Új hozzászólás Aktív témák
-
dl650
tag
Xiaomi telóm még nem volt, így nem tudom, hogy neked negéri-e a váltás. Nem ledként villog hanem pl a Viber parancsikonja villan fel az általad beállított másodpercenként. Nem tökéletes alkalmazás, de teszi a dolgát. A YouTube-on van róla video. Nézd meg. Szerintem van hasonló app is.
-
laskr99
addikt
Ha valaki type c-3.5 átalakítókban tapasztalt. Tud ajánlani minőségi darabokat? A gyári olyan kicsi madzag szerű,hogy félek hogy hamar megtörik. Akár olyan is jöhet amivel tölteni is lehet, meg kábel nélküli is ami egy fém toldó.
-
moordavid
aktív tag
válasz laskr99 #1452 üzenetére
Én még hagynék időt az gyári átalakító "kibontakozására". A megjelenés óta megvan a telefon, az átalakító meg azóta nonstop rajta egy fülesen, amit vagy a táskámba, vagy kesztyűtartóba, vagy zsebbe gyűrök. A hívások majd felét pedig a fülesen keresztül bonyolítom le, semmi baja azóta sem a 'madzagnak'.
"Like tears in rain."
-
őstag
válasz laskr99 #1452 üzenetére
Én rendeltem két átalakítót mindkettő elbaszodott a gyári még megy . De utálom ezt a Jack nélküliseget
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
*Mukeey*
addikt
Pár napja a feloldással vannak gondjaim. Ujjlenyomat nagyon rossz, alig old fel vele, utána az arc se valami meggyőző. Van valami tipp esetleg, hogy jobb legyen?
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Migee
tag
válasz tibcsi0407 #1424 üzenetére
A Custom Rom nem tudja kezelni az újlenyomatolvasót? Vagy Hogy érted?
A másik: Ha Beta softot rakok rá, akkor nem fog tudni automatán frissíteni a stabil verziókra ugye?
-
*Mukeey*
addikt
-
metal01
őstag
Üdv!
Az utóbbi hetekben vettem észre, hogy az üzemidő kezd rosszabb lenni a kezdetihez képest. Az első 1-2 hónapban simán 48 óra egy töltéssel, 7-8 óra SOT megvolt, most jó, ha kibír a telefon másfél napot 4-5 óra SOT-tal. Az elhasználódás normális, de ennyi idő alatt azért ez sztem sok.
Restart, FR megvolt, a helyzet ua. Másnál is romlik az üzemidő?
-
dime27
őstag
No kéremszépen reggel felkeltem és elgurult a pirula rendeltem egy ilyen telót kipróbálásra matt fekete színben... remélem meglepetést fog okozni a mi8 után jó értelemben természetesen!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
Akkor ezeket a béta frissítéseket ( gondolom ota-n jönnek) érdemes kihagyni és jönnek a telóra stabil frissítések is?!
Hétfőn ha minden jól megy csatlakozom a forumhoz és érdeklődnék h akkor hanyas verziószámú frissítésig lenne célszerű felrakni h az akkuidőm még ne csökkenjen nagyon!Már csak azért is mert két simmel használom majd a telót!Google Pixel 6a+iPad 2021
-
őstag
válasz metal01 #1471 üzenetére
Volt már neked ilyen problémád úgy emlékszem az elején akkor helyre állt ?
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
*Mukeey*
addikt
-
HARDZiE
újonc
Használ valaki ilyen vagy ehhez hasonló vezetéknélküli töltőt a 6T-vel? Ha igen, mik a tapasztalatok?
-
tibcsi0407
félisten
válasz HARDZiE #1486 üzenetére
5V/1A van az adatlapon, ami 5W, legjobb esetben is, ha nincs semmilyen zavaró körülmény és a távolság is optimális a töltőfej és a cucc között. Ez piszok lassú. A 3700-as akkut 3700 mAh / 500 mA= 7,4 óra alatt töltené fel.
Igazából én még az ilyen utólagos megoldásból sok jót nem láttam.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
hajbel
addikt
válasz tibcsi0407 #1487 üzenetére
Ez elvileg 10W-os. Ha asztalon van melletted, melóhelyen, elég is lehet akár.Most látom, hogy az csak a töltő, az adapter valószínűleg 5[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Migee
tag
válasz tibcsi0407 #1467 üzenetére
Telóról sokszor nem egyszerű írni, ezért a helyesírási hiba
Mellesleg jó lett Casio Watch+ .
Fut a háttérben.
A lényeg, hogy fixen párosítani kellett a telóval.
Mindig dolgozik rendesen a háttérben azóta -
aduasz8
csendes tag
Nesze neked edzett üveg...
Úgy vigyáztam rá mint a hímestojás, nem ejtettem le, végig szilikontokba hordtam, elején üvegfólia, ma ki vettem a szilikonból hogy megtörölgessem szépen és ez fogadott.
A legrosszabb fogalmam sincs hogy törtem be, de qvára mérges vagyok magamra. Nem ilyen szilánkos mély a törés szóval ha rá rakom a karbon hátlapot akkor nem látszik, de én mégis tudom hogy repedt és marhára idegesít. Szerinteteky mivel nem garanciális hiba hol, kivel érdemes a hátulját kicseréltetni (nem Leila GSMs hányingeres házi gányolmányokra gondolok) és kb. mennyiért? Vagy egyáltalán valaki foglalkozik gyári alkatrészekkel? -
válasz aduasz8 #1491 üzenetére
Ha nem akarod elveszíteni a garanciát, akkor csakis a gyári szervizzel szabad hátlapot cseréltetni. Amúgy az edzett üveg is ugyanolyan törékeny, mint a nem edzett, csak kicsit nehezebben karcolódik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
laskr99
addikt
Egy ilyen fentire a biztosítás működik ugye? Márciusban vettem a telót, mostani fizukor akarok biztosítást kötni rá.
-
őstag
Elvileg a GG6 erről is szólna hogy jobban bírja az esést.
-
őstag
válasz ghiottone #1496 üzenetére
Wow ezt nem tudtam köszi.
-
k5.20
senior tag
válasz ghiottone #1496 üzenetére
Nem vitát gerjeszteni akarok, de:
ahogyan az a képen is látszik, nem is magától pattant el...
Azon a szélső ponton, ahonnan a törési ívek indulnak, egészen biztosan kapott egy határozott impulzust...
Lehet, hogy nem emlékszik, vagy inkább nem tartotta akkor az esetet annyira vészesnek, de ilyen törés magától nem keletkezik.
Sajnos a lényegen nem változtat, akárhogyan is történt...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest