Új hozzászólás Aktív témák

  • vitezlejszlo

    őstag

    Sziasztok.

    Offolok.

    Vettem már kb 5-6 tempered glass lapot a telefonra, szeretem őket törögetni.... Volt minden, noname, Nillkin.. Ezt csak azert modnom, hogy lassatok nem most talalkoztam eloszor az uvegezessel...

    Namost. Ismerosom kerte vegyek a szuper ajfonjara uveget. Vettem neki nonamet. Feltettem, minden fain, majd 2 het mulva a bal felso sarkanal elkezdett fellevegosodni az uveg. Nem a saroktol, hanem picit belljebb, kb 2 mm-re, majd elkezdett terjedni szepen korbe. Sose ert ki a szeleig, mindig volt egy pici resz, ami ugy nezett ki, mintha tok jol tapadna, csak belljebb kezdte elengedni magat. Ha felvettem, es fejjel lefele felragasztottam, akkor ahol elengedte magat az uveg elozoleg ott nem tapadt meg, vagyis most igy alul ott volt a levegos resz. Tehat nem a telefon uvegevel van valami.

    Ami miatt ez erdekes, hogy most mar nekem is az Opon kezdi ezt jatszani a noname (tobb fele is) uveg, hogy bal felul (es nekem is bal felul.. meg amiket lattam mindenkinek bal felul) kezdi elengedni az uveg magat.. Ez mar a harmadik fajta uveglap rajta (mas a kamera kivagas, tehat tenyleg mas fajta uveg), es ez is elengedi magat.

    Hogy azt kerdeznem, hogy ez most megis mi, mas is talalkozott-e ilyennel, esetleg a jelenseg okat tudja-e, neadj Isten megoldast? :)

    Koszi

    laca

Új hozzászólás Aktív témák