Új hozzászólás Aktív témák

  • kano

    nagyúr

    válasz mfranky #10252 üzenetére

    Ezzel sajnos nekem sincs tapasztalatom. Szerintem szedd le róla és majd visszateszed rá. Nem próbáltam, de elviekben visszatehető rá az üveg.
    Próbálta már valaki?

    Egyébként szerintem ha csak ennyi a bajunk a telefonnal már jól jártunk. Ezen a kis gondon kívül semmilyen egyéb problémám nincs a telóval (és neked sincs ahogy mondtad). Mi jártunk jobban szerintem. :)

    Én lehet, hogy a jövő héten kipróbálom ezt a műkörmös UV-s dolgot.

    Nillkin
    Én még olyan eladótól nem kaptam hamisat ahol szépen dobozzal együtt le volt fényképezve a hirdetésben a Nillkin tok. Most is van Nillkin hátlapom (legutóbb 4db érkezett), de mindegyik eredeti volt. Már érkezett Nillkin TG is és az is eredeti. Egyszer szívtam meg ilyennel, de azt előre tudtam, hogy nem lesz eredeti Nillkin. Z7 minihez rendeltem TG-t és 2db volt 4,46$. Oda volt írva, hogy Nillkin, de az eladó kínosan kerülte, hogy ténylegesen leírja, hogy Nillkin. Gondoltam, hogy nem az lesz, de úgy voltam vele, hogy ennyiért megéri bármilyen TG. OEM kiszerelés érkezett (nincs doboz), így gyanítom, hogy nem Nillkin. De így is bőven megérte.

    [ Szerkesztve ]

    „Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

Új hozzászólás Aktív témák