Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • FefeeX

  veterán

  válasz strcpy #5 üzenetére

  "Anno én azért vettem meg, mert XBMC-vel ez volt a legjobb megoldás belsőhálón streamre. Akkor talán csak az O'Play volt hasonló áron, de kisebb tudással, de mostmár millió más alternatíva van. Ráadásul, ha rászánsz még 150 dollárt már kapsz egy alap XBOX-ot. DLNA-val, Blu-ray-el, 3D-s támogatással, csak az Asphalt-tal és a Crossy Road-dal nem játszhatsz rajta"

  Ehhez több dolgot hozzátennék. Akkoriban már volt egy WDTV HD-m, tehát lejátszóval rendelkeztem (és NAS-sal is), de nem tudta a hálózatot kezelni. A 2.gen ATV viszont igen, és ráadásul mindent tudott amit az is (JB-zve), csak 720pben max. Magának az eszköznek alapból az AirPlay a nagy fegyverténye, amihez képest a konkurencia azóta is max a kanyarban van. Csak kár, hogy az eszközt nem arra tervezték, amire nálunk az emberek legtöbben használják.
  Az alap Xboxban 150 dollárért egy darab BR nincs amúgy (X360), amiben van, az legalább a duplája ennek. Ugyanez igaz a 3D támogatásra is. (tudom, mert nálam van ebből is és One-ból is). Ezért is írtam, hogy lehet ez még jó, ha 3rd party appal megoldják a normális videó lejátszást, lehetőleg immáron 3D támogatással. Ha még a BD ISO-t is lejátszaná, gondolkodás nélkül fizetném ki érte azt a 150 dollárt, amit kérnek érte. Most 26-ért van erre eGreat R6S-em, de CFW-vel, és alapvetően lassú, nagy ritkán összeomlik, nincs benne Airplay, a távirányítója pedig alapból béna. Ilyen szinten érdekelne, de sajnos még mindig tudom, hogy ezt nem ilyenekre tervezték, amire tervezték, azok pedig akkor sem érdekelnének, ha elérhetőek lennének nálunk is.

Új hozzászólás Aktív témák