Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
Sziasztok,
Ma reggel megadta magát a telefonom..
-bekapcsolni bekapcsol, de azt írja, hogy tölt és 0%-on van az akksi.... pedig fel van töltve és nincs is töltőn.
-repülőgép üzemmódból lehetetlenség kivenni, nem működik a wifi, bluetooth, gsm, semmi..
-a legtöbb appot nem lehet megnyitni
-képeket nem tudom megnyitni
-filekezelő alig akarja betölteni a fileokat
-ha a gépre dugom a telefont, felismeri, de ha belelépek a "phone" mappába, azt írja, hogy nincs benne semmi...
-recovery toolal megpróbáltam visszaállítani egy régebbi firmware-t, de sikertelen, hibát dob és nem kezdi el..
-settings about menüpont alatt a reset phone sem működik
-soft resetet próbáltam, nem lett jó..bárkinek volt már ilyen gondja? mehet gariba? még pont nem telt le a 2év, szerencsére nokia garancia van rá.. bár nem tudom, hogy mennyire szerencse, ahogy olvasgattam a szervizes tapasztalatokat... mit ajánlotok? nokia care, vagy t-mobile? t-nél vettem a telefont előfizetéssel. Köszi szépen előre is a segítséget!!
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz samfishR #7801 üzenetére
Ne szoftveresen, hanem gombokkal próbálj még meg egy hard resetet (azt hiszem hangerő le+bekapcs gombot kell nyomni 15-20 másodpercig, amíg újra nem indul). Ha ez sem teszi helyre a fejét, akkor rohanj gariztatni, amíg még van rajta. Mondjuk első körben biztos, hogy ők is csak egy szoftver-újrázást fognak csinálni
Ja, és mindenképp Nokia Care-be vidd közvetlenül, ne a T-Mobile-hoz. Ők is csak továbbküldenék egy Nokia Care-nek, így megspórolsz magadnak rengeteg időt, plusz Te döntöd el, melyikbe viszed. Nekem még (lekopogom) sosem kellett, de majd mások megmondják melyik Care-be érdemes. Nem mindegyikben ugyanaz a minőség meg a hozzáállás.
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Most váltottam N8-ról 1020-ra és egyelőre eléggé magas nekem a WP ezért a segítségeteket kérném! Kezdjük a nulláról.
-Adott egy teljesen üres készülék, mit szükséges és mit érdemes beállítanom?
-Fiókot mindenképpen muszáj létrehozni?
-Az N8-ról hogyan tudom a telefonszámaimat átvarázsolni (SIM kártya nem játszik kicsi a kapacitás, az adatátvitelt meg nem találtam meg a 1020-ban)?
-Jegyzeteket, sms-eket át tudom tenni?Előre is köszönöm a segítséget! Szép napot!
-
TommyX_
őstag
válasz djstavross #7804 üzenetére
Ahhoz, hogy tud használni az Áruház-at, ahhoz kell Microsoft fiók, szóval érdemes.
N8-ról a telefonszámokat a Nokia suite segítségével tudod a "felhőbe" szinkronizálni, majd a 1020-n szinkronizálsz és ott lesznek a névjegyek.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
djstavross
tag
Köszönöm a válaszokat! Sikerült minden! :-)
-
ddudas
tag
Sziasztok, a héten adtam be szervizbe a telefonomat, mert egy újraindítás után ERROR: Unable to find a bootable option. Press any key to shut down üzenet fogadott. Volt esetleg bárkinek ilyen tapasztalata? Fórumokon alaplapcserét írnak, a szervizes is erre tippelt, állítólag az eMMC hibája.
Kérdés még, hogy alaplap (fődarab) csere esetén a garancia újraindul? A szervizes szerint nem, de nekem eddigi más termékekkel való tapasztalatok alapján ez furcsának tűnik.
Nullum fatum sed quod faciamus.
-
Francia91
veterán
Udvozlet!
Az itt jelen levo tagok kozul rendelkezik-e valaki a 64 GB-os verzioval? Ha igen, mennyire egyszeru a magyarositasa? Forumokat olvasva nem nagy dolog. Valamint ha jol tudom, a 64 Gb-os verzio a brit piacon kerult forgalomba. Jok az ertesuleseim? E-bay-en a 64 Gb-os verziok mint Angliaban vannak. Ha nincs veluk magyarositasi problema, akkor targyalok Londonban elo haverommal, hogy keressen nekem 64 GB-osat, es akkor Karacsonyra tudja is hozni nekem...
Nem olyan nagy problema a 32-es sem, de csak jobb lenne a 64 GB-os a bovithetoseg hianya miatt[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
TommyX_
őstag
válasz Francia91 #7811 üzenetére
Magyar menühöz az eladó hozzászólásában lesz a válasz.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 1020-hoz jó a Fatboy töltő?
Köszönöm a válasz(oka)t!
-
BobTail
őstag
válasz djstavross #7814 üzenetére
Nokia CC-3066 -> egy ilyennel tölthető vezeték nélkül.
-
SOAD19
addikt
Hali!
Mostanra, úgy tűnik általánossá vált, hogy 4-5 óra alatt tudom csak feltölteni a telefonomat. Töltés közben hideg a telefon hátulja, míg régebben forró volt töltés közben.
Vajon a töltő a ludas, vagy az aksi kezd kimúlni? Bő egy éves a telefon. Lehet nem tett jót, hogy sokszor kikapcsolásig merült, bár régebben úgy olvastam, hogy a túlzott lemerítés ellen be szoktak építeni egy elektronikát. -
Francia91
veterán
Üdvözlet!
Haverommal megbeszéltem, intézi nekem Angliából a 64 GB-os Lumia 1020-ast (függetlent) Karácsonyra
Mit kell megnézni egy 1020-ason, mik a típushibái, ha vannak?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
meno10
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne (bár gondolom korában biztos volt téma) hogy ha jól olvastam alapból a 1020as nem tud dng (raw) formátumban fotózni?! ha ez így van akkor mit kel letölteni -frissíteni a telefonon hogy lehessen ezt a formátumot használni fotózáskor?
-
no1r
őstag
használja valaki a W10M prevet 1020-on?
láttam egy videót youtube-on ahol úgy tűnt javítottak a kamera sebességén... ez igaz? mik a tapasztalatok?a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
ddudas
tag
Sziasztok. Egy hete kaptam vissza a szervizből a telefonom alaplapcsere után. Sajnos azóta kb napi 10x indul újra a zsebemben, bekapcsolt wifinél elveszti a hálózatot majd nem lát egyetlen wifi hálózatot onnantól kezdve és nem lehet kikapcsolni a wifit mert befagy a kapcsolója is, csak újraindítás segít. Az USB csatlakozó nem az alaplapon van viszont kb csak a töltés megy stabilan rajta, az usb kapcsolat állandóan megszakad így szenvedés le/fel másolni... és még recovery tool közben is megszakad... hasonló tapasztalat bárkinek?
Nullum fatum sed quod faciamus.
-
samfishR
senior tag
válasz samfishR #7832 üzenetére
na kész lett a teló. csak hogy valami pozitívat is mondjak a nokia szervízéről: minden hibáját kijavították, pedig volt már pár, kb 8 pontban szedtem össze a hiábáit. a mikrofon és a kamera is hibás volt, plusz alaplap csere kellett. mindent megcsináltak, plusz még a burkolatot is kicserélték vadonat újra és még az összeszerelés is jó lett, pedig attól féltem még, hogy össze lesz csak gányolva.
-
Osiris
őstag
A hívásközben halkság javítása mennyibe kerül a szervizben? Túl vagyok a kisikálós fujogatós házi pucoláson, de nem lett sokkal hangosabb a telefonom, így szerintem kénytelen leszek szervizbe vinni.
-
mtibi00
tag
Üdv!
Van egy törött kijelzős lumia 1020-asom, jobb alsó és felső sarka sérült, középen vékony hajszálrepedés, ettől eltekintve hibátlan a készülék, kijelző is ugyanúgy működik.
Esetleg ha valakit érdekel donornak vagy így is akkor írjon üzenetet és megegyezünk egy árba.Chelsea Football Club
-
ZavaBalazs
őstag
üdv!
elég cinkes helyzetben vagyok, kaptam kölcsön egy ilyen telót, amíg az enyém megy szervizbe, a sim tálcába betettem a nano-micro átalakító keretet, hogy majd kéznél legyen amikor át kell tenni... hülye ötlet volt,mert beakadt, nem jön ki a tálca. what now?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
klz80
tag
válasz ZavaBalazs #7840 üzenetére
Egy az egyben ugyanez a helyzet nálam is, csak én a saját 1020-asommal jártam igy. Kb 2 hete egy 930-at használok, és hogy ne vesszen el az átalakító beletettem a 1020-ba. Bennragadt. Most van a váci úti Nokia Care-ben a teló, ugyanis összebarmolta a sim olvasót és ki kell cserélni (7.000 Ft). Először a speedshop-ba vittem el, mivel ők cseréltek teljes házat rajta. A szervizes srác eleve csak úgy tudta szétszedni, hogy a simtálcát eltörte (szólt előtte persze). Utána tök rendes volt, kihozta megmutatni hogy miként kuszálta össze az adapter a sim olvasó kis érzékelőit... De ők nem tudták cserélni mert, nincs alkatrész. Nokiánál egyből vágták mi a helyzet, ezek szerint nem egyedüli eset Forrasztani kell meg ilyenek, 7.000 FT + 2.000 Ft a sim tálca, nekem ezt az árat mondták. kb 2 nap, tegnap adtam le, remélem ma kész és semmi máshoz nem nyúlnak
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #7842 üzenetére
utólag ha megpróbálom betolni a nano simet, az nem oldhatja meg? ahogy nézem, a pöckök kívülről engedik, csak bentről akasztják a keretet (de ezt megoldaná, ha kitöltené a nanosim a keretet):
ArsenalF: köszi, akkor megpróba, max útba ejtem a vodát is a szerviz felé.
[ Szerkesztve ]
-
ArsenalF
aktív tag
válasz ZavaBalazs #7843 üzenetére
He beletudod tuszkolni szerintem segíthet. Én egy régi androidos telefonnal játszottam ezt el, ott a microsim átalakító szorult bele.
-
klz80
tag
válasz ZavaBalazs #7842 üzenetére
Én nem próbáltam kifeszíteni, mégis tönkrement. Amikor megpróbáltam kivenni a tálcát, kb a negyedénél megakadt és tényleg nem feszítettem semerre, mert egyből eszembe jutott, hogy tuti a sim kártya alakító miatt nem jön ki. De próbáld meg beletenni a nano-t hátha akkor kiengedi, rosszabb ugyse lesz ott mást nem ronthatsz el szerintem csak az olvasót, ami meg 7000 ft + sim tálca (e-bayen kb 800 ft, csak nem volt kedvem 1200 ft-ért 3 hetet várni rá, így a care-ben kértem azt is.) Sok sikert!
update: Na mire leírtam látom nem jött össze...
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
megoldás a következő lesz: leadom az arany jános utcaiban, ők helyben szétkapják, 1-2 óra múlva visszamegyek érte, és ott hagyom a szerviz érett 930-at, meg 5500 pénzt mint szerelési költség.
avagy tanulópénz.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #7847 üzenetére
na, katasztrófa elhárítva, köszi mindenkinek a segítséget!
-
klz80
tag
válasz ZavaBalazs #7848 üzenetére
Nekem meg nem irtak smst hogy mehetek erte ugy látszik az Arany János utcaban kicsit pörgössebbek a szervizesek...
-
ZavaBalazs
őstag
helyben javították, igazából ha nincs épp a közelben másfél órás dolgom, ami után kényelmesen vissza tudtam érte menni, akkor helyben megvártam volna. mondta a faszi, aki átvette, hogy foglaljak helyet hátrébb, ők meg neki is látnak azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest