Új hozzászólás Aktív témák

  • gerner1

    veterán

    válasz szlibud #36815 üzenetére

    Így van. Átlagos, normál használattal, nekem is elmenne az S7E → 2 napot. Volt is már erre példa. De, az S7E topikban vanank, akik még optimálisabb felhasználói szokásokkal, gyakran elérnek 7-8ó SoT -ot.
    Sokat lett emlegetve ez a SoT, ami viszont az AMOLED kijelzős készülékeknél kevésbé számít, mert ezeknek a legoptimálisabb a fogyasztása, a többi technológiához képest. Itt ha valami fekete, akkor az a pixel nem üzemel, tehát nem is fogyaszt... Samunál a fogyasztás/akku-idő arányát, inkább más funkciók használatával, és a felhasználó körülményekkel & szokásokkal érdemes meghatározni.

    "Ja GPS sokat van használva, waze navihoz és endomondo v osmando trackhez és még geoládázok, olyankor annak a programja is."
    - Ezekkel az a probléma, hogy használatuk online adatforgalommal jár együtt. Én navigációhoz ezért haználok csak offline -t. Nekem egyébként hoztak előnyt az online navi -k. Az volt a tapasztalatom, hogy a forgalmi infók (BP) rendre későn érkeztek. Így hiába kaptam ez, és hasonlók miatt alternatív útvonalat, mert addigra azok is bedugultak. Magassági kormányt utánégetővel + ezekhez használati engedélyt pedig, egyik sem ad....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák