Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz kecsetihunor #22645 üzenetére

    szó nincs semmi ilyesmiről, és ez nem csak a samsung alatt adott, hanem más android rendszerek esetén is.
    kényelmi és üzletpolitikai indíttatású szolgáltatások, folyamatosan figyeli a rendszer, hogy merre vagy, azt online közli a szerverrel, annak megfelelően felkínál különböző szolgáltatásokat, éttermeket...stb, itt jön be a reklám, tehát a két légy egy csapásra esete.
    direkt van ez így, semmi optimalizációs vagy egyéb probléma nincs!
    veszel egy húzós autót, és ha lassan jársz vele, akkor nem fogyaszt olyan sokat, amint amikor állandóan tövig nyomod a gázpedált!
    adottak szolgáltatások, az csak rajtad áll, hogy mit használsz ki azokból és mit nem, de annak függvényében, arányosan kell alakítanod az elvárásaidat is!
    bizonyos módosított firmware verziók alatt csak elvégzik azt, amit én korábban leírtam, hogy miket kell beállítani vagy kikapcsolni, pont ez a lényege a dolognak, ha te megteszed a gyári rendszer alatt, akkor pont olyan jó eredményt érsz el.
    keress vissza az én akkumulátoros üzemidőimre, nem véletlenül jók, pedig csak annyit teszek, hogy az új firmware felhúzását követően rászánok egy órát, hogy megfdelelően belakjam a rendszert.
    aki erre lusta, az tegyen fel olyan módosított firmware verziót, amiben ezt előre elvégezték, vagy használjon gyárit "nem megfelelően" beállítva, de akkor ne siránkozzon, hogy nem minden kerek.

    Parallaxis; jól látod, ez a lényeg!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák