Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
kérdezzétek már meg a palit, hogy mikor lesz végre magyar kiosztású natural ergonomic 4000-res klavijuk!!!!!!!
agyrém, hogy még mindig nincsen, a fél it-s banda erre vár..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Protezis
őstag
"A múltban az állam megvásárolt minden általános és középiskolában nyilvántartott számítógépre egy licencet, továbbá megvásárolta a hallgatói jogviszonyban lévő összes hallgató számára az iskolai és otthoni felhasználásra és minden pedagógus számára otthoni gépre a licencet. Az érintett társadalmi kör közel milliós volt. Nagyon szeretnénk, hogy ha ez a kör nem szűkülne."
Mennyibe is kerul akkor atlagosan egy felsooktatasi intezmenyben hallgato emberkenek az MS szoftverrel valo ellatasa? Mondjuk ahol apuka tanar, meg van 2 egyetemista a csaladban, nekik _csak_ otthonra 3 lincencet fizet az allam, holott kotve hiszem, hogy lenne 3 gep a csaladi feszekben.
Persze ugy is fel lehet fogni, hogy a ket nebulo azert fizet a felsooktatasert, hogy otthon legalisan hasznalhasson - 0 felarert - MS termeket (akar ket kulon gepen). Mennyenek a jo ***** ********!Nyilvan nem szeretnek, hogy szukuljon a kor, en se akarnam az o helyukben. Sot! A kisebbsegnek is fizessuk mar meg a licencet. Bar gep nincs a putriban, de legalis Vistat hasznalhassanak mar!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/unifi_u6-lr_u6-lite_uap-ac-pro_4xuf-rj45-10g_22_pa/hsz_1-50.html
-
törölt tag
Elnézést, a Microsoft a szoftvert adja. Mért az ő hibája az esetlegesen túlzott támogatás? Ő egy szoftvergyártó cég, a Magyar Állam pedig egy megrendelő, akinek van egy elképzelése, hogy kiknek akar kedvezményes szoftvert adni, kijön egy szám, csókolom, ennyi vindózt és ofiszt kérünk. Mért megint a Microsoft a hibás?
-
dark100
aktív tag
Az ilyen szoveget gondolom oktatjak. Gyakorlatilag ugy nez ki, hogy az MS a szent, aki meg a jezust is elveri empatiaban meg szeretetben, es a celjuk egy jobb vilag letrehozasa, ahol mindenki boldog (de legfokeppen ok ). Amugy egy dologra jok az ilyen interjuk, lehet beloluk retorikat tanulni, ami remekul jon neha .
Ezentul en is benchmarkolni fogom az embereket. Ugye arra is lehet alkalmazni? Ha azt mondom hogy ez olyan h*lye mint X (szabadon behelyettesitheto), akkor nem X-re gonodlok, hanem csak benchmarkolom X-et, tehat nem is sertem meg X-et. Van itten meg mit tanulnom.
Ingyenes software == A mezeskalacs haziko a Jancsi es Juliskaban. Es != szabad software
-
nagyúr
Nem rég megnéztem az igénylőlapot erre a campus dologra és meglepődve tapasztaltam, hogy a Business-t adják a nebulónak. Minek? Jómagam is a felsőoktatásban vagyok, de valahogy nem érzek késztetést a Business verzióra váltáshoz, ezért hagytam az egészet a francba.
Thanos was right.
-
Protezis
őstag
Elnezest, de ki mondta, hogy az MS a hibas?
Konkretan allambacsira gondoltam, valamint - ugy tunik nem egyertelmuen - arra probaltam utalni, hogy ahelyett, hogy az egyetemistatol szedjuk be a penzt, talan ott kellene sporolni, hogy nem veszunk meg emberenkent 2-3 ms licenct.Meglehet, hogy ez nem kapcsolodik szorosan a temahoz, de az altalam idezett info szamomra uj, es ennek fenyeben az ingyenes oktatas eltorlese verlazito.
https://hardverapro.hu/apro/unifi_u6-lr_u6-lite_uap-ac-pro_4xuf-rj45-10g_22_pa/hsz_1-50.html
-
OkosTibiKing
tag
hát sztem jobb lene, ha felújitanák a szerzödést és kiirnák, hogy kinek kel ms szoftver és melyik akik kérnének azoknak a mostani áron kb 2000 ft-n legyen és az álam csak anyit vegyen.
de aki késöbb akarná kérni annak meg keljen várnia mondjuk minden holnaőp 1 hetére és akkor ö meg extra áron kaphatná meg a csomagot mondjuk 5000 ft ért
remélem, hogy érthetö volt. ja aki nem tudta az itt nézheti meg, hogy hogyan lehetet megrendelni eddigOkos Vok.
-
bambano
titán
Jól megbencsmarkolták a termékeket.. ahogy a Fülemüle éneke c. versben van, jobb felől üt, nekem fütyül, bal felől üt, nekem fütyül...
Ha ténylegesen bencsmarkoltak volna, egy darab ms szoftver se lenne.
Hiába nem szeretné felvenni a kesztyűt, muszáj lesz neki...Az ilyen szerződések úgy történnek, hogy az állami illetékes megállapodik az ms illetékesével, majd az ms kijelöli azt a resellerét/dealerét, aki ténylegesen pályázik, és mivel ő kap csak rendes discountot az ms-től, ezért ő fog nyerni. De ez csak egy adminisztratív kérdés, nem komoly. Valójában akkor is az ms a hibás, ha jogilag valóban nem az ms hu-val szerződnek.
Három év múlva meg egyre inkább nem a vistán kell majd tanulni.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
t72killer
titán
igen, az M$ egyszerűen el akarja adni a termékeit, ehhez valszleg megmozgat minden +mozgathatót.
A korrupt politikusok hibája az ügy. Azt se támogatnám, ha kitiltanák a microsoftot, legyen rá lehetőség, de ne emberenként 3db vista business+office2007pro+server2008 licenszet vegyenek már... Mi lenne, ha mondjuk hardvert vennének ennyiből? (+mondom: a 486(!!) és p3 gépeket c2d-ra lehetne cserélni )
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Integra
titán
házigazda úr!
nem lehet ezt a klavi kérdést végre absz kompetens embertől megkérdezni????
a magamfajta kisember hangja soha nem jut el hozzájuk, talán egy komolyan vehető portálé már inkább!!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen