- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
válasz stewe780 #17233 üzenetére
Ne lovagoljunk már ezen a témán. Nekem monitoron és a teló kijelzőjén sincs lilának jele azzal a bizonyos képen. Nem tudsz meggyőzni. Gépen nyomj neki egy fekete-fehér konvertálást, az eredmény nem fog változni. A témában többet nem vagyok hajlandó írni mert totál felesleges. Ráadásul a color balance totál jó!
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz stewe780 #17235 üzenetére
Annán csaltak a kalibrálással, ott szándékosan rosz. Ez enyhíti a lilás dolgot, de így haza vágták a színhűséget. A szín kalibráció Bellén már oké. Példa: Annán az analóg kijelzővédő árnyalását is kivették, hogy hibás kijelzőnél az óra fele ne legyen lila. Tehát csaltak!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
TaylorPro
addikt
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
N8 Pro RC V2: A letöltési mappájában: Video_photo editor_EN_HUN_Pro_Edition_www.smartphonepro.hu.sis
Hatalmas köszi Symbian 7610!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Az hogy az RC V2 más rom verzió mentését nem tudja vissza állítani az nem az RC V2 hibája, hanem az előző romé. RC V1.1 mentése gond nélkül megy a V2-re. Minden mentés vissza állítható, de a mentés menüben a fájlok és a beállítások visszatöltése erősen nem ajánlott!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Már oké a honlapom.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Pro RC V2 refresh: English, Hungary, Czech, German, Polish, Slovak
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
A honlapomon kint a gyári "szűz" RC V2!!!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Figyelem! Készült egy olyan UDA amiben minden benne van, semmi nincs belőle törölve! Minden nyelvet és alkalmazást tartalmaz. Később ebből lesz egy EN-HUN verzió! Ez az UDA az összes Pro RC V2-höz jó! Letöltés a megosztási mappából!
-A Pro nem keres a C-n! E-F Music mappa. Ahhoz a galéria modot törölni kell és restart. Majd ha ráérek írok egy mod listát mert már kivagyok ezektől a kérdésektől.
-Bemásolós új widgetek akkor lesznek ha meg kaptam rá az engedélyt! Jelenleg erre várok!
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Aki a Pro rom esetében eredeti beállításokra térne vissza az törölje ennek a mappának a teljes tartalmát: C:/private/10202be9
Minden beállítás a gyárira áll!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Az új widget csomag telepítőbe gyúrva
Más: A Pro RC V2-nek elkészült az érintetlen EN-HUN udája.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Pro RC V2:
Összegezném a dolgokat:
-EN-HUN not clear UDA hibátlan ha utólag telepíted a Socialt, fent van a megosztási mappában.
-A minden nyelvet tartalmazó teljes UDA hibátlan.
-A totál kigyalult uda is hibátlan, ott az Office bugos. A full uda ha fent van, jó az Office. Ha hard resetet csinálsz és feltelepíted a mellékelt Office-t akkor újra előjön a hiba. Erre az a megoldás hogy a Belléből ki kell szedni az Office-t és telepítőbe gyúrni. Ezt majd megcsinálom. Az Office-ra is van más alternatíva, szóval ez sem gond.-Mondhatom azt hogy bugmentes a Pro RC V2.
Az évre ennyi. Köszönöm mindenkinek aki az én romomat használja! Ha az Office-t megoldom akkor jelentkezem. Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Az N8 kamerájáról csak annyit, hogy karácsonykor egymás mellett fotóztunk egy Samsung 10MP-es alap gépel. A fényviszonyok nem voltak a legjobbak. Az N8-cal hülyére vertem a Samsung kompakt gépet. Érdekes látvány volt.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz busman #17912 üzenetére
A modok nagy része, és az összes új widget törlődik. A full udásból meg még egy rakás gyári program. A Qt nem, az a romba ágyazott. A V1.1-nek csináltam hard reset helyre állító csomagot. A V2-nek még nem volt időm megtenni. A honlapom átszabásra szorul tudom jól, de időhiányban szenvedek.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Azt ígértem hogy működő Quick Office-szal térek vissza! A megosztási mappában megtaláljátok: [link]
"QuickOffice_Belle_Euro3_Unsigned__6.4.6_www.smartphonepro.hu"
Minden Bellére jó! Bármelyik meghajtóra telepíthető. Az Euro3 nyelveket tartalmazza.
Ezzel a totál kigyalult UDÁS eredeti Pro Edition RC V2 hiba mentes lett. Ha telepítitek hiba nélkül dolgozik. A feltöltött mappában lévő programokat próbálom naprakészen tartani. A közel jövőben minden rom megosztás ezzel a mappa szerkezettel fog publikálódni. Ettől egyszerűbbet már nem tudok kitalálni. Sőt, a fő rom minden egyes fájlja egyesével lesz feltöltve egy külön mappába. Így a frissítés, hibajavítás gyerekjáték lesz.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Pro RC V2: -Megosztási mappa frissítve! A javított core fájlal működik a szerkeszthető eq.
Már akinek kell ez.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Valakit hátha érdekel: Megvilágítás időtúllépése Bellén
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Nokia Lumia 800 Reklám zene csengőhang.
A gyári és a moddolt Belle itt érhető el Megosztási mappa): [link]