Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz chubby2o6 #49241 üzenetére
Én is ezt használom régóta legjobb a többi csak du booster meg társai csak huzzák a telót. (Reklámot sugaroznak takarítás címszóval) wipe cache deletetet akkor érdemes még használni mikor telepitésnél az app azt írja nincs elég hely, pedig van. Ott arra céloz, hogy tele a dalvik cache csak sokan félre értik és szidják az app készítőt.
-
Lefty
addikt
válasz chubby2o6 #49463 üzenetére
Eleve 80% töltöttség felett szokták ajánlani a romolást, természetesen telóhoz való rommal.
(#49464) Keem1
Jó jogos, ezen átugrottam. De kiírják ezt, aztána magánál a romnál meg az odinos részt mindenféle apróbetűs nélkül? Ez sem teljesen logikus.Amúgy tök jó lett az új oldal, ideje volt.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz chubby2o6 #49472 üzenetére
A link végén, a böngésződ címsorában. Bár ahogy látom, a típust is, mert 9505-öd van.
http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9506/NEE/
I9505 magyar független:
http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9505/XEH/#49474 chubby2o6: azt nem tudom sajna...
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
válasz chubby2o6 #49737 üzenetére
Towelroottal nem ugrik a knox 9506 4.3 esetén, ez tuti.
-
Mui
tag
válasz chubby2o6 #49766 üzenetére
Aham, értem. T-Mobilos 4.4.2. Így akkor fogós kérdés mi legyen.
Van olyan megvásárolt appom ami rootal lenne az igazi, de így azt nem tudom most használni. Bár megvagyok nélküle is. Na akkor még várok vele aztán meglátom mi legyen. Nagyon köszönöm ezt a fontos infót. -
-
zseko
veterán
válasz chubby2o6 #49968 üzenetére
Értem, köszi Én 4.4.2 utáni random rebootra panaszkodom leginkább... most vitték miatta 3x javítani, holnap kapom vissza. Az osztott képernyős dolog viszont érdekelne is, néha jól jönne. Mint ahogy a root révén beállítható reklámtiltás és jogosultságtiltások is.
Na most ott vagyok dilemmában, hogy gondolkodom még egy év garanciát vásárolni, viszont érdekelne a lollipop, de érdekelne a root és most már ez az Xposed is, na most melyik a jobb, még egy év gari vagy ez(#49971) es4 A programok a saját mappájukba írhatnak, ezért írtam is a kedvenc filekezelőm készítőjének (x-plore) hogy megoldhatná ezt az 'apró' problémát, így betett egy 'virtuális meghajtót' amivel gyakorlatilag az egész kártyát teleírhatom.
(#49974) es4 köszi, ránézek
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
BalanceR
addikt
válasz chubby2o6 #49970 üzenetére
Ha jól veszem ki , ez a Towel nem ugraszt knoxot, felrakja a SU-t, és írhatóvá teszi a /ExtSDcard-ot?
9505öm van, szóval jónak tűnik, csak nem értem, hogy nem nyúl a Knoxhoz, amikor a roothoz kernelcsere kell...
Recowery nem érdekel, a gyári Rommal jól elvagyok, az sem zavar, hogy a Knox a háttérben garázdálkodik...
Viszont ha így rootolom, a gyári OTA-is működik? Illetve , ha valami gebasz lenne, tudom unrootolni, és Odinnal visszaflashelni egy gyári romot, hogy minden "gyári" legyen?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
zseko
veterán
válasz chubby2o6 #49977 üzenetére
'Alap' S4-em van, vagyis az elsőszériás 9505-ös Lolli nem létszükséglet, leginkább amiért várom az a random reboot hibám miatt hogy abban végre megszűnik, mert kevéssé bízom abban hogy gariban tudták volna ezt javítani. Másfél évig - a 4.4.2-ig - semmi hibája nem volt a telefonomnak.
Ha nem lenne lehetőség +1év garira akkor lejárat napján azonnal romot cserélnék és nem érdekelne a knox, de így meggondolandó. Azért +1év garancia csak még egy év.HR24.hu
-
zseko
veterán
-
legenda
válasz chubby2o6 #50025 üzenetére
van olyan, nem akarok jogi szempontból különösebben kitérni rá, hogy milyen módokon - egy példát írok rá, hogy ne a levegőbe beszéljek; hoznak javításra eszközöket, azzal felcsatlakozok az én hálózatomra/netemre, hogy ellenőrizzek bizonyos dolgokat/frissítéseket, erre az eszköz meg őrült módjára elkezdi torrenten le- és feltölteni a fizetős alkalmazások tört verzióinak különböző változatait, na ilyenkor bizony én is felelősnek érzem magam, hogy az én engedélyemmel és netemen ilyen zajlik, még ha nem is tudtam róla, de esetleg nem kérdeztem rá a készülék tulajdonosánál.
zAPAtyin; nem vagyok ugyan a barátod, de kevered is a szezont a fazonnal, ez viszont legyen a te problémád.
mindenkinek a magánügye, hogy miként mókolja az eszközeit, milyen jótállást eldobó módszereket használ, akár bűncselekményt is elkövethet, az csak az ő dolga, de ha már egy nyilvános fórumon reklámozza - ahol mellesleg a fórum szabályozása is tiltja -, akkor már más a helyzet, és ilyenkor nem lehet kifogás, hogy de biztos más is csinálja...
akkor mindannyian le is zártuk a témát.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zseko
veterán
válasz chubby2o6 #50075 üzenetére
Akkor maradjunk a hasznosságnál Nézem át őket, de kissé sokkol az angol szöveg , értsd tudom értelmezni, csak lassan megy mert gyengébb az angolom. Egyébként úgy döntöttem nem szórakozok vele, ahogy hazaértem már rootoltam is és feltettem az Xposed-et.
Valami jó bootmanager lenne, hogy ne induljanak el a programok automatikusan? Láttam hogy van xposed alá, csak épp fizetős, ami még nem is érdekelne különösebben, de nem ennyiért amennyit kér érte. Régen volt fent a telefonomon egy ingyenes, csak nem tudom melyik.
GravityBox mire jó, és van egyáltalán olyan ami menne nálam stock romon? mivel ezt írja:
DOES NOT support devices running ROMs vastly modified by device manufacturers (HTC Sense, Samsung Touchwiz, MIUI, LeWa, Xperia, ...)HR24.hu
-
D-Phrag
senior tag
válasz chubby2o6 #50196 üzenetére
Köszi. Igazából pontosan azt akartam látni, hogy rootolt a készülék egy KNOX 0x0 állás mellett, de ez ebben az esetben ugye nem releváns..
Én is így gondoltam, mármint, hogy felesleges a FR. Viszont új rom felrakása után én nem látom sok értelmét, hisz Odinnal ha felteszel egy szűz romot, akkor min segít egy reset? Max egy wipe cahce/dalvik, de még az se indokolt.Van vkinek rootolt NG8-as romja 0-ás knoxal, amiről mutat egy Phone INFO sreenshotot?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kés topik
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest