Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz andriska413 #5071 üzenetére
A jelszó/pin csak az ujjlenyomat generáláshoz kell. Nagyon ritkán kéri csak a telefon feloldásnál, ez is amolyan biztonsági protokoll. Szvsz elég csak a ujjlenyomat, biztonságosabb mint az arc és gyors is. Hozzárendelhető bizonyos alkalmazásokhoz, vásárlásokhoz, tranzakciókhoz is.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz milespress #5190 üzenetére
Nálam az egyik hó elején, a másik kb. a közepén érkezett. Mondjuk nekem XEH.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz migabi24 #5435 üzenetére
Attól hogy a szemnek szép a fotó amit kreál, még a kategóriáján aluli minőségű marad. Még a túlszaturáció elmenne, de az agyonélesítés és a zajszűrés túl van tolva, nem kicsit.
A pro mód ha adna lehetőséget ezek állítására, egy szavam nem lenne. És sztem másnak sem.[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
-
Nimda
addikt
-
Nimda
addikt
Jó kis teló, én alapvetően nem bántam meg. Nevezhetjük full extrásnak is, már akinek ez a fontos. Egyetlen baja van, amivel szerintem sokan egyetértenek, az az akku idő. Ebben sajnos gyenge. Nálam, aki nem használ közösségi alkalmazásokat, sem játékokat és navigációt, a nap végén már tölteni kell. Ha valaki intenzívebben használja, fél nap után mehet a töltőre. Persze autóban ez nem feltűnő, ott általában mindig töltőn lóg.
A kamera részéről, a pro mód egész jó, de sajnos nem mindig van az embernek ideje ezzel bíbelődnie.
-
Nimda
addikt
Az elsőre megoldás lehet: alkalmazások - speciális hozzáférés - akkuhasználat optimalizálása, és itt keresd ki a gmailt és kapcsold ki.
A második nálam is akkor müxik mikor kedve van, de próbáld ellenőrizni, a zárolt képernyő - smart lock beállításokat, hogy a megbízható helyek hozzá vannak e rendelve. -
Nimda
addikt
válasz ozeviktor92 #5591 üzenetére
Nálam egyáltalán nem lötyög, stabilan ül a helyén. Kb. 1 éves a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
Frissítés után, az alkalmazások képernyőn, a beállított fekete háttér szürke marad sötét mód bekapcsolva, korábban ez is teljesen fekete volt.
Mintha nem működne a recocery sem, hangerő fel + be + bixby gomb
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
Megkaptuk a korábbi 11 frissítés frissítését. Még mindig nem lehet tudni miért vonták vissza? Csupán a kamera miatt? stabilitás, wifi kapcsolat? Ezek miatt nem értem miért vonták vissza, persze a többi log csak a szokásos, valami komolyabb probléma lehetett.
Sötét módban, pure black háttérnél még mindig nem fekete az alkalmazás kezelő, hanem szürke. Korábban 10 -nél az is fekete volt.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
Szerintem csodát már ne várjunk, az akkuidő annyi amennyi, jobb nem hiszem, hogy lesz a jövőben sem. Én nem vettem észre javulást egyik verziónál sem, pedig a főverzió váltásoknál tiszta lappal indultam. Nem használok közösségi oldalakat, csevegéseket, játékokat, filmeket sem nézek telefonon. Az alap böngészés, telefonhívás, sms, mail, néha fotó, zenehallgatás, kb. ennyi a fő terület. Naponta töltőre teszem. Az első 10-20% gyorsan lemegy, utána lassúl, majd a nap végére 30-20% körül marad.
Ha hirtelen lemerül nem árt recoveryben egy cache törlés, vagy végső esetben reset.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz DanielLong #6094 üzenetére
A témaáruházban kettő is van, én is használom. Pure black a neve.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz DanielLong #6096 üzenetére
Értem, akkor más a téma. Nálam full fekete minden, sötétmóddal. Én csak így tudtam megoldani.
-
Nimda
addikt
válasz RetepNyaraB #6765 üzenetére
Ha most kéne telefont vennem, a kisméretű telók között vagy a csúcs Zenfone8, vagy a nem éppen kicsi A52 5G lenne. Árban is nagy a különbség, de mindkettő újabb az S10e -nél. Viszont ez utóbbiban is van még kakaó rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz RetepNyaraB #6768 üzenetére
Szvsz még nem lesz gond a teljesítményével, míg az akku ki nem purcan. 160 ezerért újonnan, csak mert kicsi, elgondolkodtató. + folyamatosan kapja a frissítéseket is. Az enyém lassan 2 éves, de jövőre már lehet cserélni fogom.
A pixel4a se rossz, de teljesítményben picit gyengébb.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest