Új hozzászólás Aktív témák

  • nemestol

    csendes tag

    válasz Zoli133 #15776 üzenetére

    Próbáld ki a következőt

    Ha hívás közben a hívott személyek egyáltalán nem hallják Önt, akkor valószínűleg telefonja mikrofonjával van gond. Először is hajtsa végre az alábbi egyszerű műveleteket:

    Ellenőrizze, hogy a mikrofon nincs-e elnémítva, illetve ha erős a háttérzaj, menjen át egy csendesebb helyre.
    Próbálkozzon újra. Néha az is segít, ha megismétli a hívást, vagy újraindítja telefonját.
    Ellenőrizze, hogy a probléma csak egy bizonyos telefonszám, csak kimenő vagy bejövő hívások esetén áll-e fenn, illetve hogy a többi hívót jól hallja-e a másik személy.
    Kezdeményezzen hívást, vagy játssza le hangüzeneteit a telefonján. Használja a hívás közben elérhető funkciókat; állítsa a telefont hangszóró módba, és ellenőrizze, hogy így megoldódik-e a probléma (további információ a telefon felhasználói útmutatójában található).
    Ha hangszóró mód használata esetén a másik fél nem hallja Önt, nézze meg, hogy a telefon belső mikrofonjának nyílását nem takarja-e el valamilyen tárgy (például a tartozék tokja vagy borítása).
    Ha a probléma nem oldódott meg, csatlakoztasson egy kompatibilis vezetékes fejhallgatót. Ujjaival finoman tolja be és húzza ki az eszköz dugaszát, majd válassza le az eszközt. Ha ezzel sikerült megoldani a problémát, akkor alaposan tisztítsa ki az audio-csatlakozóaljzatot.

    Peter

Új hozzászólás Aktív témák