- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Nem igazán tudom, hogy miért ekkora, majd figyelem, hogy mi az ami változott. Írtad már, de elfelejtettem, neked most melyik van?
(#28219) kklausz: Ha nem az a legfrissebb, úgyis tudod OTA-n frissíteni.
(#28220) ToBeY: Ha megfigyeled és utánaolvasol biztos hogy neked is menni fog, nem nehéz.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
Ha jól látom az enyém is az, teljesen egyformák:
Lehet, hogy hogy nálam azért volt nagyobb a frissítés, mert most érte utol a tiedet.
Milyen változásokat találtál benne?
(#28229) sgeza: Szerintem most fésülték össze a különböző verziókat.
(#28230) Balage992: Jelzem, ha látok benne valami változást. Eddig nem tűnt fel semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Itt 2-3 hónapot írnak, ami a gyakorlati tapasztalat alapján azt jelentheti, hogy az év végéig megkaphatjuk. Remélem nem lesznek benne súlyos bugok. Véleményem szerint túl van pörgetve a fejlesztés, több időt kellene a tesztelésre, hibajavításra fordítani. Azonban az is igaz, hogy az általunk észlelt hibák egy részéért a Samsung a felelős. Szerintem feleslegesen nyúl bele az Androidba.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kékes525
félisten
Ez a verzió nálam is jól müködik.
"A samsung féle optimalizálás teljesen jól működik azt érdemes bekapcsolva hagyni." Többen írták, hogy hatásos ennek a kikapcsolása. Másrészt az biztos, hogy néhány alkalmazásnál problémás lehet (Nova, Endomondo, Runtastic).
[ Szerkesztve ]
-
Pter_
tag
Köszi mindenkinek a tippeket! Ezt a Google Play áruházas frissítést a múltkor csak azárt hagytam ki, mert nekem akkor már alapból a legújabb verzió volt a telefonomon csak biztonsági mentés ki - cache wipe - biztonsági mentés vissza hármast csináltam meg. Egy napig az is jó volt, aztán minden vissza állt.
Most letöltöttem az apk-t, végigjátszottam mindent, most megint jobb, remélem ezúttal tartósabb lesz az eredmény!
-
Kékes525
félisten
Olyat nem írtam, hogy a frissítés okozná a deep sleep bugot. "A mostani frissítés után nem látok változást, jó volt és most is jó." Ezt a sebességre, akkumulátoridőre és a stabilitásra írtam. Szerintem ezek a legfontosabb paraméterek.
Én igazából nem tapasztaltam változást. Az akkumulátor időm májusban, vagy júniusban volt egy rövid ideg gázos, de egy hét alatt rendeződött, nem igazán tudom, hogy mitől. Kicsit piszkálgattam, a Novát kiszedtem a Samsung optimalizálás alól, majd wipe cache partitiont csináltam ezután rendeződött az akkumulátor idő. Azóta semmi problémám sincs. A nyugalmi fogyasztás 0-2% között mozog éjjel.
Nem hiszem, hogy a sebesség nőtt volna, mert ezt szinte minden frissítés után leírják, ami azt jelentené, hogy frissítéseként kb 5%-al nőne a sebesség, ami nonszensz. Kevesebb mint 5% növekedést nem hiszem hogy szubjektíven lehetne érzékelni, maximum tesztel, ami viszont nem egyenlő a tényleges használattal.
-
Kékes525
félisten
Nem biztos, hogy mindenkinek célszerű az új frissítéseket telepíteni.
1. Minden frissítés felrakása okozhat problémát, akkor is, ha nagyon ért valaki a telefonhoz. Például rossz a kábel, hálózatban történik valami kimaradás, stb.
2. Az új frissítések lehetnek bugosak is. Nem törvényszerű, hogy minden frissítés javít, ronthat is.
Ezért, az a véleményem, hogy akinek jó a telefonja, müködik minden rendesen, meg van vele elégedve, nem kell neki az esetleges új funkciók, akkor felesleges, a fentiek miatt, "kockáztatnia". Persze ha érdeklődő, kíváncsi, az más.
(#28372) Hobbbyt: Ideglenes feloldásról írtam, utána vissza lehet kapcsolni. Én 83-at tiltok, egy klikk a frissítés előtt és engedélyezve van minden, 2 klikk a frissítés befejezése után és ismét tiltva van az összes a program, ami tiltva volt.
-
s7evcsenko
addikt
Igen, itt néztem.
MTP-re van állítva, ami véleményem szerint megfelelő lenne, de sajnos így is ugyan az a helyzet.
Igaz nem próbáltam végig mindet, mert a többi nem tűnik logikus választásnak, de lehet holnap eljátszadozom velük."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
V.T.
aktív tag
Igen gyári rom volt rajta, azt raktam rá miközben ugrott a Knox. Így kaptam vissza a szervizből hogy nem volt rajta rendszer, de ezt leírtam már egyszer.
Most gyári rendszer van rajta, jelzett hogy van frissítés letölti, belég download módba de nem tudja telepíteni.
Nyilván nem fogom szervizbe vinni többet -
veterán
Jóóó ha valaki dslr-t használ teljesen érthető.
Az ősöreg Nikon D60-amat már rég eladtam,azóta még nem vettem helyette semmit.Sajnálom a pénzt egy komolyabb szerkezetre,főleg hogy már alig fotózok,ha meg mégis fotózok/videózok,akkor arra elég nekem az S7E és a Gopro Hero 4 Silver kamerája is.[ Szerkesztve ]
-
KovyZoly
tag
Hello
Teljesen gyári a telefon, a felajánlott frissítések mindig telepítve vannak, fél éves a készülék, semmi baja nem volt eddig.
Újraindítani sem lehetett, mert egyik percben még müködött, aztán le lett rakva, a következő pillanatban már ez volt a jelenség. Semmire nem reagál, lehet nyomni a bekapcsoló gombot órákig is, akkor sem csinál semmit.
Soft resetre sem reagál.
Töltőn melegszik, tehát nem döglött meg teljesen, csak hát se kép se hang.
Hardbresetet nem csinálok, mert akkor aztá minden adat kuka, akkor inkább megy szervizbe, hátha ott le tudják szedni róla legalább a képeket.
Maj még azt próbálom meg, hogy kábellel összekapcsolva a pc látja-e, mert akkor legalább le tudok róla szedni mindent. -
s7evcsenko
addikt
Amióta usb töltős telefonom van, azóta így csinálom kb, de ilyen meghibásodásom még nem volt.
Arról nem is beszélve, hogy a másik oldal is meg tud hibásodni ilyen alapon, amire még szintén nem volt precedensem."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
csabyka666
veterán
Nem tudom, hivatalos viszonteladó-e, egy mobilos boltban vettem, még ki sem volt bontva, előttem vágták át a címkét.
Egyelőre ezt az ujjlenyomat témát nem tartom fontosnak, de ettől függetlenül megcsinálom a Samsung fiókot, persze. A gmailesen belül kell valamit állítani, vagy csak eresszem rá a telefont (úgyértem, az első indításnál állítsam be), aztán teszi a dolgát?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
ToBeY
nagyúr
Van némi fogalmam fotózásról (igaz nem vagyok profi...) Van egy canon 700d,de nem volt kedvem vacakolni állandóan (kb csak este használtam)hogy akkor is értékelhető képet tudjak készíteni
Így a nyaralás nagyrészét s6 fotóztam végig,mivel kényelmesebb volt mint 700d vinni mindenhová[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Az ujjlenyomathoz önmagában nem kell a samsung fiók. Az, hogy onnan bizonyos dolgokat el tudsz végezni, és hasznodra válik, ha van, az egy dolog, de nem KELL. Mindegy egyébként nincs jelentősége, amúgy nekem is van.
Az ujjlenyomatmintákat nem menti a samsung account. Minek mentené?[ Szerkesztve ]
-
Prof_Entel
csendes tag
Nekem tökéletesen működik a Blackberry Hub a Google play áruházból.
-
Sokee
aktív tag
Azt hittem hogy megjavult de nem... Ugyan úgy hülyéskedik, egyszer jól működik aztán megint nem érzékeli... Marha jó, egy ilyen hülye usb panel miatt lehet szétbarkácsolni az egész telót -.- kijelzőt mindent szét kell baszni hogy hozzá lehessen férni. örülök neki, 1 hónapos a teló, tokban használtam, vigyáztam rá full karcmentes, ujonnan vettem gondoltam ha vigyázok rá nem lesz vele semmi gond de hát tévedtem, ez a samsung, minőség a javából...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest