Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz MP28 #8156 üzenetére

    Én csak a tesztekben láttam leírva ezt az IP67-et. Most is keresem a Defy hivatalos Motorola.com-os oldalán, hogy valahol említik-e, de sehol. Nem tudom honnan jött ez, mert hivatalosan nem látom leírva sehol.

    Esetleg egy független példánnyal rendelkező ember* leírhatná, hogy mit ír erről a kézikönyv. Említi-e az IP67-et és a mellékelt garancialevélen mi szerepel.

    Amikor megvettem akkor én annak a fényében vettem meg, hogy tisztában vagyok vele, ez a telefon sem elpusztíthatatlan. Én már azzal ki vagyok békülve, hogy jobban ellenáll, mint a többi okostelefon. Na meg eddig is le volt írva több helyen és tesztben, hogy nem 100%-ig vízálló, nem búvárkodásra van kitalálva. Hogy az IP67 szabvány mit mond ki az egy dolog, de ezt a Motorola sehol sem állítja, hogy kapott ilyen tanúsítványt a készülék. Nekem ebből teljesen magától értetődik, ha mégis megesik az, hogy beázik akkor azzal bukom a garit, mint minden más mobilnál.

    *= Olyan emberre gondolok aki hivatalos Motorola viszonteladótól vette, nem a VIP-nél vagy hasonló sufni GSM boltban ahol jó esetben határon átcsúszott példányokat árulnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák