ki ?
Elég szívás úgy tűnik. -
Intel q8200
senior tag
S-voice-t nem lehet kezdokepernyorol hanggal inditani? Mert lezart kepernyonel, ha megnyomom a kozepso vagy oldalso gombot es felvillan a kepernyo, akkor feloldja a command szoval. De csak onnan tudom inditani. Azt tudom, hogy a kozepso gomb ketszeri megnyomasaval is lehet.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro
-
-
zozyk
addikt
Megígértem az átlátszó státuszbárt a 4.1.2 XXELKC romhoz:
50% transparency systemui XXELKC
75% transparency systemui XXELKC
100% transparency systemui XXELKC
Telepítés:
1.Letöltöd a neked szimpatikus SystemUI.apk-t
2.Csinálsz egy biztonsági mentést a sajátodról,amit a system/app mappában találsz.
3.Bemásolod a system/app mappába a letöltött SystemUI.apk-t
4.Beállítod a jogokat így:
XXO
XOO
XOO
5.Ujraindítod a telefont.Root szükséges a másolgatáshoz!
Felhasználás csak saját felelősségre! -
Joe_Muad_Dib
tag
Segítséget kérek: eddig ha valakivel beszéltem majd elvettem a fülemről, akkor a sötét képernyő feléledt és kényelmesen ki tudtam nyomni, de most valahogyan sötét marad és meg kell nyomnom a középső gombot. Tudtok segíteni, hogy mit állítottam el? Gyári Vodás JB. Köszönöm Szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
óóó, téényleg, már el is felejtkeztem róla...
köszönöm szépen
este a 75-öset fel is tolom, de lementem mind3-at.már csak egy kérdés: mivel tudok a rendszermappákban turkálni? mert, ha jól emlékszem - nem vagyok most otthon - a normál gépre dugásnál a system mappák nem látszanak...
örök hála
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Koczó93
őstag
gyári 4.1.1-en normális hogy ha lezárt képernyőnél megnyomom a home vagy a bekapcsoló gombot, viszonylag sokat vár mire megjelenik a feloldóképernyő? Vagy kell ennyi idő mire "felpörög" a proci?
-
Teffi
csendes tag
válasz Varszegig #23720 üzenetére
Köszi szépen. Értem, ha egy fájlos a ROM, akkor nincs adatvesztés.
A Mobile Odin PRO fel tud tenni OTA/Update Zip fájt is. Akkor sincs adazvesztés, s akkor az egyenértékű az OTA frissítéssel? Azért kérdezem, mert a MO PRO-nak van az EverRoot opciója, ami megőrzi elvileg a Root-ot flash után.Van aki rakott már fel JB OTA-t a 3 lenti mód valamelyikével:
1. Mobil ODIN PRO-val a letöltött ZIP fájlból és megmaradt a Root?
2. Esetleg a SuperSU PRO Survival modjaval, s megmaradt a Root?
3. Esetleg megmarad a Root a Voodoo OTA RootKeeper progival?Köszönöm.
-
csabai022
tag
Sziasztok!Olyan kérdésem volna,hogy mióta feltettem a 4,1,1 szoftot több memóriát használ,és persze jobban meríti az aksit.A memória engem nem érdekel mert a teló így is tökéletesen működik.Csak picit több áramot fogyaszt.Az érdekelne ha feltennék valami App killer programot az segítene ezen a problémán?Mert mióta az újabb szoft van fent több alkalmazást futtat a háttérben. És ha igen melyiket ajánljátok? A teló nincs rótolva teljesen eredeti.
-
zozyk
addikt
-
Sógi
addikt
Settings transparency, jópofa (turkbey 4.1.2 rom):
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Na hát csupa csupa pozitívum, maximális értékelés a szervízesnek!
Szóval... van egy T-mobile függő telefonom, teljesen új kijelzővel, teljesen új hátlappal + új alaplappal...fólia még rajta van mindenen....
-
Laraxior
titán
válasz muveszur #23784 üzenetére
Fasza... felém miért nem ilyen rugalmasak? Azonfelül, ma például miért nem fért bele az én készülékem a menettervbe?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
FuRiONight
őstag
Remote controll programot keresek lehet akár fizetős is, csak jó legyen.
-
zozyk
addikt
-
csabai022
tag
4,0,4 alatt a ram kezelővel mikor bezártam átlag 15-18 háttérben futó alkalmazást zárt be.4,1,1 28-30.
Nem telepítettem rá újabb progikat.Akkor ez másnál is így van?Nincs root gyári független.
Mit javasoltok,hogy az akuidő ismét a jó legyen? -
-
Sógi
addikt
Megnézem xda-n, tuti fent van
Sztem az aktuális háttered látszódik a beállításokban is.
Az INK effekt is tetszik képernyőzárnál, azt is feldobomKözben meglett a multi window set verziója: [MOD][4.1.2][XXELK4/C][Deodex/Odex]MultiWindow Complete Control {Odex/Deodex XXELKC}
(#23790) Piwi: Nekem tetszenek az ikonjai, javarészt, de ami nem, azt meg úgyis ki tudod cserélni
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
[ Szerkesztve ]
-
csabika69
tag
Nem tudja vki h miért van az h a képernyő nem alszik el? Be van állítva 15mp-re... éjszaka is amikor töltöm és feltöltött akkor felvillan a kijelző nekem meg van olyan h reggelig világít...
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Tesztelte már valaki Antutuval a gépet? A system infonál milyen processzor órajelet mutat nektek e progi?
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
zozyk
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest