Új hozzászólás Aktív témák

  • Peathee

    aktív tag

    válasz Geri89 #5958 üzenetére

    Szia! Én P30ról váltottam S22+ra.
    Nekem szokatlan volt pár dolog a menüben, meg bizonyos dolgok hiányoznak is a Samsungnál amit a Huawei tud. (de már nem emlékszem...)
    Én egyik telefonon sem játszottam, sőt irodista vagyok, bármikor tudom tölteni. Vagyis akksi tesztet ne tőlem kérj. Kamerában kb egy szinten vannak szerintem, szépek az S22 képei is.
    Az Android Auto nálam konkrétan nem megy, 5-10 percenként eldobja a kapcsolatot a gyári kábellel is. Carplay-re váltottam miatta. Ezt elvileg egy FR megoldaná, de ahhoz lusta vagyok.
    Telefonálásban se számíts a huawei szintjére, ebben gyengébb az antenna (vagy a jel erősség) amit a neten elérhető SAr érték is megmutat. Konkrét példával élve, A Székesfehérvár Tata útvonalon a Huawei P30 végig talált térerőt igaz Gánt körül csak 2G-t de nem szakadt meg soha ha hívtak. Az S22+ már Székesfehérvár után a a dombon eldobja a hívást. A másik térerő mentes zóna neki az erdő Zámyoly után. (Ott ahol a P30 még talált 2G-t és a párom iPhone XR-je is.)
    Vagyis nekem volt a váltással több csalódásom is.
    Arra hogy egyedi csengőhangot mp3ból felmásolva, hogy a fenébe kell beállítani máig nem jöttem rá.
    Ja nyári meleg. Baromira melegszik a telefon nyáron a töltőn is és a kocsira dugva is ha navigálni kell. Visszavettem a CPU teljesítményt 70%-ra az picit segít rajta. Azóta úgy van. nem hiányzik a 100%.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák