Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Kint a final verzió! Alapból nem olvassa a képeket a C-ről. A javítást kikell csomagolni a c-re pl xplore-val bekapcsolt open4all patchel.
Képekkel kapcsolatban írok mindjárt egy megoldást!
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz slimshady #15946 üzenetére
A Final bug mentes. Csak annyi történt hogy az fsecure nem indult el a modok miatt ezért töröltem. Java és az EQ is javítva van a Finalban. Ha a mostaniról letörlöd az fsecurét, és a javítást bemásolod, akkor eléred a final verziót. Megnéztem a galériát! Ez a Belle változat gyárilag szűri a keresést és nem olvas a C-ről! Végre megtanulták hogy csak honnan olvasson. Mazelock helyett van jobb. Lock Screen.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Kérdezném hogy a rom alap hátteréhez mit szóltok? Jobb ötletem nem volt akkor épp.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz slimshady #15955 üzenetére
Igen. Galériát néztem, sajna nincs megoldás mert rendszeren belül szűri. Ha eltávolítod a galéria modot akkor is szűri. De jó ez így szerintem. Ha a galéria modot törlöd mindenhol látja a képeket csak a C-n nem. Most teszteltem.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz slimshady #15968 üzenetére
A héttérkép beállítás mindíg is undorító volt a galériából. A főképernyőről kell kirakni. Az open4all egy patch a rompatcherben ha feltelepíted. Ez nyitja a rendszer és védett mappákat. Így bemásolható a java és eq fix.
Elcsenem a Belle háttér linket. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Srácok, ha nem nagy kérés értékeljétek a romot a honlapomon. Csak őszintén, bírom a kritikát. Köszi mindenkinek aki használja!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Még valami. Töröljétek ezeket a C-ből mert ha a zeneszám adataira mentek lefagy a lejátszó:
"C:\resource\plugins\mpxmetadataeditordialogplugin.r01"
"C:\sys\bin\mpxmetadataeditordialogplugin.dll"
"C:\sys\bin\mpxmetadataeditordialox.dll"
Ez benne maradt a Finalban is és azt a linket is frissítem. A link ha minden igaz nem módosul, hanem a szerver felülírja a fájlt.
Efekt cserét próbáltátok már?
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz Zamasun #15988 üzenetére
Ráadásul ott a kész javított javamotor. Csak leszedik és beleteszik.
Más: Hiába na, ezek a bugog az egynapos gyors meló átka. Átlagosan egy hétig tesztelem. Csak ugye nagy volt az izgalom az RC miatt. De végre megy fel a hibátlan. Remélem nem lesz gond most már.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
A bugmentes final: http://www.mediafire.com/?tjq6ndv26sk02yl
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
4 soros magyar qwertz, csak másold a C-re majd restart: [link]
Vigyázat, így angol qwertz nem lesz.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz peugeotmate #16013 üzenetére
Szerintem bontott.
Teszteljétek már az efekt cserét mert páran bénáznak de nálam oké.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz szabimaci22 #16019 üzenetére
Mert fölöslegesen nem frissíti a háttérbe rakott widgeteket. Csak az aktuális képernyő frissül!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz greenmeister #16034 üzenetére
Nem ajánlott! Nekem csak halott módban sikerült az RC-t feltenni. Egyenlő a Dead móddal igen!
peugeotmate: Talán még az is lesz! Én örülök hogy sikerült meglepnem az N8 közösséget, és hogy jól fogadtátok! Itt is és máshol is. Nekem ez hobbi, szeretem csinálni.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
válasz MC Pite #16068 üzenetére
Nem adja be a galériát. Ezek a hibák nem Belle hibák! A programok nem mind kópatibilisek Bellével, amik Annán mentek! Mappa létrehozható. De mappán belül még egy mappa már nem. Ezt tuti javítják majd. Ezt az első Symbianon sem lehetett.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz semetka #16197 üzenetére
Valami van. Saját kezűleg flasheltem ma egy németből behozott függetlent. A gyári, és a Pro RC Belle-vel is gond volt. A böngésző egyszerűen nem megy netre, email fiók létrehozásnál kilép, lefagy. A Daily Mobile fórumon is valakinek ez a hiba. A Phoenix gyalul mindent, ezért lehetséges a hardveres eltérés. És ezeknél a telóknál a Pre V1 Belle jó volt.
Pixel 9 Wintergreen 256
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest