Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz apaszka #6369 üzenetére

    (#6369) apaszka

    Hello Cimbora!

    Én, nagyon ritkán írok oda, van egy "asszisztensem" /nevezzük így, aki minden promót, reklámot, demót, eladások etc... kirak a nevemben és kezeli az oldal(laka)t,/ tehát emiatt én nem járok fel oda, viszont a visszajelzéseket és a reagálásokat mindig szoktam olvasni. PM-et egyáltalán nem olvasok el, csak ha azt esetleg családtag írta. Viszont ebből a szempontból jó volt az app, mert amikor jelzett, akkor rögtön oda tudtam lépni és elolvasni és ebből jó sok van naponta. Most, hogy szinte teljesen behalt ez a jelző része, szinte használhatatlan ez a fos. :)

    (#6375) kali

    Az 5s alatt normálisan működik, de azt a telefont nem hurcolom magammal, "melóskészülék", csak akkor kapcsolom be, ha dolgozom.

    (#6374) YamatoVTEC

    Szomorú, hogy ennyi idő alatt nem tudták még normálisra megcsinálni a "rendszert". bika vas alatt is laggol néha, mint valami szaggatott kép. Mondjuk engem nem érdekel, de hogy még nem készült rá magyar nyelv támogatás, az is nonszensz.

    (#6385) Maranello74

    Érdekes, mert mint írtam nálam 5s alatt jól működik (egyelőre), viszont az asszony 4s-nél meg teljesen behalt. Pont fordítva :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák