Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Alex91

  félisten

  válasz Sur1G #37 üzenetére

  Siri, vagy nem Siri?
  Korábban tévesen elterjedt, hogy az új távirányító két különböző verzióban érkezne, amiből a magyar piacra szánt változatban hiányozna a Siri működéséhez szükséges mikrofon. Ez szerencsére tehát nincs így!

  Ahogyan azt korábbi cikkünkben már írtuk, Siri elérhetősége mindössze attól függ, hogy az Apple TV-t milyen nyelvre állítjuk ÉS hogy eközben milyen Apple ID-val vagyunk bejelentkezve.

  Ahhoz tehát, hogy itthon használhassuk a Sirit, nem elegendő, hogy az Apple TV nyelvét például angolra állítjuk, hanem az adott nyelvhez passzoló Apple ID-val kell bejelentkezzünk az iTunes és App Store menüpontban. (Ha magyar Apple ID-val jelentkezünk be, akkor Siri kikapcsol, és nem is kapcsolható be.)

  Ezután viszont Siri gond nélkül használható, és megkérdezhetjük tőle az időjárást vagy az Apple részvény árfolyamát is. Ezek ilyenkor a képernyő alsó sávjában jelennek meg:

  Nincs rajta Safari, es tudtommal mas bongeszo sem.

  Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

Új hozzászólás Aktív témák