Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz kecsetihunor #17736 üzenetére

    már a download módban is látható az eltérés a nyitott és zárt bootloader között, utóbbi több infót tartalmaz.
    főzött verzióknál passzolom a dolgot, azokkal nem élek, de a h-s firmware verziók delvileg már zártak.
    amennyiben valamilyen zárt bootloader verziós firmware típusra próbálsz régebbi bootloader verziósat felhúzni, úgy az hibával kidob, még re-partition módban is, de a download mód marad, azonos és/vagy újabb szériás firmware mehet rá, csak ugye tiszta alap nincs, mert az újakból egyelőre csak pda állományos adott.

    frefe58; próbáld ki több sim kártyával is, és majd kiderül.
    el nem romlott a készülék, vagy a sim kártya miatt melegszik jobban, vagy más a használati mód, esetleg beragadt egy alkalmazás, ami folyamatosan tekeri a rendszert, de sok más oka is lehet.

    Rengete; igaz, nem kedvelem a módosított firmware verziókat, de attól függetlenül sem értettem soha, hogy milyen alapot képez az a látatlaban jónak kikiáltásra egy módosított firmware típusra vonatkozóan, hogy a galaxy széria korábbi típusán jó volt...
    nem zárom ki a dolgot, csak nem mernék látatlanban ilyet mondani.
    milyen módosításokat eszközöltél eddig a rendszeren?
    milyen firmware verzió van fent?
    próbálj meg felhúzni egy 3 + 1 + 1 állományos xxubmga firmware verziót re-partition kipipálással, és ellenőrizd utána a recovery és a download módot.

    proly01; tegnap tettem fel a friss tmh firmware verziót, és már ma merem állítani, még jobb az akkumulátoros üzemidő, mint volt az xxubmga alatt.
    azt csak halkan jegyzem meg, hogy bizonyos funkciók fagyasztása is okozhat problémát, mert ha nem a rendszer által is érzékelt és lereagált módon történik néhány folyamat kikapcsolása, akkor bizonyos helyezetekben még próbálkozik azok megszólításával, ami nem feltétlenül jó, ellenben ha megfelelő beállítással történik meg a funkció kikapcsolása, akkor nincs ez a hibalehetőség.
    amennyiben 4.3 alatt javul az akkumulátoros üzemidő - és van benne ráció -, akkor nekem 8 óra lesz a kijelzős üzemidő?!?! :))
    ja, az akkumulátor formázgatást nem javaslom, ez már nem a ni-xx korszak!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák