Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz Lauda #1472 üzenetére

    Miért kéne nekem csak úgy, itt, megosztanom elérhetőségeket?
    Privátban már a reakciód előtt megtettem.

    A tapasztalataim és az információim magam gyűjtöm, én sok mosógép szerelővel (nem szervizessel!) beszélek, gyakorlatilag mind azt mondja, mait itt én is leírtam. Évek óta szépen csomagolt ipari hulladékok vannak, más-más nevekkel és árakkal, nagyjából, azaz gyakorlatilag azonos megbízhatósággal és élettartammal, csak javíthatóságban vannak közöttük eltérések, azok költségeiben viszont nincsenek, főleg, ha márkaszervizről van szó. Tök jól hangzik az inverteres motor élettartamára vonatkozó sok év garancia, ha jóval előbb meghal a vezérlés, amire ugyanannyit kell költeni.

    maxatesz
    AEG csak azért van kevesebb javításban, mert eleve kevesebb van belőlük, tehát arányaiban ugyanannyi gond van velük, mit a többi konzumer cuccal. Az nem sokat jelent, hogy a most várható élettartam nem három, hanem négy év az aeg név miatt, azaz harmadával több élet, minimum ötven százalék felárért, szerintem ez annyira nem jó biznisz, főleg nem úgy az emberek arányaiban egyre kevesebbet költenek mosógépre is. Százezer max, most is, meg tíz évvel ezelőtt is, csak mások voltak bérek. Harminc éve még az átlagbérek háromszorosát fizették nálunk az emberek egy új mosógépért, ma meg már egy havi átlagfizut sem költenének rá, ám azt elvárnák, hogy sokáig menjenek.
    Hát nem. Ahogy a szakik is mondják, vagy a legolcsóbb mosógépet kell megvenni a leghosszabb garanciával vagy egy miele-t, minden más csak pocsékolás meg ragaszkodás nevekhez...

    [ Szerkesztve ]

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák