Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz Szab24 #32596 üzenetére
Pont netezésre, az 520 jobb. De minden másban az n8 a nyerő, és az sem használhatatlan netezésre. Ráadásul a wp még most is gyermek betegségekkel küszködik. Nem ébreszt kikapcsolva nem rezeg és csörög egyszerre, nincsenek üzemmódok, és fm rádió.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Elims
veterán
Én azt mondom,hezitálás nélkül n8.
Internetre meg ott van az opera mini.
Egy profi szoftverrel rajta -amit igen egyszerű rátenni- nagyon gyors és megbízható telefonod lesz.
Ha az utóbbi két telefonod symbianos volt és bejön a téma,mindenképp n8.
Nem fogod megbánni!Minolta: ez komoly?? :-o
És ezt ajnározzák ennyire?? Tiszta vicc! :-) -
zorzy4
addikt
válasz Szab24 #32601 üzenetére
Na hát arra meg bőven elegendő az n8. És egyéb téren sokkal jobb a symbi, mint a wp, vagy az android. Még mindig a sybinél az előny abban, hogy kell egy telefont telefonként vezérelni. Bár az andro szépen jön fel. Egy mtk processzoros telefonnal már én is elfogadnám (azok tudják az automata be-kikapcsolást).
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
tomee007007
őstag
Egyik ismerősömnek van 520-a, a múltkor én is nyomogattam egy kicsit...a netezés élménye valóban egy kicsit jobb, de - ahogy előttem a többség is írta - minden másban jóval jobb az N8. Nekem személy szerint pl. a win csempés rendszere nem tetszik, de hát ez ízlés dolga. Ja, és az 520 kamerája pocsék (az N8-hoz képest pláne), valami borzalmas a fehéregyensúly kezelése....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Freeman007
senior tag
válasz Szab24 #32667 üzenetére
üdv az n8-asok klubjában
nokiaprogramok.hu itt is találsz sokat
[ Szerkesztve ]
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
nagyúr
válasz Szab24 #32709 üzenetére
Azt nem mondtad, hogy ez a kijelzőn megjelent valami, nem pedig az üvegen lévő izé!
Az én gépem offline, mert nincs benne kártya. Nem tudom mi lehet. A 3G a másik sarokban van.
Hmmmm... Nem lehet, hogy a hálózati csatlakozást jelzi esetleg?
A hazai/idegen hálózatot szokta ikonnal jelezni néhány beállításnál a gépek.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Freeman007
senior tag
válasz Szab24 #36867 üzenetére
http://www.techpro.hu/nokia-n8-pro-edition-v9/ itt van a pontos phoenix típus.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
Új hozzászólás Aktív témák
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- Autós topik
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Escape from Tarkov
- BIOS topic
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest