-
IT café
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz Balathruin #43851 üzenetére
Pedig egy jó kellene.
-
Adam8199
tag
válasz Balathruin #43847 üzenetére
Köszi.A gyári tárcsázó van olyan gyors mint az exdialer vagy az is modositva van?
Audi A4 B5
-
Karcub
senior tag
válasz Balathruin #43839 üzenetére
Tudtam én, hogy lesz rá lolipop.
Milyen vele a teló? Vannak fagyàsok, akadások vagy más gondok hibàk? Akku idő milyen? -
Imy
veterán
válasz Balathruin #43853 üzenetére
Pedig kellene a 4.4...
-
törölt tag
válasz Balathruin #43843 üzenetére
semmi
-
Adam8199
tag
Üdv.
Az mitől lehet hogy playről letöltök valamit és folyton megáll.És a gmail se megy legujabb fmod van fent.
Válaszokat előre is köszönöm.Audi A4 B5
-
Adam8199
tag
válasz Balathruin #43861 üzenetére
Ugy értem hogy megáll 70% körül majd 5perc mulva folytatja.
[ Szerkesztve ]
Audi A4 B5
-
Acef
addikt
válasz Adam8199 #43862 üzenetére
Hi!
Több telefonnál is tapasztalható (gyári rommal is).
Olyan is volt már, hogy a névjegyzék szinkronizálást sem engedte.Fiók törlése és hozzáadása, vagy újratelepítés segít, esetleg a play és play szolgáltatások app-ban adatok és gyorsítótár törlése, frissítések eltávolítása.
-
Imy
veterán
válasz Balathruin #43858 üzenetére
Mert MiBand meg 4.4-el működik csak együtt.
-
hyrex
tag
Akinek a CM12.1 van fent az tegye meg hogy nyissa meg a terminál emulátort és írja be ezt:
su
utána
chmod 0444 /sys/class/timed_output/vibrator/enable
Nem 100% hogy működni fog, de egy próbát megér.
Picit később én is kifogom próbálni, csak várom hogy töltsön a telefon -
ktomcat
senior tag
Sziasztok! Van valahol egy részletes leírás ami alapján széttudom kapni a telefont a kameráig úgy hogy ne csináljak belőle papírnehezéket? Bevan porosodva a lencse belülről és kitisztítanám
-
ktomcat
senior tag
válasz Balathruin #43871 üzenetére
köszönöm este neki is állok
-
Karcub
senior tag
A DSP Managert úgy lehet felrakni 4.1.2-re hogy működjön is, hogy ami van a slimsaber romban (ami 4.4.4) a system/app-ban megkeresed a DSP Managert és a Music.apk file-t és ezeket bemásolod a saját system/app-ba és a telefont újrainditod.
[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
-
Csabi1984
addikt
Kicsit off, kicsit nem a kérdésem. Tudtok olyan alkalmazást amivel nyomon lehet követni a kimenő hívások idejét? Köszönöm a segítséget
-
ubul23
senior tag
Az 5.1.1-es romot a 9070-p készülékre hogyan kell telepiteni kell valamit alakitani rajta?
-
ubul23
senior tag
válasz Balathruin #43886 üzenetére
De reméljük javitják.
-
V!ck
senior tag
válasz demars #43888 üzenetére
Hali mindenki !!!
Előbb olvastam, hogy elég jó a SAMI OS... hát, installálni sikerült, ki is írta. Viszont nem tölt be. A Galaxy S Advance felirat után csak tök sötét képernyő van, semmi bootanimáció, de nem is csinál semmit, mert vártam vele és nem is melegszik. Többször is megpróbáltam, nem jó. Mindent megcsináltam amit a leírás mond, minden töröltem, formáztam, wipe-oltam, mountoltam is amit kért. Aztán úgyis próbáltam, hogy mountoltam mindent, meg semmit. Factory resetet is, wipe cache, akkor se semmi. De hibaüzenet sem.... Csak fekete kép... vagyis szerintem a gyári S advance logo után kikapcsol....
Van valakinek valami ötlete? Ha számít, AOSP 4.4.4-ről váltanék. Most ezt visszatettem, tökéletesen működik.
Előre is köszikeápdét:
ÁÁÁÁ én barom... most olvasom... csak gyári 4.1.2-re megy fel?[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
V!ck
senior tag
válasz Balathruin #43890 üzenetére
Igen, figyelhettem volna jobban, elkapkodtam....
Igazából elégedett vagyok az AOSP-vel (fogjuk rá...), de lehet, hogy kipróbálnám a Sami-t és az Acef modot is, csak ahhoz vissza kéne tenni a gyári JB-t és fogggalmam sincs hogy kell téglázni meg nem akarom a telót.... tudsz ebben segíteni? (vagy akárki?)Köszi!
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
XtremLor
őstag
Acef Logoutjat nezted mar?
Ettol szajbaragosabban nem igen fogja tudni leirni senki."Legen...Wait for it...Dary"
-
ubul23
senior tag
9070-p-re tudna valaki linkelni fmod romot?
-
NasCa
tag
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy miért van az a telefonkönyvemben, amikor csak a SIM-ről jelenítem meg a névjegyeket, hogy valamelyik kontakt akár 2-3x is megjelenik egymás alatt rendes névvel, aztán név/M, név/H is látszik alatta?
-
Imi1981
veterán
Szia Acef! Nemrég visszatértem androidra(Samsung galaxy s2) rövid wp korszak után és azt akarom kérdezni, hogy S2-re nem tudnál csinálni fmod-ot? Mondjuk jobbnak érzem a gyári jb-t mint advancén (főleg ha jól kipucolom) de azért az fmod több volt mint egy kipucolt rom. Kösz a választ előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Balathruin #43898 üzenetére
Hát kár de logikus mert nem tudná tesztelni sem. Akkor marad a kipucolt gyári vagy simsaber 4.4.4 .
-
flash-
veterán
melyik TWRP-s cocore a legstabilabb ?r9 es állandoan újraindul a telefon...
8.6 osból meg nem találom a twrp-s változatot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest