Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz tylerddd #21711 üzenetére

    Igen így van, szebben írtad le mint én, pont így csináltam :)
    Csak a samsung accounthoz tartozó értestéseknél ezt tolja az arcba: "ezt a értesítést nem lehet letiltani"

    Pontosabban note 3-ról. Utána a 4-et megvettem, de nem kezdtem használni telefonnak, csak úgy. Volt pár nyomógombos, meg evolveó fizikai gombokkal, pár rugged kínai csoda, de hemzsegtek az ostobábbnál ostobább idegesítő gyerekbetegségekben. Pl a legutolsó Armor 3T-n semmit nem lehetett futtatni, mert mindet kilőtt egy idő után. Még a halál fapados stupud alarm is csak 10 percig bírt futni, aztán kilőtte. Senki nem tudta ezt megállítani, szakemberek se, és másoké is ilyen volt. Ez fícsör volt rajta, nem bug.

    És igen, jól írod, a gugli, andoid, samsung igényei jelentősen megváltoztak, mintegy várszemet kaptak, bármit lehet, a usrerek meg sodródnak az árral. Így kívülálló szemmel nézve (aki pár ívre kimaradt a "fejlődésből", majd hirtelen belecsöppent) azt mondom, megérett a világ a pusztulásra... ;]

    Amúgy már vettem 3-4 db szép állapotú note3-t, letöltöttem az utolsó kitkatot, vettem aksikat. lovmey gyári tokot az ebayről, szerintem, úgyis az lesz a jövő. :) Vagy egy Conquest S11 fizikai gombokkal. Vagy ez: UNIWA P5 Zello POC rádió (vettem egyet kipróbálni, de még nem üzemeltem be: egy nyomógombos, androidos IP68as célszerszám). Vagy egy Auchan IP67-es sajátmárkás 10ezerért telefonálni, meg egy phablet internetkártyával.
    De a note 9 all in one egyre inkább azt érzem, hogy egy nagy tévedés volt.

    (#21712) szilrobi , igaz, köszi, még nem kerestem rá, de megnézem

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák