- Milyen NAS-t vegyek?
- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tituka
senior tag
egyre jobbnak tűnik..
várom a megjelenést
Skizofrén vagyok, és én is...
-
alien_
őstag
EA -nak azt sem hiszem el, amit kérdez.. Nézzen ki a játék bárhogy, írjanak róla bármit, én akkor is úgy állok hozzá, hogy ez is csak egy szokásos casual tucatsz@r lesz.
Vagy egy kellemes csalódás.Swarm is coming.
-
Prof01
veterán
Jó kis trailer.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Enton
addikt
Várjuk várjuk. Mostmár nem is sokáig szerencsére. Egy hétvégét rááldozok, az biztos. Mindegyik részt rögtön kinyomtam eddig is. Még ha egyáltalán nem tetszett akkor is.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
fagy53
nagyúr
Néha én is vezetek így, de akkor már minden mindegy...
-
stratova
veterán
Nem rossz majd megnézem vki gépén akinél elindul (egy ideje nem követem a HW fejlődést vagy lemaradással, már annak is örülnék ha normálisan futna a TDU most, hogy ilyen baráti az ára). Itt ugyan elég fiatal a srác de a videó szerintem rendben van, egy ilyen összevágása is elmenne TV spotnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Elijah Baley
tag
Hölgyek, Urak.., na de kérem szépen, hol itt a pozitív gondolkodás? - szerény személyem azért több reményt fűz a játékhoz..., vagy Ti úgy vagytok vele, hogy inkább csalódtok kellemesen...???
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
Adams007
tag
Remélem jobb lesz, mint az előző részek, nemsokára kiderül
-
Enton
addikt
válasz Elijah Baley #10 üzenetére
Pozitív gondolkodás van/volt/lesz. De ha megnézzünk egy adott embert aki az eddig utolsó 3-4 részben teljesen csalódott, akkor hiába a pozitív gondolkodásmód.
Kevés az már ide.
Reménykedni mindig lehet de, hogy mi lesz belőle két hét múlva kiderül."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
alien_
őstag
Személy szerint mindig is a realista gondolkodásmódot preferáltam az optimistával szemben
Swarm is coming.
-
tuskooo
addikt
Nézd meg a trailereket...egyetlen reményünk már csak az lehet kb., hogyha ezek valójában nem ingame jelenetek.
-
Ice!?
őstag
Szerintem sok helyen nem kell hirdetnie a játékot az ae-nak /nem mintha sajnálták volna az időt és a pénzt reklámra, de ha e helyett a játékra fordították volna az idejüket, lehet hogy össze dobtak volna egy ütősebb játékot../, így is sokan megveszik a neve miatt /ami egyre kevesebbet ér../, gondolva, hogy ez talán nem lesz olyan szar', mint az utóbbi részek, "mert hát a remény hal meg utoljára."
-
veterán
Talán az NFS végre visszatalál a gyökerekhez
duree54
-
sanadreas
csendes tag
ja ráadásul szinte ugyan olyan mint a GRID ez se lesz egy nagy durranás
-
Kevinmaster
tag
Marketingbe nagyon profik, azt meg kell hagyni. Az embernek összefut a nyál a szájában.... aztán eszébe jut az utolsó két-három rész, és köp is gyorsan egyet
-
sanadreas
csendes tag
de már nem is nagy meglepetés hogy mást utánoznak. Mondták hogy visszatérnek a gyökerekhez hát a gyökerek azok az undergroundnál kezdödik mert onnan voltak jó NFS-ek de most megint összecsapnak egy nfst
-
lovag05
aktív tag
válasz sanadreas #21 üzenetére
Számomra a csúcs, a Porsche Unleashed volt, nem akart többnek látszani, mint amivé lett. Látszik, hogy nem nagyon játszottál a sorozat eredeti részeivel, bár, az Underground nem volt rossz, elég lett volna belőle egy rész, a többi nagyon erőltetett lett, szvsz.
So many demons, so little time...
-
Enton
addikt
válasz sanadreas #21 üzenetére
Hát jah Az igazi részek pont nem az Undorgroundok voltak. hanem kb a NFS2-től a NFS porshe-ig bezárólag.
A többi az csak szerény próbálkozás."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
sanadreas
csendes tag
nem ugy értem én játszottam szinte mindegyik nfs-el de ebben az egész gyökerekhez valo visszatérés nem fog menni igazábol az nfs az underground után lett nagyon feldobott játék. a másik hogy egy év alatt azért nem lehet jo játékot csinálni ha már jot akarnak csinálni akkor már nem egy év hanem több év kéne
-
Ősember
őstag
remelem nem csak engem zavar, hogy akciojatekkent akarjak eladni.... eddig latottak tetszettek, de ez a reklamfilm megint raebresztett, hogy valoszinu megint csak jol raszednek es ennek is total fos lesz az iranyitasa ne legyen igazam...
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
sajnos nekem is szemet szurt ez a "te vagy a kiraly, mindenki mas csak disznek van"... nem ertem miert kell mindenaron az utkozesekkel reklamozni egy versenyjatekot? mintha direkt motivalni szeretnek az embereket, hogy ezt a jatekot vizony vegig kell derbizni es a multiplayernel se probald maskepp
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
ChromeX
addikt
nekem eszméletlenül zavaro a cockpit elmosodása nagy sebeségnél? most hogy is van ez miért mosodik el? mintha az a kocsin belül lenne vagy a dirver az autótól függetlenül is több százzal száguldunk ez most hogy is van ez most ez? nem tudom össze rakni sehogy
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest